Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Ja ez a borítással együtt van, ha leszeded mert én leszedtem, és újrapasztáztam egy jó kis mx3-al mer miért ne
akkor szerintem egy olyan fél centit nyersz, hát ezt így érzésre mondtam, lehet hogy kevesebbet. Ez egyik eladott kártyámnál is így járt a tulaj nem ment be a házába, de megoldotta a gondot rögtön eladta még aznap
, mivel kiderüt hogy midi háza van és egy gtx260 nem éppen kis darab kártya. Szóval ne centizd ki annyira 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

akkor szerintem egy olyan fél centit nyersz, hát ezt így érzésre mondtam, lehet hogy kevesebbet. Ez egyik eladott kártyámnál is így járt a tulaj nem ment be a házába, de megoldotta a gondot rögtön eladta még aznap