- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
Valami gond van a most rajta lévővel? Ha nem, akkor nem szükséges a csere.
Egyébként az 5870 Matrix BIOS. A sima, referencia kártyának nem biztos, hogy jót tenne egy ROG vga-ra tervezett BIOS. -
vhunor
őstag
Nem igazán értem amit írtál
. A tesztek szerint pont az a lényeg, hogy egy 5850 és egy 5870 azonos órajelen hajtva ugyanolyan teljesítményt nyújt, dacára annak, hogy az 5870-ben 1600, míg az 5850-ben 1440 shader processzor dolgozik. De itt minden szépen érthetően le vagyon írva.
Persze, az 5870-et is lehet húzni, ez nem is vita tárgya. Én csak az 5870 teljesítményszintjének eléréséről beszéltem.
-
Szerintem meg sokan az árat nézik, hogy minnél olcsóbb legyen, és nem azt hogy +1év van éppen vagy dirt2. Nem azt mondom hogy nincs ilyen, de szerintem ezek vannak kevesebben.
Másik dolog hogy kiváncsi lennék hogy 2 év múlva hány embernek lesz meg az 5850-e.
Tapasztalaom szerint a többség még a gari lejárta elött lecseréli, mert nem akar sokat bukni rajta, vagy mert van már jobb kártya helyette.
Egyedül talán eladáskor jön jól a + gari de akkor meg már nem tudod annyival többért eladni, mint amennyit vásárláskor kiadtál érte.
Én mindig is úgy voltam, hogy minek adjak feleslegesen azért pénzt ki, hogy utána ne használjam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- OLED TV topic
- Milyen GPS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest