Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HSM
félisten
válasz
BaziJoe00
üzenetére
Rendesen ki van tesztelve a tuning? Én először megpróbálnám alapon, 1066-os ramokkal és 2133-as uncore-al. Ha akkor is csinálja, akkor más a baj... Én igaz csak SC2-zök, de az egyetlen csatajelenetnél akadt csak, de akkor kb. 3 képernyőnyi egység ütötte egymást a zerg inváziós protoss misszió csúcspontján....
-
BaziJoe00
tag
Üdvözletem a fórumozoknak!
azzal a problémával fodulnék hozzátok, hogy amikor youtube-on videót nézek és felteszem a felbontást 1080p-re akkor kifagy a videó zöld háttér jelenik meg és az óra mellet a tálcán egy szövegbuborék jelenik meg azzal az üzenettel, hogy a videókártya drivere leált majd sikeresen újraindult, de ettől a videó még nem indul újra.Feltettem egy újabb drivert, de a legújabbat nem tudtam feltenni mert nem támogatja a windows 7 rc verziót tehát eggyel régebbit tettem fel nos itt ilyen problémám nincs viszont a játékok akadnak.(SC2, MW2, DOW2). A gép nem lehet elég combos konfigom van:
lap: Gigabyte X58-EXTREME
vga: Sapphire 5870 gb vapor-x
ram: corsair dominator 1600 mhz 3x2 XMP
cpu: i7 920 (3.2 Ghz)
a segítséget előre is köszönöm!
üdv Joe -
Daffni2
addikt
válasz
rétisün
üzenetére
Nem, nem, nem csinál semmit az exe azon kívül, hogy kicsomagolja.
Uzmany Le kell tölteni a giga oldaláról a VGA Tools -- @BIOS-t
Ezzel biztonságosan lehet végrehajtani.
Van súgója ha nem világos a kezelőfelületen minden.
Az F7-es BIOS-t kell letölteni a 11-es nem ehhez való nem is értem miért van fenn.
Bár lehet, hogy az elején kiadtak olyan kártyát amin HYNYX RAM volt.
Az F= rendesen kezeli a Power Playt 2D-ben 157/300 MHz az órajelek.
Enged rendesen tuningolni 920/1200-ig és a hűtés karakterisztikája is javítva van. -
rétisün
veterán
válasz
Uzmany
üzenetére
ez egy .exe fájl, szóval (sztem) elindítod, és megcsinál mindent. ha .bin lenne (ami csak a biosfájl), akkor meg pl. atiwinflash progival.
-
rétisün
veterán
kösz mindenkinek

közben újrapasztáztam, mert mit lehet tudni, és mindjárt vagy 6-8 fokkal alacsonyabb lett a mag hőmérséklete

de jó, nem kell buherálnom a bioszt, egyszerűbb feltenni a gyárit, köszi!
-
XoZ
aktív tag
-
rétisün
veterán
nos, egy kicsit korán aggódtam az 5850-esek referenciahűtőjének hangja miatt, mert mire meglett a kártya, már nem is kell ilyesmivel foglalkoznom. gigabyte lett, ilyen, szóval hűtés kipipálva

alapból 57-58 fokos a gpu, nem sok ez üresjáratban? lehet, hogy egy újrapasztázassal még ennyi se lenne, tapasztalatom szerint nem túl meggyőzőek a gyári pasztázások...
másik, hogy nem veszi vissza az órajelet 2d-ben (pl.ha csak netezek) ez valami gigabyte különlegesség? -
BaziJoe00
tag
Üdvözletem a fórumozoknak!
azzal a problémával fodulnék hozzátok, hogy amikor youtube-on videót nézek és felteszem a felbontást 1080p-re akkor kifagy a videó zöld háttér jelenik meg és az óra mellet a tálcán egy szövegbuborék jelenik meg azzal az üzenettel, hogy a videókártya drivere leált majd sikeresen újraindult, de ettől a videó még nem indul újra.Feltettem egy újabb drivert, de a legújabbat nem tudtam feltenni mert nem támogatja a windows 7 rc verziót tehát eggyel régebbit tettem fel nos itt ilyen problémám nincs viszont a játékok akadnak.(SC2, MW2, DOW2). A gép nem lehet elég combos konfigom van:
lap: Gigabyte X58-EXTREME
vga: Sapphire 5870 gb vapor-x
ram: corsair dominator 1600 mhz 3x2 XMP
cpu: i7 920 (3.2 Ghz)
a segítséget előre is köszönöm!
üdv Joe -
Giot
addikt
Ilyen volt fent anno a 4870-emen. Egész jól hűtött de a VRM-ek előszeretettel túlmelegedtek pedig már úgy is próbáltam hogy rajtahagytam a ref hűtő alapját tehát nekem nem vált be. Szerintem az emelt feszes 5830-hoz sem egy főnyeremény.
Ami igazán érdekes a Sapphire 5830 hűtésével kapcsolatban, az az, hogy nem túl nagy különbség van a Vapor-x és eközött. [link]
Ami igazán örvendetes mivel a Vapor egy jó kis hűtés.
Az 5850 Toxic Vapor hűtése: [link]
3 hőcső a hűtő lapja a memóriákkal is érintkezik, és bordázott is.
Az 5830 hűtése: [link]
5 hőcső de csak a GPU-val érintkezik a lapka: [link] A memóriákon külön nincs is hűtés, hűtőborda.
Szóval én a helyedben bizalmat szavaznék annak a hűtésnek. Esetleg nem túl magas hűtőbordákat ragasztanék a memókra. Ha odafér. -
O_L_I
őstag
Köszi!
Még azon gobolkodom hogy rátegyem-e az Arctic Twin turbót ami most pihenget mert a gyári se olyan rossz ami rajta van csak hangosabb egy kicsit.Igen pont a nyák és a felépítés miatt gondoltam hogy lesz benne tartalék mert ha a 5850/70-nek kapja meg a tápoldali részét a megkurtított mag akkor abban kell hogy legyen egy kis lehetőség

-
Giot
addikt
A Sapphire NYÁK-ok:
5830
5850 Toxic
5870 Toxic -
Giot
addikt
Emelt feszültséggel érkezik az 5850-hez képest. Emiatt a nagy tuningtartalék. "Nem röhög" miért tennénk nem rossz kártya az főleg ha olyan áron vetted.
HaZsolt kollégának is olyan Sapphire kártyája van, nagyon jó eredményeket ért el. Kérdezz rá nála hol tart a projekt, mik a tapasztalatok a VGA-val.+ érdekesség a Sapphire ugyanazt a NYÁK-ot használja az 5830,50,70 nem referencia kártyák esetében. A felhasznált alkatrészek változnak.
-
O_L_I
őstag
Sziasztok,
A minap beszereztem egy 5830-at (nem röhög csak pár ezressel volt drágább mint egy jobb fajta 5770).
Már az előzetes utánanézésből gyanítottam hogy jó tuningpotenciálra számíthatok de amit eddig tapasztaltam az engem is meglepett ugyanis bár még nem vetettem alá extenzív tesztelésnek de úgy tűnik hogy 1000/1200-on stabil a kártya ami így első nekifutásra több mint 20%-os tuning gyári hűtéssel.Másnak mik a tapasztalatai evvel a kártyával?
Amúgy síma Sapphire 5830-ról beszélünk. -
hanyi00
tag
XFX gyártóról mi a véleményetek? Ugyanolyan megbízható, mint az Asus, Sapphire?
-
kasa85
őstag
válasz
Razermazer
üzenetére
Köszi
Amúgy már volt ilyen rendszerem ki építve egy Gigabyte HD5870+MSI GT220as kari fizikára.Most eladtam mindkettőt,és vettem egy darab HD5970ent.Gondoltam hátha már nem feküdne a fiziksz a GT220 karival mivel úgy gondoltam hogy vissza fogná az Ati karimat fiziksz számítás alatt.Majd várok még egy hetet hátha a GT220 re a Maffia 2 rácáfól 
-
Razermazer
őstag
válasz
kasa85
üzenetére
Hát kasa szerintem nem kell ekkora költségbe verned magad physx téren, elég oda egy gyengébb kártya is hibrid physx topikba tuti ajánlanak. De úgy tudom hogy a gts 220 vagy valami ilyesmi bőven megteszi. Lényeg a dobozán rajta legyen hogy tudja a physx-et. De itt visszakeresve találsz is választ rá a topikba, komplett logout leírást is hogyan kell telepíteni, ffodi kolléga jóvoltából.
Hajrá
-
elmelet45
tag
http://www.pcgameshardware.com/aid,699873/Core-i7-980X-aka-Core-i9-Review-of-the-six-core-Gulftown/Reviews/?page=2
nem tudom hogy ezt mennyire fullos graf.-ra állították be, de ugyanazzal az ati karival tesztelték, és összemérték a procik tudását GTA IV alatt, azért nem semmi, hogy még lehet javítani a teljesítményen.

-
kasa85
őstag
Sziasztok.Továbbra is maradtam hű Ati fan.Tegnap vettem meg Sebibalu-tól 125ezer ft ér 6hónap garival egy HD5970es kártyát.Mit ne mondjak elég drabális darab a piroskám
Szeretnék melléje egy fiziksz kártyát,szerintetek az Iponon árulnak egy GTX460at 53ezer ft-ér jó lesz melléje?Talán majd a Maffia 2-re is elég lesz,és még egy jó darabig sokk minden másra is. 
-
Giot
addikt
-
elmelet45
tag
Nekem is van XFX 5850 BE-m, AMD 955 BE-s procival, 2x2GB DDR3 memóriával, Win 7 x64 Ultimate, ATI Catalyst 10.7
Kérdés az, hogy miért megy le néhol a GTA IV-ben 20FPS-alá, pedig 60FPS fölé is sűrűn ment, Én Commandline.txt-ben feloldottam a vramlimitet, és mindent maxra raktam képfelb. 1280x1024, Texture quality: High, Texture filter quality: Highest, a többi: very high, Definition: on, VSNC: off, View/Detail distance:100, Vechicle density: 100, Shadow density: 16
Az összes többi játék mind tökéletesen működik. Crysis Warheadot is 1280x1024-ben Csúcs/8x élsimítással nyomom 64 bit módban, és tökéletes. -
Giot
addikt
válasz
jonner
üzenetére
Nem is gondolnád milyen előrelépés az 5850. Nekem 4870 után feltűnő volt nem kicsit. Soxor leírtam már hogy pld crysis wh-ban milyen szépen teljesít az 5850 a 4870 pedig játszhatatlanságig lassult ugyenezekkel a beállításokkal. Igen tudom 70 nem pedig 90. Viszont 4850 dupláját simán hozza. OC nélkül. + Ezekben a kártyákban simán benne van az 5870 órajelei vagy akár több is. Nézd meg a logblogom.
De te döntesz. Ha kibírod én a helyedben kivárnám a 6XXX szériát és ha már lentebb mentek az 58XX árai akkor bevállalnék egy 5850-et esetleg egy speckós változatot.Szerk: tökéletes döntés nincs!

-
ZozzHUN
addikt
válasz
jonner
üzenetére
Én egy HD4890ről váltottam XFX HD5850 Black Edition-re. A teljesítménynövekedést a Heaven Benchmarkban tudtam lemérni dx10 1680x1050 8x aa 16x af, high-on, ott +30% volt. A vicc az, hogy a HD4890en +15% OC volt, és így is 30%-al nyert a HD5850

Ja és ez a kártya 1.15v-n bírja az 1000Mhz-t, ami még +30% OC, szóval HD5870 szintjén van. Így nem annyira ajánlatos a HD5870 vétele

-
jonner
tag
Nem beszélve arról, hogy nem SLI-ready az alaplapom. Próbáltam neten kutakodni, hogy ezen menne-e az SLI hack, de nem nagyon találtam megnyugtató leírást. Egy SLI konfighoz kellene tehát 2 VGA (GTX 460 mondjuk), egy komolyabb táp, egy jobb szellőzésű ház és talán egy új alaplap is. Mire ezt összekapom ott leszek mintha vennék egy 5970-et.

Az 5850 jónak tűnik, de nem lenne olyan rettenetesen nagy lépés a 4890 után, meg ki tudja mennyire boldogulna az ősszel-télen kijövő játékokkal. Full HD-ban. Ezért haladok inkább az 5870 irányába, de annál meg talán jobb lesz a GTX 475. Szóval egyelőre azt meg szeretném várni, mert amit most veszek, azt jövő év tavaszáig legalább nem szeretném lecserélni.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
jonner
üzenetére
Teljesen néző pont kérdése, SLI nagyon jó de GTX480 szintjén zabál az 5870-re egy 100-ast ráver simán játékok alatt a 2 kártya. Az más kérdés, hogy lehet trükközni, hisz ahova bőven elég 1 karesz ott SLI off és máris megoldva a probléma ahova meg kell az SLI pl. Stalker COP akkor SLI on és máris vaj simán megy a game ami már 5870-en full hdban már nem az igazi.

-
jonner
tag
Volt 8800GT-m is, azzal sem volt bajom, de az igaz, hogy az ATI irányába kicsit erősebb a preferenciám. Igazából a 6000-es szériára várok, gondolom jövőre lesz aktuális a vásárlása részemről (ha beváltja a hozzáfűzött reményeket), de addig is szeretnék egy olyan kártyát, amin gond nélkül futni fognak az idei játékok (CoD, Crysis 2, stb.). ATI 5850 vagy 5870, vagy a még nem létező GTX 475.
Sárpac, neked volt már minden létező kártyád, volt olyan játék, amivel az 5870 nem boldogult és ezért a mostani SLI rendszeredet ajánlanád inkább? Nem vagyok elvakult játékos, elsősorban az aktuális FPSeket tolom, vagyis azokat várom.
-
jonner
tag
válasz
TomiLi
üzenetére
Ez a 'szépségbeli' különbség általános vagy csak egyes játékoknál érződik így? Nincs lehetőségem kipróbálni a konkurens kártyákat egymás mellett így viszont nem könnyű dönteni. Egyrészt várnék a GTX 475-re, másrészt évek óta ATI-m volt és nagyon meg voltam velük elégedve.
-
Giot
addikt
válasz
TomiLi
üzenetére
GTX295?? Kicsit kikérdezlek ha nem bánod. Nagyobb teljesítményt akartál? Vagy a laggolás téma miatt, esetleg a phsyx?
És mi volt a tapasztalat a GTX-el, hogy nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket?Szerk: Utána néztem az ARMA-nak eddig én biza nem túl sokat hallottam róla. Képek alapján valóban szép.
-
TomiLi
addikt
Hát parkoló pályán voltam...
Már nem is emlékszem, hogy mikor cseréltem el a referencia asus 5870-et. Valamikor tavasszal, amikor egy GTX295-re cseréltem... Hát nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.... aztán eladtam és egy hosszabb szünet volt.... Mostanáig...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy játék tehet erről a variálásról: Arma! Messzemenőkig szebb a látvány atival, mint nv-vel ebben a játékban! Szóval emiatt váltottam vissza! Remélem nem fogok csalódni
-
jeni
félisten
Szia
kérdezném hogy egy 5870 kari egy gépben jelenleg fullban (játék alatt) olyan 270W eszik,indításnál nem tudom,hogy mennyit vesz fel,de ha dualban -Crossfire,vagy SLl rendszerben,esetleg kétfélét,lenne még egy 5870 vagy ahhoz hasonló kari(5850,5770,GFX460,470,stb...) akkor az mennyivel enne meg többet W-ban? Ati 5970-t vagy a GFX 480-t nem tennék melléje -
Giot
addikt
válasz
BoogeyM@n.
üzenetére
Nem vitatom a valóságtartamát annak amit "mondasz". De a Sapphire hivatalosan 2 évet vállal a VGA-ira. Másrészt nem hiszem hogy egy bolt csak úgy bevállal 20 "zacsis" 5850-et. 20X 70e ft
? Egyáltalán látott már valaki zacsis 5850-et boltból? -
TomiLi
addikt
Ismét visszaléptem a klubba egy 5870-es Vaporral...
Kíváncsi vagyok a 10.3-as catalyst óta mi változott
Elvileg jóra számíthatok..
Meglátom... -
Peace
nagyúr
-
Giot
addikt
válasz
BoogeyM@n.
üzenetére
"lassan már 1éve és ha netán boltba vettem volna akkor is Októberben lejárna a garancia"
Ha Sapphire-ról beszélünk náluk 2 év a garancia. -
lvnt
őstag
válasz
BoogeyM@n.
üzenetére
Igen, nekem is nagyon szépen fut 1920x1080-ban, maximum beállításokkal. Amilyen szép a játék, olyan jól van optimalizálva.
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz
M@Db0Y
üzenetére
Csak azért kérdezgetem és várok minnél több véleményt mert próbálok eladni egy 5850et én is.
Bár garancia nélkül itt az aprón
de mindenki ezzel jön hogy
elfog romlani vagy már az is mert nincs garanciám rá
pedig használom már egy ideje és működik
lassan már 1éve és ha netán boltba vettem volna akkor is Októberben lejárna a garancia -
HSM
félisten
Hát az fura, nálad miért hal le... Igaz, én nem próbáltam azt a játékot (próbáltam, de már a legelején nagyon nem jött be) de eddig akármilyen játékban próbáltam, alig esett vissza az FPS akár 8X élsimítás mellett, igaz, csak 1680*1050-es felbontásban próbáltam, ahol használom... Konkrétan Dirt2-ben észre se lehetett venni a különbséget, se STALKER COP-ban...
Szerk.: most nézem, a játékban be se lehet kapcsolni... Ha meg ilyen utólagos, rákényszerített AA, akkor persze, hogy brutálisan lassítja.

-
M@Db0Y
senior tag
válasz
BoogeyM@n.
üzenetére
3 sapphire 5850 van nálam és egyikkel se volt még gond a fél év alatt!
Bár az egyiknek a hűtője elkezd kattogni ha menet közben valami nagyobb rázkódás éri a gépet ( pl 1 poharat kicsit erősebben teszek le a házra stb
) pedig a venti nincs eltörve , ha megfogom nem mozog stb szóval nem nagyon értem a dolgot
Olyan mintha berezonálna 2-3 mpre aztán elhallgat 
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Hy all

Q : Kérdezném minden 5850 tulajt de legfőképpen Sapphire használót mennyire széria hibás az 5850 szóval szólva volt akinek meghibásodott már?

-
-
HSM
félisten
válasz
tom_tol
üzenetére
Azért ne várj csodát, nem rossz játék, de azért messze nem egy telitalálat. Viszont jónéhány nagyon látványos, egyedi helyszín/jelenet van benne.

Ha nem lett volna ez a nagy felhajtás a VGA-igénye miatt, lehet ki se próbálom... Lehet pont ezért csinálták ilyenre?
Jó kis ingyenreklám, hmmm....
Ja, és mindenképp Very High DX11-ben nyomd, tesszelálva, Advanced DOF viszont nem kell. (Utóbbi a nagyon közeli és távoli dolgokat mosná el, mint egy kameránál, nagy faszság, nekem nem tetszett, és nagyon beleharap a sebességbe) -
HSM
félisten
A sima Crysis-t a régi 4890-em is félkézzel elvitte röcögésmentesen, full maxon, de a Warhead-ot is....
(Tehát az 1GB-s 4870 is vitte volna, ami már kb. 2 éves konstrukció) Sőt, a régi Crysis-t a 3870-emen játszottam anno végig, és teljesen jól vitte 1680*1050-ben, igaz, AA nélkül, egyetlen jelenteben esett le a végén az FPS 25-30 alá....
Ami meg a Metro-t illeti.... Oké, hogy megeszi a VGA-t, de magadalá hugyozol egy-két helyen, olyan látványosan meg van csinálva.... Az 5850-en vígan, élvezhetően elment 1680*1050 DX11-en Very High, Tess ON, AAA-val, Advanced DOF nélkül. Egy-két jelenetben esett csak le 20 alá, de a játékélményt egyáltalán nem rontotta, ahol így leesett, ott a látvány épp elég volt...
A jövőbe meg senki nem lát, meddig lesz jó egy adott VGA-generáció.... -
De4d
őstag
Igen de az a crysis már mennyi? 3 éves? és mégsem tudod teljesen fullba nyomni döcögés mentesen. Az a kai ami most van neked most is kb ennyi, szinte semmit nem esett az ára, ez a szomorú, drága egy új kari és bizonyos idő után se lesz olcsóbb, tán még 1 év múlva lesz 30ért de akkor már elég gyenge lesz, nem éri megvenni.
-
Silex
aktív tag
"régen elég volt venni 30-40ért és sokáig elég volt, ma 70-80ért lehet jót venni, de sokkal hamarabb elévül"
Részben igazad van, de nekem 5850-esem van és a Crysis zsíron csúszik 4 szeres élsimítással full highon, a Metro-t is végigtoltam egy kis overclockkal gond nélkül, csak az advanced physx nem volt bekapcsolva. Mivel nem nvidia kari és ráadásul elég optimalizálatlan a játék grafikus motorja ez azért nem olyan rossz szerintem. (Igaz én 1680x1050-ben játszom)
"Fél év múlva megjelenő gamek már csak közepes grafon futnak majd rendesen?"
Ez így van, ahhoz hogy csúcsbeállításokkal játssz - maximum - 2 év amíg nem kell lecserélned a kártyát, de inkább egy. Inkább az a gond, hogy most csak nagyon drágán beszerezhetőek a VGA-k, én év elején 50k körül vettem az az 5850-est...
(Persze azt is ki kellett fogni.) -
De4d
őstag
Még nincs, most veszek teljesen új gépet, de ha már veszek korrekt fejlesztést akarok.
Jelenlegi 17es CRT moncsi után jó lesz majd a Full HD
Egyébként ha érdekel ez lenne a konfig.
Alaplap Msi 770 G45
Proc: Phenom II x4 945
HDD: Samsung 1TB 7200rpm 32MB F3-as
Monitor: Benq G2222HDL
Ram: 4GB Geil Black Daragon 1600 v 1333 cl8 ( 2x2 kit )
Ház: CoolerMaster Elite 331
ODD: Nec AD7243S
Hangfal: Genius SW HF 2.1 3000
Táp: (Jelenlegi) mert elég 500as Chiftec - Ebből nem kell új.
Egér+Bill nem lényeg. -
De4d
őstag
Üdv.
Ti milyen vga-t ajánlotok 70-80kért?
Gamere lenne elsősorban ( 1920x1080p ), valamint néha videó, kép hang szerkesztés, és flash használatra.
Én keveset használt 5870 1gb-s karira gondoltam, itt a ph-n vannak ( ebből újat biztosan nem veszek 90-100ért )
Full HD-ra az 5850 1gb-ost és 460 GTX 1gb-ost kevésnek érzem erre a felbontásra, ( Jó volna magas részletességgel mennének a gamek, ha nem is ultra highon 16xAF el, de highon 8AA 4xAF jó volna)Még egy felvetés kérdés: Érdemes egyáltalán drága vga-t venni? Régen elég volt venni 30-40ért és sokáig elég volt, ma 70-80ért lehet jót venni, de sokkal hamarabb elévül, ráadásul pl ott a crysis kb 3 éves game? és ezek a drága karik teljesen fullon se hozzák a megfelelő sebességet, a metro 2033-at meg sem említem. Ha ezek a már megjelent játékok nem futna csúcs grafon megfelelő sebességgel milyen lesz a jövőbeli játékok igénye? Fél év múlva megjelenő gamek már csak közepes grafon futnak majd rendesen?
Rendben van hogy pont olyan játékokat említek amelyek jelenleg a legigényesebbek és legkevésbé optimalizálatlanok na de akkor is:S
Véleményeket szívesen várok, érdekelnek.
Köszi. -
HSM
félisten
Jelenleg is működik a dolog, van az MSI-nek egy nagyon hasznos progija, az Afterburner, én azt használom. Elvileg a rivatuner-re van "építve", elég könnyen használható. Hátránya, hogy csak DX10-ig működik a kijelzés, DX11-ben nálam egyenlőre nem. (Igaz, elég régi verzióját használom)
-
ImI87
őstag
Hello!
Mostanában újra játszogatok a gépen (eddig nem volt rá nagyon időm), és olyan igényem lenne, hogy játék közben tudjam nézni az FPS-t, a VGA hőfokait, ventifordulatot, stb....
Amikor utoljára ilyet csináltam, akkor még NV kártyám volt, és RivaTuner-t használtam. Azóta ezen a téren lemaradtam, nem tudom, hogy mi a "divat" mostanság.
Tudnátok ajánlani egy erre megfelelő progit, és egy rövid útmutatást, hogy mit hogyan kell csinálni?

Előre is köszönöm!

-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- weiss: Autó költségek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen egeret válasszak?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- További aktív témák...
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gyorsan szóltam, azért nehogy gáz legyen.

Ja ja.

felett

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de mindenki ezzel jön hogy
A legjobb VGA vételem volt azóta is, 3 évig nem kellett semmit max alá vennem...