Új hozzászólás Aktív témák
-
-
torma1981
veterán
Szia!
Nekem is volt ilyen gondom. VGA-t cseréltem a gépbe és nem akart elindulni. Se kép se hang. Mondom most mi van. Előtte fagyot a rammal a gép. Kék halál folyamatosan. Gondoltam táp csere. Erre megmozgattam a hangkártyát a képbe és indult.
Valahová hozzá érhetett és zárlatot okozhatott. Áttettem egy másik slottba lerögzítettem rendesen és azóta nincs gond. Már ram hibával sem fagyogat. Mindenre gondoltam csak nem arra hogy valami zárlatos, stb lehet.
-
Daffni2
addikt
levi1392Az MSI programjával nem lehet ennél a kártyánál feszt állítani, sőt semmimi mással sem, kizárólag a Giga OC Guru programmal, ami hivatalosan az 5870 OC-hez van de működik az 5850 OC-vel is.
Viszont, felesleges feszültséget emelni, mert a kártya alapfeszen produkálja azt az eredményt amit láthattál.
Giot Ezt a Te kérdésedre is válasz.
-
Zoo123
senior tag
Tuninghoz: AMD GPU Clock Tools.
Van 0.9.x-es verzió, de nekem Sapphire 5850-el CSAK a régebbi a 0.7.x-es verzió működik!
Először állítsd be a GPU feszültségét a 3D-s értékre, aztán állítsd GPU/Mem órajelet különben fagyi van.
-
Daffni2
addikt
Nem marad meg, csak a GPU órajelét veszi vissza.
De húzva úgyis csak játék, vagy bench. alatt használod, akkor meg tökmindegy.
Ha nem kell a tuning akkor a mentett alap profilt egy mozdulattal visszaállítom.Mennyit pörög a venti ilyenkor? Nem nagyon melegszik jobban húzva sem, a fesz ugyanaz marad.
Persze tetőtérben ebben a kurva melegben egyáltalán nem sok a 60 fok de még a 80-90 sem, elbírja a VGA.Everesttel, vagy GPU-Z vel tudsz monitorozni azután megnézed a fájlt.
-
LW
őstag
nem is hangos
Kivétel, ha kávédarálóvá alakul a Yate Loon venti benne.
(anno kicseréltem egy Sharkoon SilentEagle-re) Minden tápnál akadnak kerregős egyedek. De ne féljetek egyet se, megveszem mindet.
A vicc kedvéért a nemrég vásárolt CoolerMaster M620as tápomban is mókázik a hűtő. -
Giot
addikt
Van egy olyan progi hogy ATi winflash azzal tudod a legegyszerűbben megoldani.
Innen [link] le tudod tölteni.
Illetve a másik lehetőség amit Misi linkelt de azt nem használtam így azt nem ismerem.(#14170) CptMisi: Tegnap én is összeakadtam egy nV fannal. Azt mondta nekem senki sem osztott lapot. Van ilyen.
Az a rossz amikor az egész átmegy személyeskedésbe erről le kellene szokni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest