Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
Tegnap elkezdtem játszani egy új játékkal, de a video drivert elfelejtettem frissíteni. Sapphire 2GB-os HD7850-em van, feltettem ultrára a grafikát(1280*1024-ben játszom). Később lejjebb vettem high-ra. Ma is játszottam még vele, majd egyszer letettem alvó állapotba a gépet. Miután visszakapcsoltam, és ismét elkezdtem játszani, elkezdett képhibákat dobálni. Kiléptem a játékból, majd vissza. Rosszabb lett. Újraindítottam a gépet, még rosszabb lett, a játék elindítása nélkül is hibák voltak. Többszöri újraindítás után már képet sem adott BIOS-ban sem. Szétszedtem a gépet, majd újra összeraktam, és akkor ismét adott képet, de amint túljut a "Windows indítása" logón, jönnek a hibák. Ekkor eszembe jutott, hogy elfelejtettem frissíteni a drivert. Életre keltettem integrált vga-val, és megtettem. Nem segített semmit, ugyanúgy színes, ugráló téglalapokból áll a kép, amikor visszatérek a 7850-re.
Szóval most a "Windows indítása" logóig nincs semmi hiba, csak utána, az "Üdvözöljük" képernyőtől. Már amikor fekete alapon megjelenne középen a kurzor, akkor is csak fekete alapon 2db 1-1cm-es csík látszik belőle, majd kék téglalapok ugrálnak, és kékhalál, majd kezdődik elölről.
Mit próbáljak még meg? Garanciás a videokártya, csak nem az én nevemre, tehát ezt csak végső megoldásnak akarnám hagyni.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Disney+
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest