- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Fefe_
tag
válasz
hege01 #12428 üzenetére
Colos1 : A RivaTunerrel is tudod a ventifordulatot szabályozni a hőmérséklet függvényében, de annak beállítása egy picit bonyolultabb az 58xx esetében. (külön profil megadása a változtatni kívánt hőmérsékletküszöbhöz, majd külön menüben ennek megadása/alkalmazása a kiválasztott hőmérsékletszenzorhoz)
Egyszerűbb lenne ha az MSI AfterBurner-t használnád erre, mivel a két progi működése ugyanaz (mivel ugyanaz a program készítője), csak az Afterburner sokkal egyszerűbb, és a RivaTuner-t szinte már nem is frissítik.
hege01 : Colos1 is említette már korábban, de a profilok létrehozásánál az órajelek megadása mellett a legördülő menüben az alkalmazandó feszültséget is ki kellene választanod 2D-re és 3D-re is. Előfordulhat, hogy a 3D profil megadásakor a 2D-hez tartozó feszültséget adtad meg (mivel az az alap amiről indulsz a progi indításakor 2D-ben), így ezzel már nem boldogul 3D alatt, és csak fagyi lesz belőle.
-
_Fefe_
tag
válasz
hege01 #12413 üzenetére
Fura, mivel én is Win7 64bit alatt használtam az ATT-t, de nálam zökkenőmentesen futott. A régebbi ATT-k esetén 64bit alatt (az aláírás ellenőrzés miatt) szükség lehetett az "ATTLoader" nevű kis kiegészítő progira (és az UAC letiltására), vagy valamilyen más hasonló funkciót ellátó dologra (Pl.: ReadyDriver Plus), de úgy tudom hogy most már nem szükséges semmilyen ilyen dolog a sikeres telepítéshez 64bit alatt.
Esetleg próbáld ki az utolsó verziót : 1.6.9.1486
-
Colos1
őstag
válasz
hege01 #12413 üzenetére
#12395: "ha átváltok a 3D profilra akkor csíkos képernyő és fagyi következik."
Én is hasonlóan jártam ma, amikor kiválasztottam az órajelet, elfelejtettem a legördülő menüből a feszültséget 0,95 -ről 1,088V -ra áttenni
(#12412) _Fefe_ : Arról tudszt valamit, hogy miért? Meg esetleg egy újabb verzióban benne lesz-e..
-
CptMisi
őstag
válasz
hege01 #12401 üzenetére
igen, ez az új, már emlékszem
az olyan 75k, ha jól számolomiponban 92k
-
CptMisi
őstag
válasz
hege01 #12395 üzenetére
ATT szerintem továbbra sem támogatja az 58xx kártyákat,
->Giot: ezek szerint van új?-> de megoldható afterburnerrel például...5profilt vehetsz vele fel, 1nek felveszed az Idle-t, beállítod, hogy az afterburner windowsal együtt induljon, és akkor bekapcsolástól addig, amíg nem váltasz a második profilra, gyári 3D/OC órajelekkel, addig idle órajeleken megy...játék után meg visszaGiot: egyelőre csak itt láttam, de ez egy elég drága bolt...
-
Giot
addikt
válasz
hege01 #12010 üzenetére
Ha a tuning másodlagos akkor Sapphire-tol az 5850 Vapor-X. Vagy az MSi-twinfrozr-e is jó tapasztalatok szerint, és nem hangos az sem.
Amúgy sokan a referencia modellel is meg vannak elégedve hűtés terén is. Abból meg az én személyes véleményem szerint: Asus, MSI, HIS, Sapphire. négyesből érdemes válogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest