Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Nekem ilyen problémáim nem lesznek crossfire 5870- és jöhet az Alien versus Predator. Mert ugye előre gondolkodtam, én nem húzok szénné kártyát értelme nem sok van idő előtt meghaljon, aztán várhatod a garit, persze ésszerű keretek között lehet
meg a kisördög úgyis ott van mindenkibe. No nem mintha olyan gazdag lennék, hogy húú kettő 5870-em van szépen régi hardverek árából összejött, én belevágtam nem bántam meg, nem csíkoz még eddig, nem kockásodik, nem haldoklik a ventilátor. A fogyasztása sem eget verő a két kártya alapon mindennel együtt eszik 144wattot. Tuning után őket nem húzom csak ram, és procit a rendszer fogyasztása játék alatt 460-470watt egy ilyen disznó konfigtól ez szinte semmi, és ugye ez csak játék alatt ennyi amit nem egész nap játszunk. Szóval Yana a döntés a tiéd de én kompromisszumok nélkül játszom, full hd-be teljes grafikai részletességgel és az egyik kártya tőled van
. 5970-nek értelmét nem látom úgy mint annak idején a 4870x2-nek sem láttam inkább két kártya,(pedig én crossfire ellen voltam mindig de ez az a széria ami csendes nem fogyaszt sokat és nem melegszik mint elődei) amit később jobban tudok értékesíteni mint ezt a két gpus szörnyet. És mellesleg egy quaddal nyomom 8 giga társaságába, szóval még i7 sem kell hozzá csak kicsit megcsiklandozott quad
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest