Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
HaZsolt #28018 üzenetére
Nálam is csinál ilyet, ha nyitva felejtek egy videólejátszós ablakot böngészőben (youtube vagy valami beágyazott videó, ami flash hardweres lejátszást használ) akkor az a kari UVD egységét kezdi használni (Universal Video Decoder) ami csak ezen az órajelen működőképes. Ergó amíg meg van nyitva a videó, és használatban van az UVD, addig 400/900mhz az órajel.
Be kell zárni a videót, weblapot, lejátszót, akármit ami az UVD-re tapadt, és meg is gyógyul.
Vagy ki is lehet kapcsolni a hardveres gyorsítást, de az úgy meg elég szar...
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
HaZsolt #12975 üzenetére
Hát ezek a hőfokok ilyen feszel nagyon jók!
Amúgy az idle 30fok-ról 45-re azért emelkedett mert a driver tuning hatására nem veszi vissza az órajeleket rendesen?CptMisi: Remélem mostmár rendeben leszel az új géppel, sok szerencsét a büköléshez!
(#12983)amper zoli: Én eztért nem megyek oda már vagy 3hónapja, mert amit mondtam az kiderült, hogy tényleg úgy van(Abu mostanában ugyan azt próbálja nekik elmagyarázni, kevés sikerrel), de majdnek leharapták a fejem ott b@szogattak és inkább ott hagytam őket a fenébe, néha bele olvasok, de vicc amit ŐK ott művelnek.(tisztelet a kivételnek!)
-
HSM
félisten
válasz
HaZsolt #12346 üzenetére
Persze, mivel azokból a csipekből készül, amik valamiért nem lettek jók 5850-re, 5870-re vagy 5970-re. Namost az a nemmindegy, hogy miért nem volt jó ezekre a karikra...
Szvsz nagyjából a következő fő okok lehetnek:
1. Nem sikerült jól a csip, több sebből vérzett=antituning 5830
2. Jó lett a csip, de több fesz kell neki, vagy jobban melegszik=közepes 5830
3. A csip elektronikai tulajdonságai szuperjók, de valamiért nem lehetett benne 1440 shadert alkalmazni=super-tuning 5830....Persze, lehet hogy van több verzió is, én ezekre gondoltam....
-
CptMisi
őstag
válasz
HaZsolt #12315 üzenetére
azért ne csodálkozz, el akarnak venni tőlük 2havi fizetést...az nem számít, hogy 13.havi sincs mindenhol 14. meg csak náluk, de szegény görögök nem kapnak pénzt a semmiért...állva tapsolok nekik...
Giot: ja, a görögök találták ki azt is, hogy ne csak 14hónapra kapjanak fizetést -
Giot
addikt
válasz
HaZsolt #12141 üzenetére
Az inkább driver probléma. A Furmark-nál kifejezetten stabilitás tesztelő program. Ha azzal nincs gond akkor hardveres hibát ki lehet zárni szerintem. Sárpac nálad hibázott a Vapor-X furmark alatt? Ha igen mennyi ideig ment hibamentesen?
Dreamie: Azt nem írtad hogy Furmark is futott!
-
csny75
csendes tag
válasz
HaZsolt #12096 üzenetére
Köszi, a Sapphire-oknak nem nagyobb-csendesebb a ventijük? Az MSI asszem csak 80mm-esekkel dolgozik, viszont hasonlít az Accelero szériához a hőcsöves-hűtőbordás megoldásuk, ha jól tévedek!
@CptMisi - Akkor valószínűleg a boltok is belekavarodtak a dologba, mert van ahol így van írva, van ahol úgy!
-
Robi BALBOA
őstag
-
0805
tag
válasz
HaZsolt #11873 üzenetére
Hong Kong...
Van három email cím a Sapphire oldalán és ennyi.....Most akkor ha ilyen gondom van h leesik a videókártyájukról a matricázás akkor kihez forduljak hogy javítsák ki amit elcsesztek(vagyis küldjenek új matricát rá..)
A kiskert szerintem hiába nyagatom ahonnan vettem mert nem fognak ilyenért szóbáállni velem...szerintem. -
Giot
addikt
válasz
HaZsolt #11701 üzenetére
Proci: AMD Phenom2 X4 940 B.E. 3.4Ghz
Elárulok egy érdekességet a Toxic-on lévő Vapor hűtés 3 hőcsővel rendelkezik. Viszont az a lapka is bordázott ami a memókrol és a Gpu-ról vonja el a hőt. Ami a tiédnél ha jól tudom nem.
Ja még annyit hogy én nem emelek feszt (CptMisi)
(#11702) CptMisi: Szééép!
Mennyi fesszel?
(#11703) players111: Ja kösz! Cejetem, hibátlanul teszi a dolgát vagy 3 hónapja vagyis mióta megvettem
és azóta hogy új Bios került rá nem tudnék mibe belekötni
-
fanti
addikt
-
Giot
addikt
válasz
HaZsolt #11653 üzenetére
Ja még annyit kérdeznék hogy milyen beállítások mellet futtattad a Vantage-et ? Mert kíváncsi vagyok nálam mennyi lenne? (Eddig kihagytam ezt a vantage progit hát most teszek vele egy próbát
)
(#11656) HSM: Azt tudtam hogy többet eszik az 5850-nél, de arról nem hogy magasabb feszen járatják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest