Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Mennyé má mester hát abban van bőven erő még szép,
persze nem tudom hogy kettő vga-t hajtasz vele lehet vagy csak egyet, és mekkora a terhelhetősége a 12voltos ágnak júj megnéztem 70amper jájjj de szép erő hát azon nem is fog ciripelni, az a plusz 10amper az nem vágja földhöz. De én ugye csak 620-al próbáltam egy kártyát nem crossfireözöm és annak is simán elégnek kéne lennie ugye. Hát ez van nem tudni ki milyen belet rak bele, a tx-be Cwt-van, az enermax a modelljeibe saját fejlesztéseket rak bele a seasonic is a corsair is is, mert Cwt-is használ modellfüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Autós kamerák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Autóhifi
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS STRIX GTX 960 2GB
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest