- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
Motion_Blur #15999 üzenetére
Köszönöm
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Cybertrone #15998 üzenetére
Te se szarral gurigázol
-
Cybertrone
veterán
Teteszetős kis neonocska
, izzik mint a láva, én is gondolkoztam neonban, bár elég a gyári 3 ledes 12-es venti, igy is olyan mint egy buzibár
Tudom hogy ennek köze sincsen a topik témájához, de talán ez egyszer megbocsátotok emiatt nekem, multkor ugyhagytam a gépet estére, és reggel mikor felébredtem ez fogadott az uTorrentben:Azért így lehet javítgatni a dolgokat
-
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone #15996 üzenetére
-
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone #15994 üzenetére
25k összpontszám nem lenne meg. Physx-el a cpu score 40k+ és így 23k körül van. I7-el physx nélkül a cpu score ~26k.
Most i5-el 20k körül van 24/7-ben, i7-el lenne mondjuk 21k.....annyit nem ér.
I7 860 a GPU score-on nem változtat..........
-
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone #15992 üzenetére
Meg, mert a cpu score 4260MHz-en 19500+ ha jól emlékszem.
-
ffodi
veterán
Aha, köszi.
Amúgy az is vidám, hogy idleben 26-27 fok a GPU, a vrm-ek pedig 32-34 fokosak.
Kedvcsinálónak itt egy vantage a 24/7-es beállításaimmal. Physx ON stb.....(az afterburnernél a 61fok az azért van ott max értéknek, mert teszteltem előtte 1050-en 1,3V-on kombustorral
, vantage alatt 55 fok fölé nem megy szerencsére, alapfordulatos ventik mellett):
-
ffodi
veterán
Kifutottam az időből pedig be akartam még írni egy hsz-be hogy mi van, ha feltekerem a ventit fullra.......ezek a hőmérsékletek:
Beállítás minden u.a.
GPU: 47-48fok(ez számomra hihetetlen
)
VRM-ek: 64-65fokDurva ez a hűtő.
-
ffodi
veterán
Valaki tudna nekem mondani hőmérséklet értékeket gyári hűtővel(esetleg vapor)?
GPU és vrm hőmérsékletek érdekelnének. Természetesen terhelve, lehetőleg furmark vagy kombustor segítségével. Alapórajel és ha lehet, akkor 1000/1225MHz-en(vagy 1250).
Csak kíváncsiságból, mert most tesztelem a VF3000a-t + tettem a vrm-ek hátoldalára nagy rézsüniket, és kombustorral elég magas hőfokokat kapok, amik az alábbiak:
Órajel: 1000/1225MHz@1,21V VDDCI@1,11V(VDDCI-nél 1,15V az alapfesz
)
Hőmérsékletek:GPU: 58-59fok
VRM-ek átlagosan: 80-82 fokosakAzt tudni kell, hogy a hűtő teljesen le van tekerve, szóval alapfordulaton megy.
Ha feltekerem, akkor sokkal hűvösebbek, de elvégre azért vettem ezt a hűtőt, hogy teljesen csendben ellássa azt, amit a gyári 35-45%-on, és ez úgy látszik nem csak sikerül, hanem túl is teljesíti, mert akkora órajelen 40%-os ventifordulattal ordított, és 70-80 fok körül volt a GPU.
Köszönöm(jöhet 5850 is).
-
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone #15982 üzenetére
Vantage-ben teszteltem az órajelkülönbségeket.
1000/1225MHz volt a referencia.
75MHz különbség a ramórajelnél produkál +- ~150 pontot
75MHz különbség a GPU órajelnél produkál +- ~1000 pontotEbből az a tanulság, hogy ez a vga jobb 24/7-re, mert 1,2V kell az 1ghz-es gpu órajelhez, viszont versenyképes vantage eredményeket nem lehet vele produkálni. A másiknál ez pont fordítva volt.
-
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone #15980 üzenetére
Igen én is így tudom, hogy 1250MHz-ig vannak hitelesítve. Sajnos ez nem megy 1250-et........a régi az ment 1385-öt is.......Most gyorsan kitesztelem mennyit számít a ram órajel pl tesztek alatt. Ha nem sokat akkor megnyugszom, ha sokat akkor......
-
ffodi
veterán
Teszteltem egy kicsit a kártyát, és elég furcsa dolgokat tapasztaltam.
Az előző 5870-emnek 1,31V kellett az 1ghzes gpu órajelhez, és simán ment 1300MHz felett a memória. ( vantage alatt bírta az 1375-öt is)
Ennek 1,2V kell az 1ghz-hez, de a ram még 1250MHz-et sem bírja. Ki érti ezt???
Ha 1300MHz-re állítom a ramokat elkezd csíkozni a kép.
Most 1,25V-on tesztelem az 1050MHz-es GPU órajelet. Talán stabil lesz.....a ramon viszont ki vagyok akadva.....mi az hogy még 1250MHz-et sem bír????? Nem lehet valahogy a ramidőzítéseket állítani? Vagy esetleg feszt adni a ramnak?(VDDCI-t tudom állítani, de az se segít)
-
bacsis
Közösségépítő
Urak! Főként olyan aki 5870-el rendelkezik!
Tudna nekem valaki egy unigine Heaven 2.0-s eredményt mondani alap órajelen úgy hogy a progi 1680X1050-be fut és minden maxra tekerve? -
Levin01
őstag
Na, eldőlt.
A Sapphire 3870 GDDR4-es karimat nyugdíjazom és jön helyette Sapphire 5850-es.
Remélem jó csere lesz -
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone #15961 üzenetére
Igen újrakezdődött. Én is elcserélem....most megyek lebonyolítani a cserét. Ha minden jól megy egy bő óra múlva már az lesz a gépben.
-
Dj Dekko!
őstag
Én szerintem, nem teljesen. Mert igaz hogy az csak 2 pci helyet foglal ellentétben a crossfireX 4 pci helyével szemben. Viszont két darab 5870 est könnyebben letudsz hűteni ugye, mert nem termelik egymásra a hőt... (mint ahogy az AREs nagy problémája hogy újraindulgat és kazán hőmérsékleten üzemel)
Másrészt a 2 darab 5870 es 100% -ban PCI-e 2.0 x16 kapcsolódik az alaplaphoz ellenben az Ares 1 Pci-e 2.0 x16 ával szemben.
Hiba van rajta cf vezérlő, pci vezérlő chip... az akkor is csak 1 pci-e 2.0 marad.
Talán az ares előnye annyi hogy csak 2 helyet foglal.... és kifújt. -
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok. Szerintetek egy 5850 alá full hd monitort venni kockázatos?
Igaz 5870 es órajelen megy... minden... csak most 1280x1024 be játszok mindennel...
Nagyon elvérezne az 5850(70) es ha full hd ban használnám?!
Gondolok itt a crysis, metro (dx11 high 16xAF). -
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone #15957 üzenetére
Cserélték gariba ahogy kell. Az előbb hozta a postás.
Sajna rev2-es pcb-vel érkezett, szóval a feszemelésnek lőttek(szoftveresen legalább is
). Az újratervezett hűtés viszont meglepően jól sikerült a sapphirenak. Halk és hatékony. Természetesen feltoltam rá a VF3000-at(annak ellenére, hogy délután lehet elcserélem egy ref ASUS 5870-re
)
Most toltam rá egy Kombustort eddig 925/1325-ön megy a teszt, eddig nincs hiba, legalacsonyabb ventifordulaton 55fok a GPU.
-
jegenye77
addikt
"Az MSI afterburner mappájában az MSIAfterburner.cfg-ben ezt a sort kell szerkeszteni:
EnableUnofficialOverclocking = 0
Ezt kell átírni 1-re az értéket."
Ezt hogy tudom átírni 1-re?Nem engedi hogy módosítsam vagy töröljem.
Totalcommanderben mentem rá majd F3 mal megnyitottam a MSIAfterburner.cfg és ott mentem rá. -
toldy
őstag
Értem, köszi.
Egy 5870 X2 ( pontosabban egy Asus Ares) egyenlő értékű egy valódi 5870cf kiépítéssel szemben? Egyébként a felbontás az fullhd.Kacérkodom a gondolattal gépfejlesztés -szigorúan itx méretben
- ügyében de ez csak akkor ha összejön a meló.
-
ffodi
veterán
760-nak elégnek kell lennie. FullHD felbontáshoz, olyan 3,8GHz körül kell járatni a procit a megfelelő teljesítményhez. Tekintettel a proci tuningpotenciáljára a 4ghz sem akadály(sőt a 4GHz+ sem), szóval az elég. A HT nem hoz semmi pozitívumot a jelen kor játékaiban, persze ha teheted és nincs sok árkülönbség a 760 és a 860 között, akkor 860-ast vedd.
-
toldy
őstag
Egy 5870 cf-hez milyen proci illik? egy i5-760 - megráncigálva - elegendő, vagy jobb lenne egy i7-860/870/875k ?
-
Karex
senior tag
Nyilván semmi szükség nincs rá, de ha 0 többletmunkával el lehet sózni ugyanazt a cuccot 5 ropival többért, akkor miért ne csinálnák meg?
Amúgy én is csak kiszereléskor láttam, hogy "OC Version", addig nem is foglalkoztatott. Azt hittem, simán a Vapor-x miatt több az órajele is.Mindenesetre ez egy egyedi jelenség, ami a (kukába) válogatott GPU hibája.
Nem hiszem, hogy ne bírna egy akármilyen jött-ment 5870-es kártya a ref. órajelektől 25mhz-el többet. Szóval majd meglátom a cserepéldány mit tud ezek után.
-
Giot
addikt
válasz
Dj Dekko! #15939 üzenetére
Ez van főleg az 58XX szériában az AMD tűzzel vassal próbálja visszaszorítani a tuningot. Kiváló példa erre a PowerPlay-es móka ha csak 1 Mhz-et is emelsz ugrott a jó kis 157/300 és nézegetheted a 400/900-at a Catalystban. És hogy miért szerintem 1értelmű a "kis" 5850 a 70 órajelein csak pár százalékkal hoz kevesebbet, ráadásul a legtöbb esetben a referenciák is hozzák ezeket az órajeleket.
Másik amikor kijött a Toxic-om olyan bios volt rajta ami csak 775/1100 ig engedte az overdrive-os mókát. Mondom ne röhögtessetek már egy Toxic-nak ennyi potenciált hagyni szoftveresen?? De gondolom ezt a "bakit" Sapphire-ék is észrevették és nem sokal később megjelent hozzá egy hivatalos Bios frissítés ami 1000/1300-ig engedi a tuningot.
Szóval érdekes ez a gyártók részéről!(#15940) Karex: Jaja nagyon úgy tűnik hogy válogatott GPU volt.
Viszont ez alapján tényleg nem értem mi szükség volt a Vapor OC-ra.
(#15941) M. Andris: Nem tudom te hogy vagy vele de ha szó nélkül hoz mondjuk +20%-ot a VGA tuning miért nem használnám ki? Instabilitásról pedig szó sincs, hiszen pont az a lényeg hogy megtaláld a betonstabil beállításokat. Kérdés ez mennyi pluszt jelent mert mondjuk 5%.ért teljesen felesleges a nyakát taposni a VGA-nak. De 20%-ért ha feszt sem kell emelni neki és a hűtés is megbirkózik vele.............
(#15944) bacsis:
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
M. Andris #15941 üzenetére
Lerövidül az élettartalma? ugye ezt nem gondolod komolya érvnek? ez mit is jelent a valóságban? 20-25 év helyett "csak" 18at fog futni, nem mindegy neked? 18 év múlva szeritned mire lesz jó egy ilyen hardver díszítő elemen kívül?
Ha pedig a hőfokok nagyon is rendben vannak, illetve nem egy "komoly" tunign hatására van kitéve a cucc, akkor egy grammot nem rövidül, elmondom neked
Jelene esetben beszéljünk a HD5850 és 5870 GPU-járól... a Cypress GPU 850MHz-re van hitelesítve( az 5870 esetén) az 5850-en vissza van véve725-re... De ugyanaz a GPU, szóval ha 725-ről felrakod 850-re akkor attól nem fog rövidülni az éllettartama, hiszen még mindíg a hitelesített órajelen vagy -
Gerisz
addikt
válasz
M. Andris #15941 üzenetére
Nem biztos, hogy azért tuningol valaki, mert kevés a teljesítmény (vagy minden cseppre szüksége van). A 980X-et is tuningolják.
De itt azért a közösség nagyobb része kihívásnak tekinti, meg szórakozásnak (meg van aki versenynek is) Ez olyan, hogy elég a legtöbb procira a 3k-s hűtő akkor miért veszik meg a 20k-sat. Sőtt a gyári hűtés is elég, mert azért azt adják.A tuningtól miért kell, hogy instabil legyen? Akkor ott már nem tuning van, hanem csak kínlódás. Egy rendes tuning stabil mint az atom.
-
M. Andris
csendes tag
sosem értettem minek vmit felhuzni legtöbbször ugy is instabillá válik és hiába jó hatásfoku hütés akkor is röviditi az élettartamát van ezeknek igy is elég teljesitménye pláne az 5800 as széria felett hova még huzni azt?
vkinek van asus matrix 5870 es karija és ha igen milyen hangos a hütése maxon?
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Levin01 #15929 üzenetére
Még az 5770 es is nagy ugrás lenne a HD 3870 hez képest...
Az biztos hogy nem annyira időt álló. Az 5830 ast úgy tudom jól lehet még tuningolni is, ami sosem hátrány.
Igazi kérdés, mennyiért tudod beszerezni mert a konkurencia GTX 460 ást sokkal jobban ajánlanánk annyi pénzért, bocsánat, magam nevében beszélek csak.(#15937) Giot Már egyre cselesebbek is a gyártók... tiltják a feszültséget, nem lehet szoftveresen módolni. Maximum bios átírással, de ahhoz kell egy kis szaktudás.
(már mint dosból)
Még az intel valamelyik nyári cikkében említette meg hogy a következő generációs CPU-i nem fogják támogatni a tuningot... mert komoly bevételtől elesik így a cég... hogy ebből mi lesz igaz. -
Giot
addikt
válasz
Anoulou #15935 üzenetére
.....hogy miért nem folytattják a gyártását? Mert kb semmi értelme. Valszeg a sima Vapor-X-el megegyező, vagyis csak órajel emelést kapott. Teljesen mind1 szerintem meiket veszi valaki ugyanazt kapja. Hacsak nem a válogatott GPU a lényeg de akkor meg nyugodtan megkaphatta volna a Toxic nevet, ha ugyanarra a PCB-re, alkatrészekkel, épül!
-
Anoulou
csendes tag
válasz
Anoulou #15935 üzenetére
Még annyi,akit érdekel és gondolkodik hogy melyiket válassza,hasonlóan mint én is, annak előszeretettel ajánlom ezt az oldalt: 5870 vs 5870 vapor-x
Érdekes,hogy mindig egy picivel a vapor-x vezet a sima 5870el szemben... -
Anoulou
csendes tag
válasz
M. Andris #15932 üzenetére
Szevasztok!
Köszi a válaszaitokat. Amúgy nem értem,hogy miért nem folytatja az OC vapor-x gyártását a sapphire... nem lehetett gazdaságos talán?
Amúgy egy 5870 egy i5 procival szerintetek mire képes 3dm06 és vantage alatt? Milyen pont körül lenne a jó eredmény?Köszi a válaszokat!
Jó8 mindenkinek!
-
Giot
addikt
válasz
Anoulou #15930 üzenetére
Hopp Sapphire-ék jól megkeverték a lapokat! Ezt elnéztem!
Valóban létezik 5870 Vapor OC meg sima Vapor is. 25Mhz-et emeltek a GPU órajelén a meórián meg effektív 200Mhz-et. Nem sok nem is igazán látom értelmét! Meg akkor miért nem lett Toxic, igaz a felhasznált egyéb alkatrészekről semmit sem tudni. -
M. Andris
csendes tag
válasz
ThodEE #15927 üzenetére
thx azért voltam rá kiváncsi mert nézegettem 5870 est 2gb os változatban egy ideig lehetett kapni de csak gyári hütövel namost néztem rá egy artic hütöt ami röpke 600g de akkor igy simán kibirja a kártya max alátámasztom
vaporosból meg nem lehet kapni szintén a 2gb ost, többi gyártot meg nem nézegetem sapphire eddig bevált 4 videokari volt már a legöregebb majd 5 éves és a mai napig mennek
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Sapphire 3870 GDDR4-es karim kiszolgálta az idejét és úgy határoztam, hogy 5830-asra cserélem.
Okai:
- az 5770 nem lenne akkora ugrás és annyira időtálló
- találtam jó áron 5830-ast ahol beszámítják az én karimat, így 36K lesz a csereSzerintetek a Gigabyte jó választás lesz?
Természetesen 3év garival. -
Giot
addikt
válasz
bacsis #15922 üzenetére
Üdv!
Látom beértél e célba! Referencia PCB-és a cucc? Egyetértek a furmark nyomja ki a legjobban a szemét ami hőmérsékletet illeti az izzasztja meg a legjobban.
Én ezekkel a beállításokkal tesztelgettem ha itt nem hanyatlik meg a VGA 25 perc után sem akkor nincs gond. Anno az 5850-em tesztelésénél jártam úgy hogy 20-on egy két percnél akadt ki a cucc. Ezért is láthatod hogy a Furmark teszt egy óráig ment ezután mertem kijelenteni hogy stabilan hozza alapfeszen. -
bacsis
Közösségépítő
válasz
SzlobiG #15918 üzenetére
Ebből még midníg nem derül ki, hogy miért nem terheli meg
A Geforce 6000-es sorozat is gyenge Directx9C-ben, mégis ha ráengeded a 3Dmark06-ot, nagyon is megterheli, sőőőt
Amúgy meg ha valakit érdekel egy húzott eredmény, igaziból semmi extra, de azért linkelném az ígéretemhez híven -
válasz
Anoulou #15919 üzenetére
"Szerintetek nagyon jelentős lesz a különbség a 4890 és az 5870 között?"
Nagyon!
Érdemes megnézned a Gigát, igen hatásos és halk hűtővel rendelkeznek.
Van 5850 OC amit simán hajthatsz az 5870 ref órajele felett is és bőven elég mindenhez,és spórolsz 40 ezret.GIGABYTE GV-R585OC-1GD -
Anoulou
csendes tag
Szevasztok!
VGA vásárlás előtt állok. Eddig egy 4890em volt,de most az 5870-et néztem ki. Szerintetek nagyon jelentős lesz a különbség a 4890 és az 5870 között?
Másik kérdés: Vapor-X et néztem ki,de ez jobb mondjuk mint a sima sapphire vagy esetleg pl gigabyte?THX mindenkinek.
-
válasz
bacsis #15917 üzenetére
Mert nem terheli meg igazán a kártyát hiába mutatja 99%-os terhelést sajna az 5000-es széria gyenge a tesszellációba ellenbe a fermi sokkal erősebb ezt mutatja a tessmark progi is. Nekem is kevesebb fesz kell az uniginhez meg kevesebb a hő is amit produkál.
Elvileg a 6000-es széria már erős lesz itt is.
-
-
Dj Dekko!
őstag
Szerintetek egy GTS 450 jó választás fizikára?!
-
kasa85
őstag
válasz
Nagynozi #15908 üzenetére
Nincs mit
Amúgy a lényeg,ha választasz házat és nem erre a kettőre esik a választásod akkor a lényeg,hogy a ki alakítása ugyanilyen legyen amit be linkeltem neked.Ha egy darabig használod még ezt a házat akkor szedd le az oldalát,és akassz fel a karival szembe egy 12-14cm es ventit ami közvetlen a karira fúj nagyjából,hogy a csipszeteket is érje a huzat.Legyen minél gyorsabb személy szerint egy 1200rmp vagy annál jobbat javaslok.Hidd el az északi és a déli csippek is meg fogják hálálni legalább -10C fokkal,főleg a déli.Jobban félteném a lapot, mint a karit +90C fokáll.Az akkor rossz ha még tuningolni is akarsz mert akkor megdobja még jobban az értékeket.Én az MSIAfterburner200 ajánlom.Be lövöd a venti értéket 65% ra mondjuk 70C foknáll mikor eléri a kártya aztán mindjárt barátságosabb lesz az érték,persze egy kicsit jobban fog süvíteni a levegő és a hajat is jobban lehet szárítani mellette,de valamit valamiért.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #15906 üzenetére
hmmm nem is rossz... 900MHz megvan alapfeszen
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #15906 üzenetére
Nagyon köszönöm az infót, de még mindíg csak 1090-ig engedi?
-
bacsis
Közösségépítő
Urak!
Figyeljetek mán'!
Megvan az 5850em egy powercolor személyében.. hajtanám mint disznó, de az MSI Afterburner 725ről csak 775ig engedi tépni... a Cataliyst control center is 775-ig engedi emelni az órajelet! Segítsetek mán' mit hekkeljek az MSI szoftverén hogy elérhessem a magasabb órajelet is?
Amúgy nagyon dúrva kis kártya vízzel 40fok a GPU terhelve -
kasa85
őstag
válasz
Nagynozi #15898 üzenetére
Hát igen a profilodban meg lestem a házadat nem igazán jó mivel nem fujj közvetlen rá pl egy 12CM es venti a levegőt a karira ami a ki sugárzott meleg levegőt meg hajtaná az északi chipset körül,meg a délire se jutna szinte semmi a légáramlatból.Nekem egy Aeroo Engine 2 es házam is ilyen ki alakítású volt ,és azzal voltak ezek a durva hőfokok.Néz egy Haf 922 est vagy egy hasonlót.Vagy egy CM 690 Advanced házat nekem ez oldotta meg a gondot,míg egy HD5970 es házhoz nem jött.A szemétbe 1cm híján nem fért bele.Inkább vettem egy Haf 932 est abba még a lábvizem is befér
-
kasa85
őstag
válasz
Nagynozi #15898 üzenetére
Hali.Látom nem csak a kártyád hőfoka magas.Szerintem a házad itt a gond mivel a Chipsetre a délire gondolom rá lóg a karid, nekem is ez volt a gond.Ha a házad oldalán van szellőző tegyél oda egy nagy teljesítményű ventit mert a lapod is meg fogja adni magát egyszer csak.Cseréltem házat vagy tettem az oldalára egy ventit és az északi chipset 55C fokról le ment 30-32 c fokra (idle) maximum 40C fokos lett mikor a kari be fűtött neki.Jó szándékból írom ezt mivel a karid magas hőmérsékletét is megoldja -5-10C fokkal ha a venti a profilodban csak auton van ne csodálkozz hogy be éri a +90C fokot,mivel 88C foknál vált 40%-osra a ventid biosból.HA csinálsz neki egy profilt ,vagy ha a ventit be lövöd játékok alatt 65% os fordulatra akkor letudhatod a karidat 80C fok alá,persze amit fentebb le írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- További aktív témák...
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 GAMING OC 8GB GDDR7 128bit
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro Max 512 GB GARI: 2028.06
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest