Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
A nyák éppen akkora mint a hűtő burkolata!
Ha választanom kellene,hogy víz hűtés vagy haf,akkor a vízet választanám!
Attól hogy jó szellőzik a ház,nyersz max 10 fokot!
A vízzem 20 vagy 30 fokot nersz és mellé még egy kicsed is járul!
De ha gyerekkorodban szerettél volna pilóta lenni,akkor lehet a sok venti zaja tetszeni fog!

Nagyon jó és szellős a HAF,de a víz az víz! -
Barney™
aktív tag
"Barney™
Sajna a szinösszeállítás tényleg pocsék
de a többit jeles , érdekelne milyen házikóbe lehet ilyen szépen elférni nygyon tetszik."Nem a színösszeállítás pocsék, hanem a kép, amelyiken megpróbáltam lefotózni..

A ventilátorok VÖRÖS színűek, olyanok, mint ami gyárilag elől van a HAF932 házban
-
Razermazer
őstag
Ja ez a borítással együtt van, ha leszeded mert én leszedtem, és újrapasztáztam egy jó kis mx3-al mer miért ne
akkor szerintem egy olyan fél centit nyersz, hát ezt így érzésre mondtam, lehet hogy kevesebbet. Ez egyik eladott kártyámnál is így járt a tulaj nem ment be a házába, de megoldotta a gondot rögtön eladta még aznap
, mivel kiderüt hogy midi háza van és egy gtx260 nem éppen kis darab kártya. Szóval ne centizd ki annyira 
-
zuchy
őstag
Le vannak azok a ramok hűtve a kari tetején. Lehet hűteni a ramokat a másik oldalon is. Pl a DDR2-es ramoknál is úgy van hűtve, hogy átadja a hőjét a nyáknak. Ennél a karinál hűtve van a másik oldal.
Meg van ez tervezve.
Főleg vízzel, megkapja a 30 fokos vizet a nyák, az átadja a túloldalon lévő ramoknak. Léghűtésnél tuningnál már érdemes ramsünizni. Talán pár 10 MHz-et lehet vele nyerni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Születésnapos a Noctua
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Automata kávégépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, mert ez lenne az első.
de a többit jeles , érdekelne milyen házikóbe lehet ilyen szépen elférni nygyon tetszik."
akkor szerintem egy olyan fél centit nyersz, hát ezt így érzésre mondtam, lehet hogy kevesebbet. Ez egyik eladott kártyámnál is így járt a tulaj nem ment be a házába, de megoldotta a gondot rögtön eladta még aznap