- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
Én meg az emelt órajelet írtam a bios-ba és minden működik tökéletesen. Az szerintem jobb megoldás, mint "elvenni" a köztes órajelet. Ha Bios babrálunk akkor már a terhelt órajelet, ne ezt.
lsc: A lakat nem áll vissza ha egyszer kinyitod (reinstall után sem, lehet rendszer újratelepítés esetén igen), de nekem ha rányomtam a defaultra és elfogad akkor midig jó lett.
-
eszakas
őstag
Szerinted kicseréli akkor? Szerintem nem fogja. Valószínűleg netten rendelte és ez nehezíti egy kicsit Írd meg neki hogy ha nem cseréli ki akkor felteszed a nevét a nem megbízható eladók listájára. Ha boltja van akkor fogyasztóvédelem, mivel második kártya valószínűsíthető hogy tudott róla, akkor ez csalás! 20e felett pedig már bűncselekménynek számít.
-
tomta
tag
Azt nem értem miért mindig a számítástechnikával foglalkozó "vállalkozókat " köpköditek, hogy mennyi haszna van egy árucikken.
Arra még senki sem panaszkodott, hogy mennyiért vett meg egy xy márkájú ruhát, vagy az autószerelő/festő/bútorasztalos stb. iparos munkadíja miért vetekszik az anyagárral !
Pedig egy számtech bolt kb. 5-10% haszonkulccsal dolgozik szemben az előbb említettek gyakran 200-300%-os haszonkulcsával.
Adót pedig mindengyiknek fizetnie kell.
A jó magyar szokásról meg annyit, hogy a vevőknek minden ingyen kellene, de azért a legjobb legyen.
Az újat és "csúcstechnikát" meg kell fizetni, ha az kell neked.
És természetesen azért a kis haszon fejébe még azért szereljék be a gépbe és telepítsék a drv.-t.
Akinek nem inge ne vegye magára. -
tom_tol
addikt
[link]
a gpu-z ablakban átlag van a max 100 fok is lehet
de 700-ra leszabályozott ventikkel már messze nem ilyen szép sacc/kb egyezik a gyáriéval
S1-el t.képpen csak a gpu hűtése javul jelentős mértékben a vrm hűtés még megoldásra vár
Szatesz kicsit még korai a kérdés mert nem hallottam megdöglött kártyáról ami igazolná hogy ez már sok -
BullKoxa
őstag
Köszi Arn!!Akitől vettem azt mondta lehet kipattant a ventije.(lehet ilyen??)Ha játszom akkor felmegy a Gpu hőfoka 96C°-ra(e zalatt az idő alatt kattog benne a gyári ventilátor,nagyon keményen szól) és belassul az egész játék.Ezután felpörög a venti és kicsit lehűti a vga-t és kis idő múlva kezdődik előröl az egész.Nem akarok hozzá nyúlni,mert akkor ugrik a garancia,nekem tetszik(tetszene ha nem kattogna) a gyári hűtése,ezelőtt 2 Toxicom is volt.Kér Driver is néztem már a gyárit és ami ekkor jelent meg az AMD oldalán 10/13/2009
-
cowboy_bebop
őstag
Na mégis csak lőttem egy pár képet a szerkezetről.
Felülnézet:
Előlnézet:
Így kellett behajlítani az S1 bal alsó sarkát a 2. DVI csatlakozó miatt (egy kis cellux rádolgozva az S1-re, biztos ami biztos):
Ennyi a távolság a vasdarab meg az S1 között:
Szerk.: egy 8 cm-es meg egy 9,2 cm-es venti van rajta; de a 8-ast szerintem lecserélem majd egy PWM-es, 12 cm-es Coolink SWIF2-re, s akkor az is automatikusan lenne szabályozva.
BIOS leszedés: GPU-Z.
Felrakás: DOS alól atiflash. -
-
eszakas
őstag
Igazad van! De ez kit zavar? Ezek szerint senkit
. Megvan a kártya tuning ezerrel.
Más:
Jó jó szorítok nektek a tuningban is! De? Véletlenül nincs a fórumozók között olyan hétköznapi lelkületű ember aki megkapta a kártyát és ahelyett, hogy ellenállhatatlan tuningolási vágyát hagyta volna felülkerekedni, Urambocsá! esetleg simán játszott a kártyával és ide hétköznapi nyelvezeten leírná a tapasztalatát. Még ha nem volt vele gond azt is szívesen elolvasom. Esetleg ha valaki cod4-el játszott vele azt meg különösen.
És elnézést hogy megszakítom vele a magasröptű tuning eszmecserét. -
-
sztem nem értjük egymást
az 5870 kapcsán nem hoztam szóba sem a 4890-et, sem bármelyik másik kártyát. ha valakinek nagy teljesítmény kell most, és ennek hajlandó megfizetni az aránytalanul magasabb árát (top-of-line és újdonság = min. +25e FT ebben az esetben), akkor érdemes megvennie, mert ezzel jár a legjobban. és ők is jelentik az 5870 jelenlegi célközönségét, nem azok, akik az ár/teljesítményre mozdulnak.
az 5850 kapcsán meg pont azt feszegetem, hogy nem meggyőző alternatíva a 4890-nel szemben új VGA vásárlása esetén - ha meg valaki 4890 tulaj, akkor pláne nem. ettől függetlenül jó kártya ez is, de igencsak benne van az árában az újdonság-adó.
-
látom, nem bírtok elszakadni az ár / fps-től
ezen mutató alapján egyik kártya sem éri meg, valóban - viszont az 5870 annyival gyorsabb minden másnál, hogy aki elsősorban a sebességre megy, annak érdemes megvennie, mert semmi más egychipes kártya nincs a közelében. az 5850 előnye a 4890-nel szemben határozott, de nem óriási, és nem is egyenletes - ezért ott nem tudok ilyet mondani, ott relevánsabb az ár / fps. vagy ezzel szemben a DX11, kinek mi a fontos.
#2565 cowboy_bebop: 30% egyetlen játék egyetlen beállításánál van, és azt én sem tartom reálisnak, ott valami titok lappang. viszont a 10. oldalon az átlagolós grafikonokon látott 22-24% nekem teljesen valószerűnek tűnik a kártyák paraméterei alapján. ha benne lenne a tesztben mind a 12 játék, akkor az átlagos grafikonok cca. 8-12% differenciát mutatnának a sok CPU-limit miatt - de attól még az 5870 több, mint 20%-kal gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged