Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CHIPman

nagyúr

Üdv.
    Tegnap elkezdtem játszani egy új játékkal, de a video drivert elfelejtettem frissíteni. Sapphire 2GB-os HD7850-em van, feltettem ultrára a grafikát(1280*1024-ben játszom). Később lejjebb vettem high-ra. Ma is játszottam még vele, majd egyszer letettem alvó állapotba a gépet. Miután visszakapcsoltam, és ismét elkezdtem játszani, elkezdett képhibákat dobálni. Kiléptem a játékból, majd vissza. Rosszabb lett. Újraindítottam a gépet, még rosszabb lett, a játék elindítása nélkül is hibák voltak. Többszöri újraindítás után már képet sem adott BIOS-ban sem. Szétszedtem a gépet, majd újra összeraktam, és akkor ismét adott képet, de amint túljut a "Windows indítása" logón, jönnek a hibák. Ekkor eszembe jutott, hogy elfelejtettem frissíteni a drivert. Életre keltettem integrált vga-val, és megtettem. Nem segített semmit, ugyanúgy színes, ugráló téglalapokból áll a kép, amikor visszatérek a 7850-re.
    Szóval most a "Windows indítása" logóig nincs semmi hiba, csak utána, az "Üdvözöljük" képernyőtől. Már amikor fekete alapon megjelenne középen a kurzor, akkor is csak fekete alapon 2db 1-1cm-es csík látszik belőle, majd kék téglalapok ugrálnak, és kékhalál, majd kezdődik elölről.
    Mit próbáljak még meg? Garanciás a videokártya, csak nem az én nevemre, tehát ezt csak végső megoldásnak akarnám hagyni.
    Előre is köszi. :R

Új hozzászólás Aktív témák