Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
Laci_a_Paci #2953 üzenetére
Mint már írtam nem kell cf volt vele tapasztalatom de ezt is leírtam. Hogy jól megy-e a szekér! Anyagi ráfordítást pluszban nem jelentett a kártya megvétele mert a két eladott kártyám kifutotta az árát egy gtx 260 és egy 4890. Egyébként meg mindenki ezen siránkozik, hogy de kéne egy ilyen kártya, de miért ilyen drága(tudom most mindenki elmondja a magáét, hogy mit pofázik itt ez nekem nem is kell ilyen kártya mert miért de titkon azért jó lenne valljuk be), hát kérdezzétek meg a drága okos vezetőinket, miért vették fel az óriási hiteleket, miért adósították el az egész országot, miért kell a halál magasra emelni az adókat hogy mindenki feketézzen, és dögöljön bele ha a rendesebbik fajta, és úgy ügyeskedjen hogy minél kevesebb adót fizessen. A jó magyar forintot mesterségesen értéktelenítik el. A fizetésünket mesterségesen az 1970-es nyugat európai országok színvonalán tartják, míg az árakat tudjuk hogy azok fölé emelik. Közgazdász vagyok tudom mi történik itt, és nem az idióta fajtából. Bocsássanak meg azok akik még hisznek a főiskolán és az egyetemen tanult dogmáknak, az egy tündérmese elméletben nagyon szépen hangzik, de az élet nem így működik. Úgyhogy amíg itt nem lesz kamatmentes közpénzrendszer addig csak ez lesz amit látsz nap mint nap. Ezért ilyen drága ez a kártya is, és lesz még drágább karácsony eljövetelével is, aztán a Fermi eljöveteléig is ami tudjuk hogy nagyon messze van. Igen Laci megy a szekér amíg húzzuk aztán szépen kidőlünk a sóderosba idő előtt. De ez ellen vajmi keveset tudunk tenni nincsenek civil szervezetek akik hallatnák a hangjukat és elég erősek lennének egy ésszerű változtatáshoz. Tehát spórolunk eladunk régi megunt zajos melegedő hardverelemeket hogy az új jövevény árába beszámolhassuk. Ma off vége akinek nem ingen az pólót hord
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest