Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Giot
addikt
válasz
bacsis #15922 üzenetére
Üdv!
Látom beértél e célba! Referencia PCB-és a cucc? Egyetértek a furmark nyomja ki a legjobban a szemét ami hőmérsékletet illeti az izzasztja meg a legjobban.
Én ezekkel a beállításokkal tesztelgettem ha itt nem hanyatlik meg a VGA 25 perc után sem akkor nincs gond. Anno az 5850-em tesztelésénél jártam úgy hogy 20-on egy két percnél akadt ki a cucc. Ezért is láthatod hogy a Furmark teszt egy óráig ment ezután mertem kijelenteni hogy stabilan hozza alapfeszen. -
SzlobiG
félisten
válasz
bacsis #15917 üzenetére
Mert nem terheli meg igazán a kártyát hiába mutatja 99%-os terhelést sajna az 5000-es széria gyenge a tesszellációba ellenbe a fermi sokkal erősebb ezt mutatja a tessmark progi is. Nekem is kevesebb fesz kell az uniginhez meg kevesebb a hő is amit produkál.
Elvileg a 6000-es széria már erős lesz itt is.
-
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
bacsis #15754 üzenetére
Ha fagyállóval le tudod vinni a hőfokot majd 10-20 fokra akkor szerintem még az 1100+ is meglehet simán, feszt én csak 1,35v-ig nyomnám max (még fagyállóval is), sima vízzel is menni fog 1030-1050 körül 1,2-1,275v-al, vízzel szeintem az 1,3v is elmegy 24/7-re persze ha a vrm-eket megtudod rendesen hűteni, mert ügye a gpu lehűtése és a vrm-ek lehűtése két külön dolog, de ismerve téged megoldod a dolgot.
-
SzlobiG
félisten
válasz
bacsis #15748 üzenetére
Msi Afterburner a legegyszerűbb megoldás a tuningra ezzel feszt is tudsz emelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Acer notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Trollok komolyan
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest