Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Razermazer

őstag

Nekem ilyen problémáim nem lesznek crossfire 5870- és jöhet az Alien versus Predator. Mert ugye előre gondolkodtam, én nem húzok szénné kártyát értelme nem sok van idő előtt meghaljon, aztán várhatod a garit, persze ésszerű keretek között lehet ;] meg a kisördög úgyis ott van mindenkibe. No nem mintha olyan gazdag lennék, hogy húú kettő 5870-em van szépen régi hardverek árából összejött, én belevágtam nem bántam meg, nem csíkoz még eddig, nem kockásodik, nem haldoklik a ventilátor. A fogyasztása sem eget verő a két kártya alapon mindennel együtt eszik 144wattot. Tuning után őket nem húzom csak ram, és procit a rendszer fogyasztása játék alatt 460-470watt egy ilyen disznó konfigtól ez szinte semmi, és ugye ez csak játék alatt ennyi amit nem egész nap játszunk. Szóval Yana a döntés a tiéd de én kompromisszumok nélkül játszom, full hd-be teljes grafikai részletességgel és az egyik kártya tőled van :K :R. 5970-nek értelmét nem látom úgy mint annak idején a 4870x2-nek sem láttam inkább két kártya,(pedig én crossfire ellen voltam mindig de ez az a széria ami csendes nem fogyaszt sokat és nem melegszik mint elődei) amit később jobban tudok értékesíteni mint ezt a két gpus szörnyet. És mellesleg egy quaddal nyomom 8 giga társaságába, szóval még i7 sem kell hozzá csak kicsit megcsiklandozott quad :DDD

Új hozzászólás Aktív témák