Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
válasz
SimonYana #7724 üzenetére
Jah! Remélem nem kell majd hozzá megint fejleszteni a gépet
Igen, végül is a farcry egy demó terméke, a grafika ott volt, játékmenet már annyira nem. Nagylányom pl még most is feltelepíti, hogy úszkáljon kicsit benne
Crysis még nem megy a gépén, pedig ott élényszámba megy az úszkálásNekem pl a Far cry 2 sem jött be...valahogy nagyobb durranást vártam az első után...
Kiváncsi leszek majd a Madonion "demójátékára" a Shattered Horizonra is! Eddig jól néz ki
-
Tody56
aktív tag
válasz
SimonYana #7694 üzenetére
Hát akkor ezt tényleg nem értem.
Én ha engedélyezem a beállított mhz-et onnantól folyamatosan azon az órajelen ketyeg.
Ugye ez azért ciki, mert 40w különbség van a 2 órajel között netezés közben terhelés nélkül. (konnektorból mérve)
Ha benyomom az msi progival, hogy winnel töltse be a bállításokat is, akkor az első 3d órajelig normálisan 157-en megy, de amint egy pillanatra felugrik vége. Állandó az 1000mhz.
Rá kell magam szánni lehet egy újratelepítésre lehet. Bár úgy emlékszem, hogy az 5770-emmel is ugyan ez volt friss rendszeren is.Nagyon köszi az infót !!!
-
válasz
SimonYana #7366 üzenetére
Nem mindegyikhez adnak DIRT2-t.
Az Asusnak sem mindegyikéhez és már a nagykerekben sem lehet csak DIRT2 kupon nélkülit kapni!A Juventusba még van, és ráadásul ua annyi mint a kupon nélküli
Az Asusnál pedig ahhoz jár amelyiknek a nevében benne van egy +G betű.EAH5850/2DIS/1GD5 ehhez nincs Game (Dirt2)
EAH5850/G/2DIS/1GD5 ehhez van (Dirt2)
-
djg
aktív tag
válasz
SimonYana #7325 üzenetére
Nekem spec. kicsit szerelgetnem kellett. Ahol eddig 9600gt volt annak a végébe elfért 1 hdd. Amikor ezt be akartam szerelni feljebb és lejjebb is kellett költöztetnem 1-1 hdd-t, de így végül simán belefért. Nem tudom, hogy egy 5870 elférne-e így, talán így már az is, de 5970 már aligha.
-
válasz
SimonYana #7293 üzenetére
Amint az írtam pm-be is annó Dydiman mondta valamelyik topicban hogy ettől függetlenül egy tőről jön mind a 3 szóval nem osztott.
Amikor jött a HX520 is ki akkor volt épp ez a divat hogy osztották, aztán ahogy jöttek C2Q procik és leoldottak a tápok rájöttek a gyártók is hogy jobb a békesség és szépen visszaálltak az 1 ágra. -
fanti
addikt
válasz
SimonYana #7124 üzenetére
Igen, néztem én is, hogy az i5-töl azért jócskán lemarad, árban viszont nem lényegesen több az i5.
Hát, igen. Igazad van az "időtállóság" kifejezést újra kellene definiálni a hardver vonatkozásában. Ami hardver 2-3 évet végigvisz az már időtállónak mondható.
Nekem már 2.5 éves a Q6600-am, no az már időtálló!
És ha vennék egy i5-ös lapot meg procit, akkor azt is nyúznám legalább 2 évig.
Sajnos engem is elért a gazdasági válság és már csak nagyon nehezen tudom kisajtolni a hardverfejlesztésre a pénzt, de mit csináljak, imádom az új hardvereket...... -
Cathulhu
addikt
-
Haart
addikt
válasz
SimonYana #6854 üzenetére
Ez ugyanúgy fordítva is működik, ha valaki sapphire-t kínál nekem tuti nem veszem meg akármilyen ára legyen
És megveszem a powercolort és örülök hogy van egy olcsón vett karim. Eladásnál is olcsóbban megy el ez tény, de akkor meg ottvan hogy olcsóbban is jutottál hozzá, ennyi.
-
NFree
addikt
válasz
SimonYana #6508 üzenetére
kis infóra lenne szükségem, te akkor most cseréltél blokkot a karin?
Mert ha igen akkor valszinű szerelted is , és innen lenne a kérdés a gyári hűtő mennyire lóg úgymond túl a kártyán, ez azért lenne fontos mivel egy 98gtx épp befér a házamba s ha úgymond a kari nyákja nem hosszabb nálla akkor egy vizes blokkal én is beaplikálhatnék egy ilyet , ha lessz rá keret. Vagy van egy másik megoldás haf 932 csak ahhoz megin gyüjtenem kell -
GreatGodzi
tag
válasz
SimonYana #6477 üzenetére
Hát igen, a gyári hűtések soha nem a tuningra vannak kitalálva (különösen az ati vga-kon), könnyen beszarik bármelyik az állandó brutális tuningtól... kis tuning nem gond, de az meg nem ér szinte semmit.
Egy jó vizesblokkal biztos jobb a helyzet, de akkor meg már ugrott a gar ha nem elég ügyesen szereli az ember.
Én még az 5870-esemet nem húztam egyszer sem (nem is kellett eddig), de 3D-ben még így is eléggé beindul a ventije, bele sem akarok gondolni tuningnál milyen hangos lenne (meg milyen meleg a gpu), biztos nem használna neki...igaz hogy nekem nagyon kevésbe van ez a kártyám, de azért vigyázok rá, nem szeretek várni a garos cserékre, meg amúgy is szeretek vigyázni a dolgaimra...
Ugyenez a cpu-nál is, még a Mugen2-es hűtőmmel is felmegy 62 fokra a magok hőmérséklete telrhelve 4GHz-en, gyári hűtővel én még 3GHz fölé sem mennék soha.
-
lamantin
tag
válasz
SimonYana #6438 üzenetére
Próbáld ki ezeket, elég szájbarágós
[link]
[link]...
külön a lépések:
The Steps
Note: Make a backup of your original BIOS using GP-Z
Plug in the USB drive that you want to use.
Install and run HP USB Disk Storage Format Tool.
Select the USB Drive. In the "File system" drop down box, pick FAT32. Tick "Quick Format". Tick "Create a DOS startup disk, using DOS system files located at and click the "..." and direct it to the BOOTFILES folder you made.
Click start.
Once that's done, copy the ATI Flash and ASUS BIOS into the USB drive.
Restart your PC and boot from the USB Flash drive.
Once it's booted in type
atiflash -f -p 0 asus.rom (If you're not using crossfire)I used the MSI one so I went: atiflash -f -p 0 MSI_R5850_unlock.A11
DOS did not like the long name so I renamed the file to something short like MSI.A11
[*]Once the flashing is done will ask you for reboot. When Windows boot you will see all your resolution lost and Windows will detect a new video card. You will have to re-install the Ati drivers again to take effect.If you're using crossfire, I'd suggest you flash each card individually (For people like Virus). More so that I don't know how to flash more than one card at once
...
Nálam is tökéletesen működik win 7, 64bit alatt. Mondjuk vicces volt a pendriveról bootolásnál látni a felvillanó win 98 kezdőképet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- VR topik
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Egyedi ékszerdobozka
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged