Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gicz

addikt

válasz FoBCRaistlin #6287 üzenetére

a gyári hűtéssel semmi baj nics! tegnap szétkaptam a karit, ksiebb a borda mint amere számítottam, és nincs egyben a fém platnival ami a ramokon meg a tápon van, teljesen külön van, ha kicsavarozod a gpu körüli 4 csavart alul akkor máris lötyög benne:D

jah mégvalami, a hátuljáról a rácsot 5 csavarral le lehet szedni anélkül h szétszednéd, éás ezáltal kb 2 szer nagyobb kiömlőnyílást kaptok, plusz nicnsenek ott azok a szar rácsok!

igy igaz h nem lehet a házhoz csavarozni, de nagyobb venti teljesítményen, nem süvít(nemmintha süvítene mert 950mhz sem láttam 30% fölé pörögni) de megszűnik a süvítésszerű izé és halk "légmozgás" hallatszik. sokkal halkabb ugy!

amugy meg levettem a burkolatát h megnézzem milyen a hűtés ha nincs rajta, és a venti levan húzva, gondoltam elmegye majd passzívba, de mielőtt mindenki szívbajt kapna a kari magasságában van az oldallapomon egy 25 centis ventillátor, nagoyn nyomja rá a levegőt, az 5 let pedig akkor jött mikor az előző vga imról szintén leszedtem és azok hűvösebbek lettek!

igaz azok 1 slotos hűtéssel ellátott 4850-ek voltak, de jó nagy volt a sima felülete a bordának, és alacsonyak, picik voltak a belső "alagutak, ennek viszont a belsején vannak a nagyobb felületetk, de passzavba 725 mhz en max 80 fok volt a kari!

ha lesz időm ( matek meg fizika meg villamosáágtan vizsga után) írok egy szétszerelős logout cikket, ugyis akartám már irni oda is vmit :)

bocs h kicsit hosszú lett a hozzászólás :))

Új hozzászólás Aktív témák