Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
A nyák éppen akkora mint a hűtő burkolata!
Ha választanom kellene,hogy víz hűtés vagy haf,akkor a vízet választanám!
Attól hogy jó szellőzik a ház,nyersz max 10 fokot!
A vízzem 20 vagy 30 fokot nersz és mellé még egy kicsed is járul!
De ha gyerekkorodban szerettél volna pilóta lenni,akkor lehet a sok venti zaja tetszeni fog!
Nagyon jó és szellős a HAF,de a víz az víz! -
Barney™
aktív tag
"Barney™
Sajna a szinösszeállítás tényleg pocsékde a többit jeles , érdekelne milyen házikóbe lehet ilyen szépen elférni nygyon tetszik."
Nem a színösszeállítás pocsék, hanem a kép, amelyiken megpróbáltam lefotózni..
A ventilátorok VÖRÖS színűek, olyanok, mint ami gyárilag elől van a HAF932 házban -
Razermazer
őstag
Ja ez a borítással együtt van, ha leszeded mert én leszedtem, és újrapasztáztam egy jó kis mx3-al mer miért ne
akkor szerintem egy olyan fél centit nyersz, hát ezt így érzésre mondtam, lehet hogy kevesebbet. Ez egyik eladott kártyámnál is így járt a tulaj nem ment be a házába, de megoldotta a gondot rögtön eladta még aznap
, mivel kiderüt hogy midi háza van és egy gtx260 nem éppen kis darab kártya. Szóval ne centizd ki annyira
-
zuchy
őstag
Le vannak azok a ramok hűtve a kari tetején. Lehet hűteni a ramokat a másik oldalon is. Pl a DDR2-es ramoknál is úgy van hűtve, hogy átadja a hőjét a nyáknak. Ennél a karinál hűtve van a másik oldal.
Meg van ez tervezve.
Főleg vízzel, megkapja a 30 fokos vizet a nyák, az átadja a túloldalon lévő ramoknak. Léghűtésnél tuningnál már érdemes ramsünizni. Talán pár 10 MHz-et lehet vele nyerni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest