- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TomiLi
addikt
válasz
alibaba78
üzenetére
Armed Assault-ban,hogy szebb legyen a grafika, nem árt megráncigálni a vga-t!!!
Ha meg valaki maximalista akkor ehhez a mutatványhoz még több vga is kell/lehetséges.
Az armed assault motorja szar... Ezzel nem tudunk mit kezdeni, ha a játékban állítok élsimítást, olyan mintha semmit nem állítottam volna, így a catalyst-ben kell piszkálnom. Na itt jönnek a problémák... "eltűnik" az fps!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
alibaba78
üzenetére
A játékok nagy részéhez persze simán elég. De ott van pl. a METRO 2033. Ha MINDENT felrakok maxra, DX11-ben, 8xMSAA kb. 10 fps. Ide már a húzás se elég

Én pl. azért húzom hogy F1 2010 ne 40-50 hanem 50-60 fps-el menjen. Nem mindegy! És ehhez még feszt se kell emelni, csak két csúszkát arrébb lökni.
-
válasz
alibaba78
üzenetére
Én az 5970-et tuningolva használom mert több fps kell bc2-be számomra az a játék a fontos kinek mi...van aki csak azért tuningol amit fentebb írtam nem kerül semmibe mivel elég nagy tuning potenciál van ezekbe a kártyákba, de majd jönnek az 5870 tulajok azt leírják.
460sli vel biztosan több fps-ed lesz mint egy darab 5870-el ezt most meg mondom szal ha erre vagy kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

460sli vel biztosan több fps-ed lesz mint egy darab 5870-el ezt most meg mondom szal ha erre vagy kíváncsi.