- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi hangfal építés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
EneMy84
tag
1024x768 online
-
EneMy84
tag
tehát akkor a két mag meg a 3013Mhz kevés lessz neki?
-
EneMy84
tag
CORSAIR 450watt és config m2n-sli delux amd x2 6000 5gb ram 800hz enyi
-
EneMy84
tag
sziasztok. olyan kérdésem van hogy vennék egy hd5830-t és van nekem egy 450watt-os tápom és megehajtya?
-
Zoo123
senior tag
válasz
conqver #14381 üzenetére
Nem kötözködésképen, de nincs szükséged fényképezőgépre egy "screenshot"-hoz, használd nyugodtan a billentyűzeten a printscreen feliratú gombot, pont erre találták ki.
Az elmentett képet aztán beilleszted valamilyen képszerkesztő programba, pl paint ott átszerkeszted/méretezed, akármi.
Sokkal egyszerűbb mint fényképezőgéppel lősz egy "screenshotot" aztán usb kábelen/memóriakártyán rámásolni a gépre.
De tényleg nem bántásból mondom!Amúgy a hőfokok teljesen rendben vannak, a "nyöszörgő hangot" a tekercsek okozzák, nem veszélyes, legalább távoltartja a szúnyogokat!
Crysis-hoz melyik patchet használtad?
-
jozsef m.
tag
válasz
conqver #14381 üzenetére
Üdv a Klubban!
Én más ventillátor beállitást használok. Ezzel könnyebben lehet szabályozni a hütést a pillanatnyi igényeknek megfelelően.A kép regeli inditás után készült az egésznapos munka során, normál használat mellett fokozatosan felkuszik 52°-54°C-ra is nálam de ezért.Játék esetén a beállitott ventillátor profilokkal 65°-71°C-ra emelkedik.Demók /Heaven, FFXIV,AvP/ ,illetve 3D Mark alatt szintén itt tanyázik.Ha az Afterbruner-el manuálisan visszaállitom a memóriát 900 Mhz--re akkor egész napos /10-12 ó/ munka esetén se emelkedik 48°C felé és ugy is stabil.Ha viszont megpróbálom alulfeszelni 2-3-perc után összeomlik a kép,még a visszavett memóriak esetén is...
Több monitornál ugy látszik ezt nem lehet megtenni vele.
-
conqver
aktív tag
Sziasztok!
Beszállok én is közétek egy Sapphire 5870 vga-val.
Rögtön kérdeznék is tőletek!
Az első a hőmérséklettel kapcsolatos,hogy mennyire mondható jónak azok az értékek amiket a képen láthattok.
30-perc folyamatos Heaven 2.1 futtatása közben.Zárt ház,alacsony ház-ventillátor fordulat mellett!A fő kérdésem az lenne,hogy amikor elkezdem futtatni a Crysist a vga-ból nyöszörgő hangok jönnek elő.....és nem a ventillátor az!!!
Az borzasztó csendes!
Az említett zajt csakis és kizárólag ennél a játéknál csinálja.
A kezdő képkockáktól a játék betöltéséig!
Közben és más játékokkal nem!
Érdekes dolog még sosem találkoztam ilyen jelenséggel/hanggal.Elötte egy Gigabyte 5770-volt az teljesen patentul ment.
Kiváncsian várom a válaszaitokat és véleményeteket!
....köszönöm előre is őket! -
-
ZozzHUN
addikt
Sziasztok
Csatlakoznék a táborhoz egy XFX HD5850 Black Edition-nel
Esetleg valakinek van még ilyen? Tuning terén mennyire jó? Kell neki vcore-t adni még vagy alapon is jól bírja a core tuningot? -
leonel
aktív tag
Sziasztok. Ide is berakom mert a hétvégéig szeretnék döntést hozni...
Megoldottam a hely problémámat egy alaplap cserével
így már jöhet a komoly hűtő.
5850-re, állványba szorított házba melyik hűtőt javasoljátok ha a leghalkabb működés kellene a legnagyobb hűtéshez. (HTPC is a gép)
Zalmann Vf3000A
Scythe Musashi
Accelero twin turbo proFontos lenne mert alap órajelen is melegszik
köszi -
HSM
félisten
-
AtisFace
csendes tag
Nem tudom, hogy előtte mit mutatott, nem nézegettem eddig a GPUZ-n a gpu hőmérsékletet, lehet eddig is ilyen volt. Furmarkba figyeltem csak. Szóval lehet semmi köze nincs a hűtő cseréhez. (Furmark szintén 54 fokot mutat)
Mindig a vrm-eket kellett nézni tuningnál, mert az volt a szűk keresztmetszet, és most fura hogy tuning nélkül is ez van.
-
AtisFace
csendes tag
Ma feltettem az 5850-esemre egy Zalman VF3000a-t és azt a fura esetet vettem észre, hogy Idle-ben a GPU temp #2 15 fokkal melegebbet mutat, mint a sima gpu temp, valamint a gpu temp #1 és #3.
5 perc után Furmark alatt meg 54 fok a gpu temp, az #1 valamint a #3 és 100 fölé megy a #2-es gpu temp.
Ez miért van, valamit elrontottam? Vagy az az érzékelő beszart?
-
HSM
félisten
válasz
Zoo123 #14363 üzenetére
"de olyan LGA 1156-os foglalatban nincs, intel sux."
Az egy középkategóriás rendszer, egy VGA-s rendszerekhez tervezve. Ezért lehet jóval olcsóbban adni, mint az X58-at. Nem értem, ezért miért kell az Intelt szidni. De ha kell a kraft, megveheted az X58-at, nem olyan vészes egy olcsóbb lap hozzá, és akkor lesz full 16-16 CF-ed, meg még egy-két nyalánkság... -
Peace
nagyúr
válasz
Sárpac #14359 üzenetére
Nagy valószínűséggel az a gond, hogy ezek az idióták 1 ágra tették a 2 PCI-E csatit, és ez nem lehet elég szegénynek indulásnál vagy én nem tudom. Sajnos nem tudok neki 2 ágról powert adni, mert összes ág foglalt. Amíg nem hal le a gép, és mennek szépen a játékok, addig nincs akkora gond, csak mocskosul idegesítő, hogy így van kialakítva a fos táp.
-
Giot
addikt
válasz
Chosen #14364 üzenetére
Van: Zalman VF3000
Ezen kiívül is létezik de arra vagy ventit kell még venned, vagy nem lehet Magyarhonban kapni. -
Sziasztok!
Van olyan hűtés, ami mindenféle gányolás nélkül felmegy 58xx kártyákra?(gyárin kívül persze)
-
Zoo123
senior tag
válasz
Dreamie #14358 üzenetére
Az alaplapod : p7p55 lx CF módban 16/4x sávszálességet támogat ami kevés.
Abban az alaplapban el lehet felejteni a crossfiret mert nem arra való!Ha mégis akarsz CF-et akkor olyan alaplapot nézz amin 2db PCI-e 16x port van és 2 vga-t legalább 8x/8x módban kezel, majd az okosok megmondják mit érdemes.
A 16x/16x felállás lenne az igazi, de olyan LGA 1156-os foglalatban nincs, intel sux.CF-nél ha már fenn van a catalyst akkor nem kell állítani semmit, csak gép kikapcs, 2. kártya berak, gép elindít a catalyst pedig feltelepíti a 2. kártyának is a drivert, majd megkér hogy indítsd újra.
Újraindítás után már megy is a 2 vga crossfire módbanTuningolni pedig minden kártyát külön-külön tudsz: a ccc-ben fent a lenyíló menüben 2db vga kárytát fogsz látni, egyiket kiválasztod tuningolod, beállítod, majd a másikat is és kész.
-
Sárpac
nagyúr
Nem úgy volt, hogy ma jön a catalyst 10.7? Remélem nem éjfélig várnak vele kitenni!
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy alapot kérdezek, de 5850 CF építés, úgy néz ki, hogy leszedem a sima catalystet, majd bedobom a másik kártyát, összekötöm a kettőt, gép bekapcs, és cf catalystet feldobom? Vagy van még vmi amire oda kell figyelni.
2. kérdés: Az 5850 Cf-et lehet húzni? És ugyanúgy kell csinálni, mintha egy kártya lenne a gépben, vagy külön-külön kell beállítani.
Lehet, hogy alapvető dolgot kérdeztem, bocsi ezért.
Ha esetleg CF építésről van vmi linketek akkor kérném szépen, ha lehet.
Köszönöm a segítséget!
Pusszantás!
-
torma1981
veterán
Szia!
Nekem is volt ilyen gondom. VGA-t cseréltem a gépbe és nem akart elindulni. Se kép se hang. Mondom most mi van. Előtte fagyot a rammal a gép. Kék halál folyamatosan. Gondoltam táp csere. Erre megmozgattam a hangkártyát a képbe és indult.
Valahová hozzá érhetett és zárlatot okozhatott. Áttettem egy másik slottba lerögzítettem rendesen és azóta nincs gond. Már ram hibával sem fagyogat. Mindenre gondoltam csak nem arra hogy valami zárlatos, stb lehet.
-
Peace
nagyúr
válasz
Zoo123 #14352 üzenetére
Akkor még egyszer:
"A konfigom kb. 1 éve megy 3 GHz-en, és 4850-essel mindig is pöccre indult, még a 450-es táppal is."
Értsd: Tökéletesen stabil volt. A probléma akkor jött elő, mikor 5850-esre cseréltem a 4850-et.
levi1392: Nem tudom hol kereshetném, mivel csak egy videókártya csere történt. És ki-be kapcsolgatás gond a táp miatt szokott előfordulni.
-
Zoo123
senior tag
Nem hinném hogy táp gond, nekem is eljátsza ezt a gépem nagyon ritkán 1-200 bekapcsolásonként 1x.
Szerintem CPU vagy RAM beállítások okozzák, túl nagy tuning, vagy a tuninghoz mérten túl alacsony feszültség értékek.
Én adtam még egy kis feszt a CPU-nak azóta nem csinálja. -
Peace
nagyúr
Hétfőn sikeresen megvettem a kártyát, de van egy kis gondom. A konfigom kb. 1 éve megy 3 GHz-en, és 4850-essel mindig is pöccre indult, még a 450-es táppal is. Erre most bekapcsolásnál kép nem jelenik meg, ki-be kapcsolgat a gép 2-3-szor, aztán elindul alap órajelen. Kevés lenne a mostani táp? Nem örülnék, mert ph-s ajánlásra vettem meg ezt direkt az 5850-hez.
-
Sárpac
nagyúr
Lightning gyári feszen megy illetve most már nem hanem jóval alatta.
Későn olvastam, hogy a twin frozer 2-es hűtőnek van egy elég gyenge pontja és az pedig a rögzítése, melegre elllazul és jelentősen csökken a hűtési teljesítménye persze erre is van megoldás egy bankkártya szélességű műanyag alátétet kell tenni a csavaros rész alá és akár 10-15C-t is javulhat a hőmérséklet. -
Giot
addikt
válasz
Gerisz #14339 üzenetére
Akkor minden jel arra utal hogy az azon a feszültségen megy. Az 1Ghz.es órajeleket milyen fesszel szokták elérni ref 5850-esek esetében?
(#14338) tom_tol: Tisztában vagyok vele hogy ez bevett módszer az OC kártyáknál a magasabb órajelek elérése érdekében. Pld a Sapphire 5870 Toxic-ja is emelt feszültséggel érkezik 1.15V helyett 1.2V-on. De ez egy 5870 nem pedig 5850. Az 5850 ref pedig 1.088V-on üzemel ha ezt emelik 1.214-re az nem kevés akár hogy is nézem.
Sőt meg merem kockáztatni ha ennyire emelik a ref 5850 feszültségét akkor kb az is tudja ezeket az órajeleket hozni.
Más kérdés hogy megbirkózik e a referencia hűtés vele? -
Gerisz
addikt
Én csak azért gondolom, hogy valós mivel másik gyártó nem csinált ilyen kártyát.
(mármint alapfeszes chip ekkora tuningpotenciállal) Ehhez lehet, hogy kellene 100.000 ből 1 ami erre képes. Ha meg megnézzük az átlagos chip-et akkor az képes rá ekkora feszen.
De valahol én találtam róla részletes leírást és bemutatót be is írtam ide mikor szóba került, de nem találom. -
Giot
addikt
válasz
Daffni2 #14332 üzenetére
1.088V a referencia.
De nálam is annyi volt a bios-ban miközben annyi nem lehetett mivel egy uP chip felelős a feszért ami 5mV léptékű. Aztán egy frissebb GPu-Z mutatta meg nálam mennyi az annyi pontosan 1.090V. Úgy tűnik nálad még nem látja a fesz értéket a "Z" már csak azt kellene kideríteni hogy az a Gigaprogi pontos-e?
(#14333) levi1392: Te tudod de majd próbáld meg később eleinte nekem is csak 1175 volt a vége a memóknak nemrég teszteltem és most úgy tűnik 1250 stabil (majd lövök rá egy stability tesztet is vagy 10 percig) szóval érdemes később is próbálkozni vele.
más: a dupláért már szóltam a moderátoroknak
.
-
Giot
addikt
válasz
Gerisz #14328 üzenetére
Daffni2: Nem gyengén emelte meg a feszt a Gigabyte!
Nem csodálkozom hogy 980Mhz-en még stabil a GPU.
(#14326) levi1392: Így első neki futásra azt mondanám nem bírja a memó az 1200Mhz-et. DE mivel eleinte az enyém is hibázott ezért tégy egy próbát így: Lehűlt VGA beállít 850/1200 ventifordulatot megemel vagy 65%-ra. Így kizárható a túlmelegedés. Furmark elindít és vár. Ha nincs fagyi akkor az előbb túlmelegedtél. Ezt az órajelet azért hoznia kellene. Hagyd a tesztet vagy 25 percig had gyötörje a VGA-t. Ha nincs hiba akkor még a végére futtasd le a Final Fantasy Bench-et. Ha ott sem hasal el lehet játszani.
Szerk: Ha nem emelsz feszt túl nagy gond nem lehet. Túlmelegedés ellen le van védve a kártya, ha meg nem bírja az órajelet akkor hibázik esetleg fagyi. Maradandó károsodást nem kellene hogy szenvedjen.
A Gpu-Z amit linkeltél nem mutatja a VRM hőmérsékletet. Talán majd egy frissebb verzió látja. -
Zoo123
senior tag
válasz
Adamka3kerék #14327 üzenetére
Ha tud 1-1 pixel mappingot akkor
A Catalyst pedig mindíg gyökér és alapból fekete kerettel -kb 10%-al kicsinyítve- rakja ki a képet, de ha azt egyszer beállítod akkor már jó. -
lvnt
őstag
Csak játékra kéne. Játék előtt benyomom az emelt profilt, aztán vissza. Elég is lenne nekem az 850/1200, mint az 5870.
850/1150-en járattam kb. fél órát a Furmarkot, minden ok volt. Aztán felraktam 1200-ra, és egyből fagyott a gép, pedig 85°C volt a hőmérséklet.
Újraindítottam a gépet, és inkább hagytam. Lehet, hogy az volt a baj, hogy mielőtt állítottam volna 1200-ra nem kapcsoltam ki a Furmarkot? Hülyeség volt.
Ugye attól, hogy még fagy a gép, nem tesz semmi maradandó kárt a kártyában az órajel emelés alapfeszen?
Itt melyik lenne a VRM hőmérséklet? -
Giot
addikt
válasz
Daffni2 #14322 üzenetére
Köszönöm!
Na most ebből melyiket kell nézni?Mert van GPU, Memory, meg GPU Power?
(#14319) levi1392: A kérdés az mire akarod használni az emelt órajeleket? Tartós játék vagy csak meg akarod nézni mennyi a vége? Mert ha utóbbi akkor elég 5 perc meg ha gond nélkül lefut a Final Benchmark nem lesz gond a tesztekkel. De ha játékra akarod belőni akkor a Furmark-ot ereszd rá vagy 25 percre a kiszemelt órajelre ha nem melegszik túl VRM- ek sem akkor nem lesz gond. Személy szerint úgy csináltam hogy amit kb m9inden 5850 tud az 850/1200Mhz innen 20Mhz-ekkel lépkedtem felfele 900Mhz felett meg 10 ha elindul a Furmark és kb 5 percig stabil akkor oks. Ha hibázik nyilvánvaló hogy nem bírja. Na ha kb megvan a vége akkor ereszd rá 10 percre ha csak Vantage-elni akarsz. Ha jászani akkor kb 25 percre. Ha nincs hiba és a VRM ek sem melegszenek túl akkor ott a vég. De nem érdemes csutkán használni folyamatosan. Én pld belőttem 850/1200-ra oszt csókolom. Pedig a max beton stabilan 950/1200 ráersztettem a Furmark ot Xtreme burning/stabilty teszt 8xMsaa-val így ment egy órán keresztül 1x sem hibázott.
-
Zoo123
senior tag
válasz
Adamka3kerék #14323 üzenetére
Nálam a Sapphire 5850 és a Samu 32"-os FullHD TV szeretik egymást, HDMI-HDMI és DVI-HDMI kábellel egyaránt, de analog (D-SUB) kábellel is működik.
Az egyedüli dolog amire figyelni kell, hogy a Catalyst (az ati vga illesztőprogramja) alapesetben nem teljes képernyőre rakja ki a képet hanem van körbe egy fekete keret (néhány %-al kicsinyített kép) és emiatt homályos a kép.
A Catalyst Control Centerben a Megjelenítők lapon úgyemlékszem bal oldalt alul van egy monitort ábrázoló kép, azon jobb klikk, beállítások és ott a Scaleing options (nem tudom mi a neve, talán kicsinyítés) azt 0%-ra húzod és akkor eltünik a "fekete keret" és kitisztul a kép.
-
Adamka3kerék
tag
Sziasztok
Egy gyors kérdésem volna kompatibilitással kapcsolatban: Sapphire 5850et akarok venni és ezt kötném össze egy fullHD-s plazmával HDMI-n keresztül. Szerintetek sok szopás lenne ezzel? (föleg ezzel a kártyával megoldva) vagy egyszerű menet?
válaszokat előre kösz
Ádám -
Daffni2
addikt
levi1392Az MSI programjával nem lehet ennél a kártyánál feszt állítani, sőt semmimi mással sem, kizárólag a Giga OC Guru programmal, ami hivatalosan az 5870 OC-hez van de működik az 5850 OC-vel is.
Viszont, felesleges feszültséget emelni, mert a kártya alapfeszen produkálja azt az eredményt amit láthattál.
Giot Ezt a Te kérdésedre is válasz.
-
lvnt
őstag
Ugye, ha Afterburner-rel húzom a kártyát, és a Core Voltage csúszka nem is aktív, akkor a feszültség mindig az alapon marad? Vagy ilyenkor magátol állítja a feszt? Mert nem nagyon akarok feszt emelni.
Most tartok 850/1150-nél, és Furmark Xtreme Burning Mode-ban 84 fokig melegszik kb. tíz perc után.
Mennyi idő alatt éri el szerintetek a kártya a maximum hőmérsékletet Furmark alatt? Mennyit teszteljek egy órajelet?
Igaz, előtte volt egy fagyás, mert túl nagy hévvel fogtam neki. Hőmérséklet, akkor sem volt magasabb. -
Sárpac
nagyúr
5870-ben akkor sincs ennél jobb!
-
Giot
addikt
válasz
bezonce #14315 üzenetére
Sapphire, Msi,Gigabyte, HIS, (Asus azzal mi baj?) és lehetne még sorolni amelyik szimpatikus főleg ha referencia felépítésűt vásárolsz.
Daffni2: Szinte biztos hogy kérdeztem de nem emléxem pontosan milyen feszültségen megy az a Gigabyte 5850? Tudnál egy GPU-Z-t mutatni?
-
bezonce
csendes tag
Hello, 5850 es vidikarit szeretnék venni, eddig ugy volt hogy asus osat de most elbizonytalanodtam. Melyiket ajánlanátok?
-
Zoo123
senior tag
Tuninghoz: AMD GPU Clock Tools.
Van 0.9.x-es verzió, de nekem Sapphire 5850-el CSAK a régebbi a 0.7.x-es verzió működik!
Először állítsd be a GPU feszültségét a 3D-s értékre, aztán állítsd GPU/Mem órajelet különben fagyi van.
-
lvnt
őstag
15 perc Furmark alatt most 82 fok volt a maximum hőmérséklete a kártyának alap órajeleken. Lehet húzni rajta egy keveset, nem?
MSI Afterburner-rel vagy sima Ati Overdrive-al húzzam inkább? Ja, az Afterburner, amikor feljebb nyomtam az órajelet, miután apply nyomtam mindig visszaugrott az eredetire.Zoo123:
-
Daffni2
addikt
Nem marad meg, csak a GPU órajelét veszi vissza.
De húzva úgyis csak játék, vagy bench. alatt használod, akkor meg tökmindegy.
Ha nem kell a tuning akkor a mentett alap profilt egy mozdulattal visszaállítom.Mennyit pörög a venti ilyenkor? Nem nagyon melegszik jobban húzva sem, a fesz ugyanaz marad.
Persze tetőtérben ebben a kurva melegben egyáltalán nem sok a 60 fok de még a 80-90 sem, elbírja a VGA.Everesttel, vagy GPU-Z vel tudsz monitorozni azután megnézed a fájlt.
-
lvnt
őstag
válasz
Daffni2 #14306 üzenetére
Köszi a választ!
Az a baj, hogy nekem alapórajeleken is ilyen 58-60 fok körüliek a hőmérsékletek játék közben.Mondjuk tetőtér, és nagyon meleg van egész nap.
Rendben, akkor hagyom a venti szabályozást.
Ugye a Powerplay funkció megmarad attól, hogy én emelek az órajeleken?
-
lvnt
őstag
válasz
Daffni2 #14304 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy hogy alakulnak a hőmérsékletek ezeken az órajeleken? Nekem is ilyen kártyám van. Értelemszerűen nem az idle-re vagyok kíváncsi, mert az gondolom(?) ugyanannyi, mint alaphelyzetben, a Powerplay miatt.
Lehet, hogy hagyom a tuningot a nyár utánra, mert így is volt már elég magas a hőmérséklet.Ja, és milyen programmal tudom a venti fordulatot úgy leszabályozni, hogy bizonyos hőmérsékletekhez rendelek százalékokat?
-
Peace
nagyúr
VELE valamilyen tapasztalata bárkinek? Mai napon szeretném megvenni, csak azért kérdezem.
-
leonel
aktív tag
válasz
tom_tol #14301 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy sokallom hanem csak hasonló a felépítésük Zalmann-thermaltake) de van közöttük jelentős árdifi. A Thermalright spitfire kiegészítve egy r5 Vrm hűtővel nálam már más kategória -főleg hogy passzívban is nagyon hatékony+ én variálhatok a szélkeverők minőségével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Reklámblokkolók topikja
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Facebook és Messenger
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS PRIME GeForce RTX 5080 O16G
- Asus GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! ELKELT!!!
- HP Omen RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest