- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BIOS frissítés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
alapvetően nem a 128 vs. 256bit a különbség forrása,
Ne hasonlíts egy 128 bites kártyát egy 256-oshoz, nem egy liga a kettő.
Ezeket nem én írtam nem nagy eltéréssel, akkor most igaz vagy nem? Azt meg már csak halkan írom hogy a 128/ddr5-ös 5770 vajon miért tudja szinte ugyanazt mint a 256/ddr5-ös 4870? -
lsc
nagyúr
válasz
laca000 #26180 üzenetére
10 %-al erősebb a 6850 [link], ráadásul az 5830-a elég jól tuningolható. Természetesen ez csak a véleményem, a saját pénzével mindenki azt csinál amit akar.
Mod: Szépek azok a százalékok, csak szűrőkkel a 6850 is megfekszik, tehát az már lehet hogy bír 4x-es aa-t is, míg az 5830 az kétszerest. Jó dolog ez a statisztika, mindennek be lehet bizonyítani az igazát és az ellenkezőjét is.
-
lsc
nagyúr
válasz
csabika0001 #22551 üzenetére
Igen, arra gondoltam.
-
lsc
nagyúr
válasz
csabika0001 #22547 üzenetére
CF profilokat telepítetted ?
-
lsc
nagyúr
válasz
csabika0001 #22533 üzenetére
Tényleg nincs, akkor talán elbírja.
-
lsc
nagyúr
válasz
csabika0001 #22531 üzenetére
A hátlapon lévő ramoknak nem biztos hogy tetszeni fog.
-
lsc
nagyúr
válasz
csabika0001 #21839 üzenetére
Pedig jól írta.
-
lsc
nagyúr
válasz
Goldmen75 #17933 üzenetére
Mivel a 4870-e megvan arra a felbontásra felesleges erősebb.
A szabvány az szabvány, az hogy nektek nem megy az csak egy dolog, nálam sem tudták egy boltban rárakni a tx2 hűtőt egy amd procira, ennyi.
Ráadásul nem szakmai topicban kellene vevőket felhajtani, létezik privát is. -
lsc
nagyúr
válasz
csillagkomp #17912 üzenetére
Vga bioszban nem is kell emiatt turkálni, ez szerintem a lap hibája lesz, előzőleg leírtam it kellene csinálnod. Ha egy másik régebbi kártyával is 4x-es sebességen megy akkor a lapot gariztatnám.
Mod : Általában jól írja ki . Gondolom a legfrissebb gpu-z van fent. Ha tesztet futtatsz /mondjuk 3d11-et/ kevesebb pontot kapsz egy hasonló konfighoz képest / a 3d11 topicban megnézheted/.
-
lsc
nagyúr
válasz
csillagkomp #17908 üzenetére
Tudtommal nem, de nem ismerem azokat a lapokat. Azért kellene egy másik kártya mert ha azzal is azt csinálja akkor a lappal van valami nyűg. Az is érdekes hogy ha mindkét 16x-os foglalatban lenne kártya akkor is 8x-os sebességen kellene futnia, nem padig 4x-en.
-
lsc
nagyúr
válasz
csillagkomp #17905 üzenetére
Esetleg másik videokártyával meg tudod nézni, azzal mit ír ?
-
lsc
nagyúr
válasz
csillagkomp #17900 üzenetére
Azért kérdeztem mert van 4x-es is a lapodon. Próbálj meg a lapon egy clear cmos-t, ha úgy sem megy akkor passz.
-
lsc
nagyúr
válasz
csillagkomp #17896 üzenetére
Melyik foglalatban van a kártya ?
-
lsc
nagyúr
válasz
Cybertrone #17200 üzenetére
Oliverda lemérte a drivereket egy pár játékban, azért van gyorsulás nem is kevés [link].
-
lsc
nagyúr
Szép hozzászólás, csak nem a témához tartozik. Még egyszer, ha az 1 Gb ram kevés akkor az kevés lesz pcie 8x-os és 16x-os foglalatban is, jól gondolkodom ?
A 8X-os slotban kétszer annyi időbe telik a komplett memóriatartalom cseréje, mint egy 16-osban. Szerintem ez sem így van, ha a kártyának elég a 8x-os slot akkor ez alapján a 16x-osban gyorsulna csak azért mert 16x-os ? Hihető ?
-
lsc
nagyúr
válasz
GreatGodzi #16173 üzenetére
Ha nagyon akarod 4200-as igp-vel lemérem
. Egyébként az 58xx szériára ír gyorsulást.
-
lsc
nagyúr
válasz
GreatGodzi #16169 üzenetére
Itt [link] a megoldás.
-
lsc
nagyúr
válasz
kasa85 #13369 üzenetére
Nagy hülyeséget nem írtak, ez egy videokártyával foglalkozó topic, ha alaplap gondod van akkor abban a topicban érdeklődj, ezért van ennyi topic. A kereső sem felesleges dolog, lehet azzal találsz is megoldást ott, de előbb-utőbb választ is kapsz. Ha nem válaszolnak akár azt is jelentheti hogy nem tudják a kérdésedre a választ, ezért nem írnak.
A hozzászólásod 5 percig szerkesztheted, törölhetsz belőle vagy hozzáírhatsz, egy hsz-ban akár több embernek is válaszolhatsz, nem idevaló hszekkel nem kellene teleszórni a topicot.
Az off meg nem attól off hogy zárójelben beírod, alul használd a megfelelő gombot, majd egy év alatt már rájöhettél volna.
-
lsc
nagyúr
válasz
speedernet #13352 üzenetére
Ha az overdive-t kikapcsolod visszaveszi, esetleg használj ccc helyett ATT-t.
-
lsc
nagyúr
válasz
Massacre14 #12480 üzenetére
Nem ártana tudni a gép többi részéről is valamit, de egy 500 W körüli fsp, corsair, enermax elég.
Van Milyen tápegységet vegyek? topic is. -
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
válasz
Translator #8426 üzenetére
Én itt látok 77-ért is [link], hogy mennyire valós a hirdetés azt nem tudom, viszont 87 körül több is van.
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #7505 üzenetére
Ha elolvasod a hírt [link] az alján megtalálod a választ.
-
lsc
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #7501 üzenetére
A régit le kell szedni.
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
válasz
CheaterBandi #6446 üzenetére
Annál a felbontásnál inkább cpu limited van, a vga-t felesleges rángatni. Esetleg egy 5970-en még gondolkodhatnál
.
-
lsc
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #6053 üzenetére
Egy 5770-re pályázom, kedvezőbb áron.
-
lsc
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #6051 üzenetére
A 4xxx bevált, ezt hiába ajánlgattam. Én meg csak valószínűleg jövőre írhatok.
-
lsc
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #6043 üzenetére
Akár ide is beírhatnád, legalább egy helyen lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest