- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker94
aktív tag
válasz
Cybertrone #27345 üzenetére
Szerintem menj és cs@pdki a 7970 CF-re úgyis mindenhol azzal arcoskodsz,úgylátszik más nincs ami boldogítson.
-
Joker94
aktív tag
válasz
Cybertrone #27343 üzenetére
Vicces csávó vagy Szájber gyerek.
Te mindenhez nagyon értesz tudjuk. -
válasz
Cybertrone #27218 üzenetére
Ma már szinte minden játék támogatja a multi gput,nem találkoztam még olyan játékkal ahol a crossfire hatásfokra rosszabb lenne ,mint 70-75%...
Ár/Teljesítményt kérdezte,nem pedig azt,hogy melyik a hűvösebb
Tényleg: tudjuk mikor jönnek az új nvidiák? -
kertsa
senior tag
válasz
Cybertrone #26115 üzenetére
Nekem ez tökéletesen megfelel. Már csak az a kérdés mennyire megy le a 5850 ára. Jó lenne már egyszer tesztelni egy CF rendszert
-
Speed®
titán
válasz
Cybertrone #26103 üzenetére
1680hoz..? Persze jobb..de procilimites lenne durván..GTX460/HD5850
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Cybertrone #26099 üzenetére
Forrás:[link]
Kieg: ha mindig ilyen "precízen", adatokkal jól alátámasztva tudsz "kijavítani", akkor aggodalomra semmi okom egyelőre....
#26101: Nem azt állítottam, hogy az Ati az erősebb, hanem csak azt, hogy az nVidia 580 zabál többet, méghozzá sokkal. Nem papírforma szerint, hanem a PH tesztelő csapata által mérve. Nekem sajnos egyikre sem telik, így kénytelen vagyok elhinni a profik által mért adatokat.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Cybertrone #26090 üzenetére
580 leveri a 6970et?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Cybertrone #26090 üzenetére
580 leveri a 6970et?
-
laca000
őstag
válasz
Cybertrone #25887 üzenetére
Szerintem 1080p-ben az AMD is bőven elég lesz, kétezerakárhyányszázban már vennék Intelt, igen.
Azért az AMD az nem Celeron.
AMD rendszer alatt is fullon játszottam mindennel., nem döcögött a rendszer. -
válasz
Cybertrone #24150 üzenetére
olvasd el légyszi amit írtam a képek alatt
de akkor még 1X kivan véve most a második 5850 es kari 1 kártyával nehéz lenne CFX -et próbálni! ha vissza tesztem a másik 5850 et majd nézek CFX -et is! de az sz.tem majd egy patch el fog megoldódni ahogy a F1 2010.nél is!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Cybertrone #23679 üzenetére
Köszönöm!
-
krystman
őstag
válasz
Cybertrone #23607 üzenetére
És a proci limit az mit jelente pontosan ennél a felbontásnál? Esetleg szaggatna olyan helyen, ahol pl.full hd-ban nem? És valamivel lehetne csökkenteni a limitet ezen a felbontáson? Pl.több AA-al hogy minél inkább a kártya dolgozzon?
-
válasz
Cybertrone #23599 üzenetére
Hát az a 20.% nagyon erős túlzás! (vannak játékok ahol 10.% al az 5870.jobb mint a GTX)
De ha átlagot nézzük akkor is csak 10.% al gyorsabb a GTX480 de legtöbb játéknál közel azonos!
Fogyasztás viszont közel a DUPLÁJA olyan +100-120.W al kajál többet a GTX
ilyenkor a téli hideg időkben jól jön a GTX mert egy kisebb szobát simán be lehet vele fűteni, de nyáron foghatja a fejét az ember, ha referencia hűtés van rajta mert 100.Fokot nyaldossa játék alatt!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
20%al biztos hogy nem, mivel az GTX570 8xAA FullHDban mellett 12%al erősebb a stock 5870előtt, és a GTX480nál 3-4%erősebb az 570!
-
Sandrew
őstag
válasz
Cybertrone #23601 üzenetére
De nem is mindegy, hogy 200 vagy 350Watt
-
Sandrew
őstag
válasz
Bocs
Csak Vantage alapján néztem
De viszont 1,5x annyit eszikmsi-n konkrétan nincs semmi a vrm-en...
-
Sandrew
őstag
válasz
Cybertrone #23531 üzenetére
Ja... Gpu 45c-os
És 1Ghz-es Órajelhez még feszt sem kell sokat emelnem. -
Sandrew
őstag
válasz
Cybertrone #23529 üzenetére
Stock hűtővel 60c alatt volt a vrm... Jó ez az xtreme meg stb... De lehet visszateszem a gyárit. Ez egy hirdetés. Modkerbe kérem jelenteni! Ha valakit édekel eladó az AC xtreme 5870-em 6500Ft-ért.
Már csak a gyári hűtőhoz kéne szereznem gap-padokat mert ami gyárilag volt teljesen szétszakadt
-
lanw
aktív tag
válasz
Cybertrone #23121 üzenetére
jaaaa, hogy jaaaa
értem akkor az lesz a gáz....köszönöm szépen!
-
lanw
aktív tag
válasz
Cybertrone #23118 üzenetére
giga 720W suberb....ne szórakozzon már velem....
mennyi kell ennek az erőműnek?
-
Colos1
őstag
válasz
Cybertrone #23075 üzenetére
Akkor ezt is számításba veszem
(#23076) dilipok: Ki van kapcsolva az automatikus újraindulás, épp ezért fura, hogy ennek ellenére miért indul újra. Minidump készül, STOP 124 -es hiba, a hibaellenőrző karakterlánc üres, a hibát okozó cím: ntoskrnl.exe+4b18cc
Majdem ugyan az, mint amikor a procim megbukott Prime95 -ön, csak ott a hibát okozó cím ntoskrnl.exe+70740 volt.
Alapon nem próbáltam, feszt adtam a CPU-nak és az NB-nek. Anno amikor meghúztam a CPU -t 2 óra Prime95 Small + 20 perc Large FFT, amikor meg az NB -t húztam, 2 óra Prime95 BLEND lefutott. Most a GPU-t visszavettem 830-ra.
Ami még feltünt, hogy játékfüggő. Eddig AvP, Mass Effect 1 és BFBC2 közben jött csak elő, és a BC2 kivételével mindegyiknél csak 1x. Ja, meg MoH2010 közben volt egy szürke csíkos képernyőm, de ott minidump nem készült.
-
Colos1
őstag
válasz
Cybertrone #23073 üzenetére
A single -nél nálam sem volt semmi gond.
De nálam nem "sorra indul újra", a 35 óra játékidő alatt eddig 2X fordult elő. Nálad is beakadt a hang meg a kép, és pár másodperc alatt újraindult?
-
Colos1
őstag
válasz
Cybertrone #23071 üzenetére
Gondoltam rá, de akkor szerintem nem válogatna, minden játéknál fagyna. A Crysis 2 pl. sokkal jobban használja a gépet, mint a BC2. És sűrűbb lenne a fagyás is. Tavaly júliustól idén áprilisig semmi gond nem volt. Április óta sem, csak a BC2 kihozta egymás után 2 vasárnap is a hibát.
-
kem
addikt
válasz
Cybertrone #22505 üzenetére
Aida32
-
scr
csendes tag
válasz
Cybertrone #22399 üzenetére
sorry, lehet kicsit idiótán fogalmaztam. lehet gyártót kellett volna írni. igazából valami asus vs gigabyte tesztre lennék kíváncsi
-
Sandrew
őstag
válasz
Cybertrone #22364 üzenetére
Ha van a házban elöl hátul venti nem gond.
-
Sandrew
őstag
válasz
Cybertrone #22360 üzenetére
Ezzel a hűtéssel mi is a baj?
Nem kell feszelni. alapfeszen elég jól megy. És mi csak az alap 580-at akarjuk utólérni
-
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #19277 üzenetére
Igen, valóban de ha ingadozó a fesz az nem úgy jelentkezik hogy kikapcsol a gép.
Az más kérdés hogy az általa említett cx-nek simán elégnek kell lennie.barack1997: Csak a Black Ops-al játsza ezt a dolgot?
-
DeathAdder
veterán
válasz
Cybertrone #18836 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
válasz
Cybertrone #18828 üzenetére
És a 16xQ-n mennyivel hasít?
Nekem a vapor 4x-en 35 és 40 között mozog8x már kinyírja, nyilván a sávszélesség mérete miatt
(megy egy 30-al,de idővel csak diavetítés lesz a dologból
)
Mod: sry kimaradt, a Crysisról próbáltam beszélni
-
DeathAdder
veterán
válasz
Cybertrone #18826 üzenetére
lehetséges.
Full lehetségesHa most az anyagi keretem nem szabna határt,akkor énis GTX580-at vennék
De sajna volt/van per pill. más is ami fontos
-
Winne
nagyúr
válasz
Cybertrone #18782 üzenetére
Azé'!
-
DeathAdder
veterán
válasz
Cybertrone #18779 üzenetére
Hát engem nagyon tud idegesíteni,amikor egy vagyon van a gépemben és a kavicsok úgy rajzolódnak ki,ahogyan én futok
Más, egy 580-at még egy vadász puskával se lehet lelőni,szal..
Mi 4x-en játszuk a Crysist,nem 16xQ-n
-
pottyantós
aktív tag
válasz
Cybertrone #18779 üzenetére
képzeld, igenis fontos mikor rajzol oda kavicsot, mert előfordult, hogy láttam az embert, el kezdtem lőni csak mikor közelebb mentem akkor derült ki, hogy kavics mögött állt.... És baszott meghalni...
-
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #18637 üzenetére
Hogyne férne meg! A lényeg a nagy légszállítás, ehhez pedig növelni kell a ventik méretét hogy ne legyen hangos. Ezért alap a 92mm-es venti a hűtéseknél.
-
tom_tol
addikt
válasz
Cybertrone #18637 üzenetére
[link]
és nem volt hangos egyáltalán -
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #18632 üzenetére
1Ghz??
Csak nem ingame 3órán keresztűl.
Azzal nem fog a gyári hűtés megbírkózni hacsak nem fix 80%-on forog. Ott meg azért már süvít rendesen a ref hűtés. Az 5850 Toxic-on lévő Vapor is igazán csendesen 850/1200-ig teszi a dolgát ezen az órajelen még simán hagyhatom autón a ventivezérlést, hangja alig és kordában tudja tartani a hőfokot is. 950/1200-on már 70%-on kellett járatnom hogy ne 90C legyen a GPU hőmérséklete. És akkor a VRM-ek hőfoka még szóba sem került.
Szóval csak halkítani lehet azzal a hűtéssel, de a VRM.ek hűtése nem igazán van megoldva. Ebből a szempontból hatékonyabb a ref hűtés mint az AC TTpro.
Nekem volt 4870-en AC TT tényleg alig volt hangja de a tuningban mindig elszállt a VRM hőmérséklete, olyan is volt hogy lekapcsolt a VGA. A GPU-t, memót, egyébként korrekt hőfokon tartotta.
Szóval komoly tuningra nem ajánlom! -
tom_tol
addikt
válasz
azért az 58xx sorozat hűtője nem a leghalkabbra sikerült (persze ez privát vélemény)
én lecseréltem az 5850 és a 70 hűtőjét is elsősorban a hangja miattcsak megjegyezném halkan hogy az 5870-n nem de a gtx580-n kipróbáltam a vf3000-t és igen nagyot sikerült csalódnom
ennyire feleslegesen még nem dobtam ki pénzt hűtésre -
Motion_Blur
félisten
válasz
Teljes mértekben egyetértek.
Én a hangja miatt fogok rá pakolni egy Zalman-t a közeljövőben, de a tuningban nem gátolt eddig se a stock hűtés.
-
Robert1987
tag
válasz
Cybertrone #18616 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Őszintén szólva a tartozékok nem nagyon érdekelnek, csak DVI-D-sub átalakító legyen hozzá. Tuningolva sem lenne a kártya, szval szerintem megtaláltam amit kerestem -
Bunken
tag
válasz
Cybertrone #18618 üzenetére
Hát nem sok kedvem volt megbontani a gépet de megtettem de sajnos magán a karin is csak a PN meg a RoHS van feltüntetve.
De azért köszi.
-
amper zoli
tag
válasz
Cybertrone #18612 üzenetére
Igen
helikopter 2 tár páncéltörő és még mindig velem szemben áll a levegőben
-
amper zoli
tag
válasz
Cybertrone #18609 üzenetére
Hali!
Ott én is elakadtam...........vedd vissza a felbontást 800x600-ra akkor tovább megy, utána úra vissza én 1920x1200 és irány a "bughalom" -
Gerisz
addikt
válasz
Cybertrone #18607 üzenetére
Nem vagyok mester, nem kell az arc!
Ha nem tetszik csinálj magadnak Logout-ot és chatelj!
Vannak alapelvek amiket nem kell minden topikban felrugdosni.
Nem csak te olvasod, hanem olyan is aki nem is irkál, vagy be sincs regisztrálva. Miért nem lehet a témával foglalkozó, mellesleg kiemelt topikban a témával foglalkozni? -
Gerisz
addikt
válasz
Cybertrone #18605 üzenetére
Mert arra van külön topik azért. Akkor irkálhatsz bárhová minden baromságot is az is jól van.
Ha ide 2 hsz érkezik a témával kapcsolatban akkor annyi. Ez nem chat. -
Gerisz
addikt
válasz
Cybertrone #18595 üzenetére
Ha választani kell menjen a Milyen videókártyát? topikba és legyen az teleszemetelve. Nem kell ide a majd én megmutatom melyik az erősebb szarság!
Ez mindenhol csak a vitát gerjeszti. Itt legyen szó a HD58**-ról. Ne a melyik a jobb ról!Nem csak neked szól!
-
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #18598 üzenetére
Engedd meg hogy lereagáljam.
Kicsit távolabbról szemlélve a dolgokat. Kicsit bővebben kifejtve, amit gondolok erről a témáról.
Tudjuk azt hogy architekturális váltás volt most az AMD-nél. Hasonló volumenű mint az nVidiánál a tavalyi év első felében. Kicsit le is mattult őle az nV. Nem úgy jött össze az új felépítés ahogy azt tervezték. Emiatt mindenfélét mondtak hogy háát már a PC-és piac nem is olyan fontos meg ilyenek. Amin azért csodálkoztam. De a lényeg kibekkeltek több mint fél évet egy olyan GPU-val ami nem is igazán a Gamer piacra készült. Emellett időt szereztek, és tovább fejlesztették az új architektúrát. És valóban összehoztak második nekifutásra olyat ami előtt le a kalappal.
Ezen most az AMD is átesik. Új archiektúra (69XX), amit ráadásul 32nm-e terveztek, átgyúrták 40nm-e. Mondhatjuk azt hogy nem is sikerült rosszul, pontosabban az nV-hez képest jobban sikerült a váltás. Igaz az 58XX sorozat után többet vártunk a Radeon-tól. Legalábbis én igen. De lássuk be most cseréltek le egy több éves, nagyon jól bevált. architektúrát. Most itt az ideje optimalizálni az új GPU-t, ahogy azt a zöldek is megtették, a tavalyi évben a Fermi-vel. Ha hozzák a kötelezőt a Pirosak, nem lesz gond.
És megint nem csak az nV után szaladnak teljesítményben. Ahogy azt most teszik a felsőházban. Igaz a középkategóriában tudják tartania jobb ár/érték mutatót. De ne feledjük a Barts GPU még az előző architektúra utolsó szülötte.
A következő évek a Cayman GPU-ra illetve az újabb verzióira várnak
Remélem lesz ez is olyan sikeres mint az előző volt. -
HSM
félisten
válasz
Cybertrone #18598 üzenetére
Nekem soha egyetlen játék se adott annyi élvezetes játékkal töltött időt, mint a GTA4 és kiegészítői, gépigény ide vagy oda. CSak emiatt vettem anno 4890-et, de nem bántam meg.
A Crysis2 gépigényes hír tényleg lehet, hogy kacsa, most hogy jobban megnéztem... Ennyire pletyka híreket minek adnak be nagybetűs főoldalas hírnek? Elég gáz....
Ha az ember csak átfut rajta, teljesen félreinformálódik...
-
Giot
addikt
válasz
"Én bátran odaállok az 1.5GB-os 580-al bármelyk 6970 elé!"
Nem autóverseny ez kolléga!! -
HSM
félisten
válasz
Hát nem ezt írtam? Hogy a jövőben megjelenő játékok fogják eldönteni a GTX580 vs 6970 csatát? Ha szükség lesz a 2GB VRAM-ra, akkor a 6970 fog jobban menni, ha elég lesz a 1,5GB, akkor meg az 580-nak fekszik jobban a szitu előreláthatólag.
Az a 10% diffi, amit pl a PH-tesztben mértek a 6970 és GTX580 között hát, nem valami sok... Pláne, hogy a 6970 merőben új konstrukció az új shaderek miatt.
A 256 bit se komoly korlát, ha 1375Mhz-en repesztenek a ramok, majdnem olyan gyors, mint a GTX580 384biten...
Amiben a GTX580 elvileg sokkal jobb, az a hűtés, mert halkabb.Én amúgy a Crysis-ben (WH) simán láttam bő 1300MB körüli VRAM használatot is a beépített stats-ban, nem tudom, mennyire megbízható... Mindenestre szépen ment, nem laggolt. (Azért írom, hogy nem tudom, mennyire megbízható, ert a GTA4-nek már minden baja volt, ha 1200MB-ot igénylő beállításra raktam...)
A másik, meg hogy ezek a karik nem a múlt játékaihoz készültek, hanem a jövőéhez.
VRAM-zabálós játék meg ott a GTA4, az biza megtölti a 1,5GB-ot is.
És a Crysis2-nek is 1,8GB-ot írnak!
Szerintem várjuk ki a végét a dolgoknak....
-
Jocy
aktív tag
válasz
Cybertrone #18298 üzenetére
Így van,de ugyanígy van ezzel a 6990 is,ilyenkor mindkét GPU max. fél gőzzel fog menni szerintem,ha meg nem megy a CF vagy SLI,akkor ereszd el a hajam lesz,gondolom ilyenkor maxra tekeri az egyik procit.
Amúgy a Cayman sem fogyaszt sokkal kevesebbet mint az 580.Kíváncsi leszek,mit hoznak ki belőlük. -
Jocy
aktív tag
válasz
Cybertrone #18296 üzenetére
Valószínűleg durván vissza lesz fogva,akár csak a 6990-en.
Tuti lesz valamilyen energia menedzsmentje,anélkül esélytelen lenne szerintem. -
Dj Dekko!
őstag
válasz
Cybertrone #18294 üzenetére
580 kivitelezhetetlen dual gpu-ban.
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Cybertrone #18292 üzenetére
Nekem rengeteg több kártyás gépen volt, különösebben nem volt semmi problémám vele... 6990 es meg apszolut csúcs lesz... most kb annyiba kerül mint egy gtx 580 és vagy 50-60% erősebb lesz... akkor még is inkább 6990!
De ez a jövő titka... lehet én is gtx 580 mellett fogok voksolni ha annyira tré lesz az új... atomerőművek. -
Dj Dekko!
őstag
válasz
Cybertrone #18277 üzenetére
Én is most gondolkoztam rajta... már félre raktam 150 et... de szerintem... 6990 est most már megvárom!
Grat a kártyához... jöhetne már a 6990 es is... -
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #18275 üzenetére
Sok sikert!
-
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #18273 üzenetére
Merre tovább?
-
zsole84
senior tag
válasz
Cybertrone #18271 üzenetére
Nekem most 11.1 van, nincs vele gond. Egyébként ha nem jó a 10.12 visszateheted a 10.10-et, ha az jobban bevált.
-
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #18251 üzenetére
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Cybertrone #18238 üzenetére
2 Magot használ a CrySis, nem egyet!
Miben lenne más a q9550 q9650 essel?!
Ugyan így menne a crysis, hogy ha feltudod húzni eddig... ugye-.. (4500MHz)
Akkor még mindig ugyan ott vagyok, teszteltem jó pár játékot...és nem hiányzik a +2 mag... egy kicsit sem.
De egy i7 et beválalnék... De akkor inkább megvárom a nyár elején lévő LGA 2011 es Rendszereket... -
Dj Dekko!
őstag
válasz
Cybertrone #18235 üzenetére
Engem az érdekel hogy a crysis leugrott 18-17 FPs re a q6600 ossal 3.2 Ghz...
Ezzel e8400 pedig 25-28 Fps ugyan ott... engem ez érdekel...
A rendszert nevetve kiszolgálja még 2 mag is....
Hiába van 4 mag a gépbe... ha nem érek el vele semmit... nekem ne csak díszelegjen meg 3dmarkozzak vele... -
Dj Dekko!
őstag
válasz
Cybertrone #18195 üzenetére
Én pont fordítva látom értelmét a dolognak...
Minek vegyek 4 magot, ha nem hajlandó 100% on tekerni? !
Inkább 2Mag... de az tutira kivan használva...ennyi szerintem. -
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #18195 üzenetére
persze, így van.
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Cybertrone #18111 üzenetére
Már nem váltok i7 re... mikor nyáron jön az LGA 2011 es új i7 es rendszer...
Remélhetőleg elérhető áron lesz majd...
Számomra is...
Azért a 21 ezer pont meg van ezzel a procival is ... 06ban! -
DeathAdder
veterán
válasz
Cybertrone #17975 üzenetére
Ahogy a kolega mondta a bit nem birja sokaig..
Hat nekem osszeomlott sajna az 5870-el.
Mashol szuperul ment mindenhol, meg a Warheadet is siman vegig toltam,emez meg behalt FullHD-ben -
HSM
félisten
válasz
Cybertrone #17973 üzenetére
Aztán meg majd megy a csodálkozás, hogy mitől olvadt el a 24 pines alaplapi tápcsatin pár 12V-os ér....
Lehet majd jól szidni a lapgyártókat...
Persze, nem 1 VGA-nál, de ezt már 2-3-al bejátszani lehet necces lenne... -
DeathAdder
veterán
válasz
Cybertrone #17954 üzenetére
BBC2 ugy haslit mint az allat a radeonnal Full-Full-Full minden Fullon
Meg minden mas.
De valahogy a Crysis olyan, hogy mindig is feltem Radeonnal elébetolni a képemet. (sokan mondtak mar)No,de ettol fuggetlenul,nagyon jol ellehet jatszadozni vele, csak nem biztos hogy Fullon (de mondjuk 4x utan 8x ,nem latok kulonbseget)
Es ugy tunik,mintha szebb kepet adna a Radeon mint a NV
-
DeathAdder
veterán
válasz
Cybertrone #17952 üzenetére
sztem. akk inkabb az 580.
mivel a Crysis az nVidiat szereti,a melyseget is jobban tudod allitani, valamint sok atival meggyulik a baja a Crysisnak.(ensem tom h miert) foleg a 2 chipes (5970) nagyon nem szerette
tehat hogyha Crysis akkor NV. -
adamsz82
tag
válasz
Cybertrone #17925 üzenetére
Köszönöm, ez jó hír
-
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #17879 üzenetére
Tiszteletben tartom de, az ésszerű ember hajlik a logikus gondolatvezetésre, és a tényeket is elfogadja.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Cybertrone #17834 üzenetére
bocs meg1x, nem akartam tenyleg semmi rosszat.
Nem gondoltam hogy egy ATI forumban nemszabad ilyet irni (persze jogos,ha jol bele gondolok)
-
TeeBee73
veterán
válasz
Cybertrone #17826 üzenetére
Muszáj.
(Nem kötözködésképp, de sexuálja a szemem.) -
HSM
félisten
válasz
Cybertrone #17824 üzenetére
Haggyadmá'.... A sima Crysis-nél is adott lóvét, mégis frankón futott a 3870-emen. Innentől kezdve nem izgat, ki kinek, mennyit.
A Crytek-nek se érdeke, hogy olyan cuccot adjon ki, ami nem fut épkézláb módon felsőkategóriás Ati HW-n...
Engem már rég nem izgat ez a TWIMTBP kampány ellenben a játékok elején már nagyon irritál mindg végignézni a logót...
Pláne, hogy amióta gépem van, Atival tolom...
(Radeon 9700-tól..)
-
HSM
félisten
válasz
Cybertrone #17822 üzenetére
Sajnos nem vagyok jós...
-
HSM
félisten
válasz
Cybertrone #17820 üzenetére
Fordítva... Késett az eredeti konstrukcióhoz az alkatrész (TI DrMOS), és gyorsban villantani kellett valamit, ezért is az unlockolhatóság pl. A reszelés elkerülése újabb késést okozott volna, amit mindenképp el akartak kerülni.
És remélhetőleg a rev2 olcsóbb is lesz. Előállítási költségben biztosan. -
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #17712 üzenetére
Megnézem Youtube-on. Hátha megtalálom. Mivel nem gondolkodok VGA cserén úgy gondolom megérdemel egy király hűtést a VGA igaz a Vapor sem rossz. De azt már kevésnek érzem 950/1200 hoz pedig a GPU ezt még zokszó nélkül hozza, csak a hűtés kevés hozzá.
-
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #17709 üzenetére
És ha a szüleid vették volna akkor mi lenne?
Én is megfogom venni a gyerekemnek amit csak szeretne, ha lesz rá módom...
Nem tudom miért okoz ez problémát bárkinek is -
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #17700 üzenetére
nagyon úgy fest, hogy 6950
-
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #17687 üzenetére
Beteszem a pici seggem a tankba, nekiindulok és az első mortal-nál ami rám zúdul, azzal egyenes arányosan esik az fpsem, egészen 40ig. De ha szétlövik mellettem a falat akkor is ez a helyzet
-
zsole84
senior tag
válasz
Cybertrone #17685 üzenetére
Na jó, de szerintem egy átlag felhasználónak nincsenek ilyen igényei. A gamerek meg vegyenek GTX 580-at, őket is megértem.
-
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #17679 üzenetére
Nekem még 4X AA/AFel is elfogy a kártya...
-
HSM
félisten
válasz
Cybertrone #17683 üzenetére
Persze, tökéletesre nehéz megcsinálni. Én szerencsére nem látom a különbséget, berakom 4X-esre, azt jó lesz úgy, nekem az az egész minimális rece belefér. Nekem elég ez 16xAF-el, meg minden mást lemaxolva game-elni... Ebben meg maximálisan partner az 5850...
Én inkább a HDAO-t nyomnám be kisebb élsimítással, mert az én szemem meg az ilyesmikre érzékenyebb.
-
HSM
félisten
válasz
Cybertrone #17679 üzenetére
De mi a frásznak ez a sok speckó FSAA mód? Mutass már egy képet, mi a különbség egy sima 4X-es és ez a 16X-es marhaság között képminőségben! Nekem játék közben még a 2X-es 4X-es difi is csak akkor tűnik fel, ha nagyon meresztem a szemem...
Amúgy ez a HBAO ez nem valami NV-specifikus SSAO megvalósítás? AMD-n elvileg a HDAO az optimálisabb.... -
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #17659 üzenetére
Azt szeretném igazából, esetleg GTX 560 (ha...)
Mondjuk többet fogyaszt, de nem rossz, hogy még így is jobb a teljesítmény/fogyasztás mutatója...(nem is olyan kicsit...) -
Osynho
addikt
válasz
Cybertrone #17648 üzenetére
A 2011-es dátum miatt kevés a 360W?
A mostani konfig max 200W-ot eszik játékok alatt, legalábbis 2010-ben még annyit fogyasztott
Ezek a vga-k már 40nm-esek, az én 55nm-es 4830-amhoz képest, amit feszt emelve tuningolok. Szóval nagyon bízom ebben a kis Zalman tápban. Amennyiben kevés lesz, veszek másikat, de bepróbálom szerintem, baj nem lesz, max lelövi magát. Aztán nyomatom IGP-vel, amíg nem lesz új tápom.
De a lényeg, hogy mit vegyek?5850 vs 6850, esetleg GTX460 (bár ezért kapok ebben a topicban
)?
(#17649) AtHoS Úúú, akkor + 70W fogyi van terhelve a két vga között?
Az kemény. A konfig többi része azonos volt? A TDP alapján nincs ennyi difi
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #17644 üzenetére
6950-et vagy 6970-et hajtotta ennyivel?
-
p87
senior tag
válasz
Cybertrone #17571 üzenetére
Köszi!
Ezt még mérlegelnem kell, hogy megéri-e.Dj Dekko!: Köszi neked is.
Nem tudom be merjem-e vállalni. -
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #17491 üzenetére
Driver csomag.
Viszont most van OpenCL-em, úgy látszik, azt azért felrakta -
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #17481 üzenetére
Hát ÉN 580-at biztos nem vennék
-
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #17477 üzenetére
Nem tartom megalapozottnak azt amit írtál. Az AMD hozta a kötelezőt az erőviszonyok pedig visszaálltak a 48XX vs GTX2XX széria szintjére. Az más kérdés hogy ez "enyhe" csalódás ahhoz képest hogy az elmúlt évben, lépéselőnyben voltak a pirosak a zöldekkel szemben.
Az meg elvárható volt az nVidiától hogy második nekifutásra már gatyába tudják rázni a Fermit. Hiszen elsőre nem sikerült valami fényesen. -
CptMisi
őstag
válasz
Hát én nem 580at vennék, az is biztos... inkább még egy 5870, 60ért már van aprón...
-
ffodi
veterán
válasz
Egyetértek. Az egyetlen reális alternatíva a GTX580 jelen pillanatban. Vagy egy 6970 60k-ért.
-
gera021
aktív tag
válasz
Cybertrone #17305 üzenetére
értem, vkinél jo vkinél nem...
-
gera021
aktív tag
válasz
Cybertrone #17301 üzenetére
még egy kérdés, mivel asus a vga, ezért nem tudok feszt állitani igaz?
-
gera021
aktív tag
válasz
Cybertrone #17299 üzenetére
nagyon szépen köszönöm a sok segitséget, most kipbrobálom, starcraft 2 alatt, és majd irok h mi lett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest