- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Google Chromecast topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
FoBCRaistlin #6287 üzenetére
a gyári hűtéssel semmi baj nics! tegnap szétkaptam a karit, ksiebb a borda mint amere számítottam, és nincs egyben a fém platnival ami a ramokon meg a tápon van, teljesen külön van, ha kicsavarozod a gpu körüli 4 csavart alul akkor máris lötyög benne
jah mégvalami, a hátuljáról a rácsot 5 csavarral le lehet szedni anélkül h szétszednéd, éás ezáltal kb 2 szer nagyobb kiömlőnyílást kaptok, plusz nicnsenek ott azok a szar rácsok!
igy igaz h nem lehet a házhoz csavarozni, de nagyobb venti teljesítményen, nem süvít(nemmintha süvítene mert 950mhz sem láttam 30% fölé pörögni) de megszűnik a süvítésszerű izé és halk "légmozgás" hallatszik. sokkal halkabb ugy!
amugy meg levettem a burkolatát h megnézzem milyen a hűtés ha nincs rajta, és a venti levan húzva, gondoltam elmegye majd passzívba, de mielőtt mindenki szívbajt kapna a kari magasságában van az oldallapomon egy 25 centis ventillátor, nagoyn nyomja rá a levegőt, az 5 let pedig akkor jött mikor az előző vga imról szintén leszedtem és azok hűvösebbek lettek!
igaz azok 1 slotos hűtéssel ellátott 4850-ek voltak, de jó nagy volt a sima felülete a bordának, és alacsonyak, picik voltak a belső "alagutak, ennek viszont a belsején vannak a nagyobb felületetk, de passzavba 725 mhz en max 80 fok volt a kari!
ha lesz időm ( matek meg fizika meg villamosáágtan vizsga után) írok egy szétszerelős logout cikket, ugyis akartám már irni oda is vmit
bocs h kicsit hosszú lett a hozzászólás
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen videókártyát?
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Gumi és felni topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest