Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz1974
tag
Ne haragudj, de hogy is jön ki ez a"20-30" Amperes áramerősség egy 140 Wattos procinál?
Elárulom a képletet: P= U x I ,ebből kifolyólag jó nagy zöldséget írtál.Egyébként a beillesztett képen sem a vezeték keresztmetszetével volt gond, hanem melegedhetett a csatlakozó, majd lassanként valamilyen felületi ellenállást kiváltó oxidrétegféleség alakulhatott ki, így egyre jobban melegedett, és szép lassan leégett...
-
nebancsa
senior tag
válasz
eszakas #6391 üzenetére
Amit belinkeltél én pont azt értelmezem, hogy nem hülyeségből raktak rá 8 pines csatlakozót. A hozzászólás is a proceszor tápellátásáról beszél, nem a videókártya meghajtásáról. Ha az alaplapod leirásában külön megemlíti ezt az opciót hogy akkor dugj rá molexet mikor sli-be használod, az biztos így is van, de 8pines csatlakozóknál ilyet nem fogsz olvasni.
Az hogy a kollégánál 1 óra alatt nem füstölt el, az egy dolog. Én biztos nem használnám így az alaplapomat. Ez majdnem olyan mindha Vargáné táppal használnám a konfigomat... -
jones965
Modder
Bár nem ebbe a topikba való:
A 4, kontra 8 pin CPU tápáramkör áramellátásával kapcsolatosan.
A cpu által felvett áramerősséget a gyártó által meghatározott hardverek fogyasztása adja.
Tehát egy bizonyos cpu TDP értéke legyen az bármennyi watt ( munka ) ugyebár a feszültség és az átfolyt áramerősség szorzatából adódik ( Általános iskola 8. oszt.)
Jelen esetben vegyünk alapul egy 140W TDP fogyasztású procit. Alapból 12V feszültséget állít elő a tápegység ezen ága. Ehhez a teljesítmény eléréséhez ugyebár hozzávetőlegesen közel ennyi áramerősség szükséges ~11,66 A. Itt nem mindegy, hogy ez az áramerősség milyen keresztmetszeten keresztül jut el a fogyasztóhoz, jelen esetben a cpu-hoz. Ezért alkalmaznak az alaplap és tápegység gyártók 4-8 pin csatlakozású kábeleket és aljzatokat, hogy a terhelés áganként és csatalakozónként minél kisebb legyen.
Aki egy kicsit jártas az elektronikában, az ha ránéz egy alaplapra, látja, hogy mennyire valós egy gyár ajánlása pl. a 140W-os fogyasztású cpu-hoz.
Nagyot mosolygok magamban, mikor egy 3 fázisú normál kondival szerelt alaplapra ráírják: 140 W CPU/TDP. Sacc /kb 3-4 hónapig. Aztán vagy a táp (amennyiben nem rendelkezik megfelelő védelemmel ( mind kimeneti-mind bemeneti oldalon) vagy legtöbb esetben az alaplap megy az örök vadászmezőkre felpúposodott kifolyt kondikkal.
Bár az is igaz, vannak 4 fázisú szilárd elektrolitos kondenzátorral ellátott alaplapok, amelyek megfelelő feszültség stabilizátorokon (PWM) keresztül kapjanak minél " tisztább" feszültséget az elvégzendő munka legjobb kihasználtsága érdekében.
Lehetne erről oldalakat is teleírni, de nem ez a célom. Remélem az érintetteknek tudtam egy kicsit segíteni ezzel a pár gondolattal. -
Calogero
addikt
válasz
eszakas #6378 üzenetére
Ha AMD PHENOM II X4 955 AM3 BOX BLACK EDITION procit vásárolsz akkor a procival jár
egy hűtő is.Ez 43-60 fok között tartja procit (idle/full), és egy kicsit hangos. Le is cseréltem Arctic Cooling Xtreme Freezer rev 2 hűtőre, ami jóval csendesebb és 1-2 fokkal hűvösebb is.
-
eszakas
őstag
válasz
nebancsa #6388 üzenetére
http://hardverapro.hu/apro/jetway_ha06_beszerzesi_lehetosege_amd_780g_lap_128mb_sideport_memoria/hsz_199-199.html
nézd meg ezt a linket. A cikk a lényeg nem a hirdetés. Az ABIT KN9 SLI lapomnál is van egy plusz molex csatlakozó hely arra az esetre ha esetleg SLI-ben hajtom de másképp nem kellett beledugni semmit.
-
Avela40
csendes tag
Hali!
Beleraktam a Phenom II x4 955 Procit 4 pin-el üzemeltetem és semmi baja.
Már több órája megy a gép és semmi baj nincs.Köszönöm a válaszokat az előző kérdésemre.
-
eszakas
őstag
Szerintem a direkt taninglapokra raktak ilyet, meg cf vagy sli-s lapokra oda kell a nafta minden részbe. Gondold el ha az én lapomba belerakok cf-be két 5850 meg egy 140w procit és elkezdem húzni az egészet. /mert ez erre van kitalálva és lehet/ Azt az energia mennyiséget valahogy bele kel pumpolni a lapba úgy hogy ne melegedjenek túl a csatlakozók azt csak úgy lehet ha több vagy vastagabb vezetéken adom be. A vastag az kidudorodna a lapból.
-
eszakas
őstag
Sziasztok.
Volna egy kis gondom, egy videokártya garanciáztatás után /tönkre ment a nagyker/ le kellett vásárolnom az árat. Mivel már vettem új kártyát /3,5 hónap/ ugy döntöttem hogy kevés ráfizetéssel veszek egy AMD PHENOM II X4 955 AM3 BOX BLACK EDITION processzort. Mivel igy minden pénzem elfogyott hűtőre nem nagyon maradt. Egyenlőre nem akarom húzni. De az volna a kérdésem hogy az aláírásban szereplő 6000+-os proci gyári hűtője átmenetileg elég lenne-e rá? Mind kettő 125W csúcs fogyasztású az Athlon 95nm készült a PhenomII 65nm-en elméletileg nem volna neki szabad jobban melegedni. Idővel kapna egy pöpecebb hűtőt. Esetleg erre is tudnátok tippet adni? Emberibb árban olyan 7e körül gondoltam.
Köszi .
Szép napot.
-
beta
aktív tag
szerencsere nem nalam keszult a kep
ha normal hasznalat alatt azt erted, hogy webezel meg zenet hallgatsz, akkor alairom nem lesz semmi gondod. Azt erdemes vegiggondolni, hogy 20-30A is lehet azon a csatin egy 140w procival, es akkor meg nem is volt huzva... erdemes kockaztatni egy kontakthibat, vagy egy felresikerult forrasztast?
-
Cadal
őstag
Ha már úgyis szó van róla ismét, gondoltam belinkelem mások véleményét is.
-
beta
aktív tag
ugye milyen vicces
-
miresz
veterán
Úr isten!!!!
Akkor én már sok háztartásban,sok gépet felgyújthattam????
-
Joshi
titán
-
Badi82
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Van nekem egy Asrock K10N78FullHD-HSLI alaplapom, amiben most egy Athlon X2 5200+ - os proci lakik. Ezt szeretném a jövőben lecserélni egy 4 magos AM3 - as procira, valószínűleg egy Phenom II X4 945 - ös lenne az áldozat. Viszont az Asrock honlapján nem említik, hogy a proci kezelné a Phenom II - es procit, csak ezeket írja:
Support for Socket AM2+ / AM2 processors: AMD Phenom™ FX / Phenom / Athlon 64 FX / Athlon 64 X2 Dual-Core / Athlon X2 Dual-Core / Athlon 64 / Sempron processorLehet ebből nekem valami gondom? Vagy menni fog a lapomban simán a proci?
Előre is köszi a választ!
-
Stx
csendes tag
Köszönöm a válaszokat
-
Joshi
titán
Alaplapot célszerű lenne lecserélni mert már elég régi db, prociból esetleg X3 7xx de méginkább X4 6xx. Sajnos az X4 9xx és 8xx nem fér bele 30k-ba hacsak nem nézel körül az apróba.
Ha minden kötél szakad akkor egy X2 545 vagy X2 550 4 magra tesztelve HERR Z-től de ez esetben az alaplap csere kötelező az ACC miatt. Nekem egy X2 550 van X4 B50-ként üzemelve.
ui.: létezik sok elfajzott X3 & X4 változat is, de azok energiatakarékos és csökkentett órajelűek.
-
Cadal
őstag
Itt a lista, hogy az alaplapod milyen procikat támogat. [link] Gondolom, a kiszemelt példány egy Athlon II / Phenom II X3 - X4 lenne?
Az alaplapod még támogatná is, de szerintem ebbe a lapba nem érdemes ilyen procikat rakni Szerintem cserélni kellene. De itt egy topik, ahol többet tudnak segíteni, tedd fel a kérdésedet ott is. -
Stx
csendes tag
Hali. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Jelenlegi konfigom: Gigabyte GA-MA69GM-S2H, Athlon 64 X2 6000+, 4 Gb DDR2 800 Mhz és egy Radeon 4850 Vapor-x 1Gb. Következő lenne a kérdésem: procit szeretnék a közeljövőben cserélni, ha lehet (akár BIOS frissítéssel) 3 vagy 4 magosra; mik jöhetnek szóba max. 30e forintért? Ha meg lehet oldani, akkor érdemes, vagy vegyek új alaplapot? Köszönöm mindenkinek aki válaszol. További szép napot!
-
Cadal
őstag
-
beta
aktív tag
Ok, pontositok.
Megolvadhat, rossz esetben meggyulladhat a csati/gep/stb, ha terheled a procit orakig es nem eleg neki a 4pin. Azert is irtam 95w-ot, mert el tudod erni a 140w-ot egy olyan procival is konnyeden. 1-2 magot unlockolsz, kis tuning es mar meg is van.
Tuning nelkul is hatareset a 955, tuninggal meg en biztosan nem hagynam ott orakig primeozni a gepet egy 4 pines csatis tappal.
-
Cadal
őstag
válasz
Avela40 #6355 üzenetére
Nagyon jók az értesüléseid, a 8 pin csak extrém tuninghoz kell hogy stabilabb legyen az áram ellátás. A 4 pines bőven elég a procidhoz, még úgy is, ha otthoni körülmények között egy kis tuningot is kap a procid. Használd nyugodtan a tápodat.
Egyre gyakoribb ez a kérdés!#6356 beta: Már ne is haragudj, de ilyen butaságokat ne írj a topikba, mert durván félrevezetheted a hozzá nem értő felhasználókat.
Sőt, ha megtennéd, akkor ebben a topikban kérésedre törlik is a hsz-edet. Mielőtt bárkit is csúnyán félrevezet.
-
Avela40
csendes tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy most rendeltem egy AMD Phenom II 955 3.2 Ghz (125W)processzort és az alaplapomban 8 pin-es a power connector de a tápomba csak 4 pines van. Azt szeretném megtudni hogy menni fog e 4 pinnel ez a proci, vagy muszály neki a 8?
Azt olvastam forumokon hogy 140 W-ig elég a 4 pin, a 8 pin csak tuninghoz kell hogy stabilabb legyen az áram ellátás.Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv: Avela40
-
viking7
csendes tag
Sziasztok! Vetem egy phenom2 955be procit ez a proci milyen hömérsékleten müködi min-max.
-
gmiki
csendes tag
válasz
jones965 #6348 üzenetére
Kipróbáltam a PhenomMsrTweaker programot. Sajnos nem igazán jól kezelhető a program (vagy én nem jöttem rá a használatára). Hiába állítom át az energiatakarékos üzemmód paramétereit nem csökkenti le a frekvenciát a szokásos 800MHz-re. Sőt a beállított értékekekt sem hajlandó elfogadni ragaszkodik az ő alapértelmezett 13,5-es szorzó(?)-jához.
Valaki esetleg meg tudná adni milyen paramétereket kell megadni és hogyan?
Továbbá az sem világos, ha sikerül beállítani akkor az elfogadás után ha újraindítom a gépet akkor amíg a programot el nem indítom újra hogy fognak a beállított értékek élni? -
jones965
Modder
Megvan a 7 Ghz [link]
Bár most néztem, nem is annyira eredmény.
-
jones965
Modder
Célszerű az egész hűtőt cserélni.
Azt hiszem ebben a topikban is sok javaslat volt ventikkel kapcsolatosan, kérdés mennyit szánsz rá.
5-6 ezer forintért már elég korrekt coolereket lehet venni. Hyper, scythe stb.
Magam részéről nem merek ajánlani konkrét hűtőt, mert én másképpen hűtöm a hardvereket.
A túl sok venti nem jó alternatíva, mert nem biztos hogy megfelelően alakul ki a széláram, és mint te is írtad, egymás ellen is dolgozhatnak.
A kevés néha több. -
gmiki
csendes tag
válasz
jones965 #6345 üzenetére
Köszi! Elég a ventillátort kicserélni? Milyen típust ajánlasz?
Az a fura, hogy a házba szereltem először 2 ventillátort ami hátulról szépen kiszippantja a meleg levegőt. Jelenleg is így használom. Majd próbaképp, a ház processzor előtti oldalán lévő lyukacsos venti helyre is felraktam egy 12cm-es ventillátort. Így a processzorhűtőre a saját ventillátorán kívül még a 12-es ventillátor is fújt. A hőfok eredmények sokkal rosszabbak lettek. A két ventillátor mintha egymás ellen dolgozott volna.
Kipróbálom az ajánlott programot.
-
atesz1974
tag
válasz
Taifa Díaz #6342 üzenetére
Köszi a tanácsot Win7 ügyben, lecserélem a közeljövőben az XP-met akkor.
Most viszont a gépátépítésnél lusta voltam mindent újratelepíteni, egy javítást sikerült "rátaposnom" a régi windows partícióra, egyébként minden tutin működik egyedül a CnQ rakoncátlankodik...
Kipróbálok azért majd egy DVD-ről DivX-be tömörítést, kíváncsi vagyok mennyi idő alatt végez, XP alatt már van összehasonlítási alapom a régi 3800+ egymagos, ill. X2 4800+ kétmagos procimhoz képest...
-
jones965
Modder
Amennyiben van lehetőséged, akkor a gyári ventit cseréld le, sajnos ezek már csak ilyen pörgősek.
A processzor energia gazdálkodása pedig xp alatt eléggé akadozós ( fentebb is panaszkodtak rá), ezt egy külső progival, pl: PhenomMsrTweaker amivel be tudod állítani, hogy milyen alkalmazásoknál milyen teljesítményen menjen a proci. Ez esetben nem kell játszani a windows energia gazdálkodási funkciójával.
A proci alulfeszelését is ezzel a progival tudod megoldani. -
gmiki
csendes tag
Sziasztok! Még új vagyok itt, de mint újdonsült AMD tulajdonos már napok óta ezt a jó kis fórumot bújom. Igyekeztem minél többet visszaolvasni kérdés előtt.
A kiöregedett P4 2,8-asomat kicseréltem egy AMD masinára.
Proci: Phenom II X4 965BE
Alaplap. ASRock M3A770DE
Videokártya: ATI5770
Oprendszer: jelenleg csak XP SP3
A hűtő még a gyári rajta. Húzni nem is igazán szeretném. Bőven elég ez így is egyelőre, meg nem is szeretném kinyírni a gépet.
A régi gépemhez képest egyedül a hűtőventillátor tűnik túl pörgősnek és hangosnak. Feltelepítettem az alaplaphoz mellékelt OC tunert és IES (inteligent energy saver) programot is. A hőfok nem is tűnne soknak mert alapjáraton kb 41fok, játék közben meg kb 56fok. Az OC tunerben többek között lehet állítani a feszültségeket, szorzókat és a ventillátor sebességet is. Alapból Level10 van beállítva a ventillátorhoz, de játék közben a gyári ventit 6000-rel pörgeti. Eléggé soknak tűnik és eléggé hangos is. Ha visszaállítom a ventillátor fordulatot level 6-ra akkor játék köben az egészen elfogadható 4000 fordulatig pörög csak fel, A hőfok meg szerintem semmivel sem tűnik magasabbnak. Valakinek van ilyen tapasztalata? Milyen szintet érdemes beállítani?
Ha alulfeszelem a procit akkor valamelyik szorzón kell feljebb állítani, hogy meglegyen az alapsebesség?
Az IES jól működik alapjáraton, de pl játék közben a teljesítményt jelentősen visszafogja. Jó lennne egy olyan megoldás, hogy ne kelljen állítgatni állandóan a gépet. Ha nem játszok menjen 800MHz-n, de játék közben ne fogja vissza a gépet és engedje a beállított alapórajelen menni a gépet. Hosszútávon nem jó ha sok programot kell ki/be kapcsolagatni. Ha meg játszok ne hajtsa szét feleslegesen a ventillátort.
Köszi az infókat. -
Taifa Díaz
őstag
válasz
atesz1974 #6336 üzenetére
Mint arra miresz kolléga hasonlata találóan próbált rávezetni, quad cpu-ra ne akard mindenáron ráerőltetni az egymagos processzorra optimalizált operációs rendszert. Javaslatom: Windows 7 Professional 64 bites verziója. Hibátlan, hidd el
Én is ezt a cpu-t használom, és ezt a rendszert igényli
Minap FLAC-mp3 konvertálásra találtam egy jó kis szoftvert, ami használja egyszerre mind a 4 magot, de kizárólag Win7-en
-
miresz
veterán
válasz
werszomjas #6331 üzenetére
Egyértelműen 720.Egyet értek a kollégával,jó ár és gyors megbízható+black edition is!Sőt ha veszel egy jó lapot hozzá aktiválható a 4. mag is.(ha szerencséd van)
-
atesz1974
tag
Üdv minden Deneb felhasználónak!
Csapjunk is a lecsóba, a minap vettem egy Phenom II 940-es procit, be is applikáltam egy Zotac 8300-as lapba, Bios-t frissítettem....minden szuperul működik, a CnQ a szorzót is visszaveszi 4-re, így 800 MHz-en mennek a magok...
Most jön a feketeleves...ha a CnQ működik, akkor szaggatnak a játékok, ha nem engedem, (mármint a CnQ-t valamilyen módon) akkor akkor hasít minden....(XP SP3-nál produkálja ezt a tünetet)
Valakinek valami ötlete erre?
Egyenlőre úgy oldottam meg, hogy az energiagazdálkodás ikonját leraktam tálcára, és ha játszani akarok, akkor átállítom minimális energia gazdálkodásról otthonira...
Előre is köszi a tippeket!
-
Nekem meg most már csak annyit kéne eldöntenem, hogy melyik lapot vegyem!
GB 770-UD3 v2.0 17k
GB 790X-UD3P 24kMindkettővel bekapcsolható a +2 mag a Phenomon. Elméletileg semmi extra különbség sincs. Ha egy kártyás rendszerem van és nem kell az extra csati, raid, stb, elméletileg a 770esesel jobban járok.
Minőségileg is van vajon olyan jó mint a 790? -
nebancsa
senior tag
válasz
werszomjas #6331 üzenetére
Ár teljesítmény szempontjából a 720-as viszi a pálmát. Ha ezt választod biztos nem jársz rosszul. Még nincs sok alkalmazás ami kihasználja a plusz magokat, bár már valaki jelezte hogy a win7 megtáltosodott neki, mikor 2 mag helyett 4-et használt.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Taifa Díaz #6325 üzenetére
érdekes.
nálam az AOD kifagy.....
belövöm, minden faya, aztán kaputt......
asszem maradok a BIOS mókolásnál.... -
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Segítsetek választani:
AMD Phenom II 720 2.80Ghz AM3 BOX Black Edition -27300ft
AMD Phenom II 925 2.80Ghz AM3 BOX - 33700ft
AMD Phenom II 945 3.00Ghz AM3 BOX - 37400ft
AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition - 41.000ftElső kérdésem, mi az a BlackEdition? az miért jobb?
Ahogy nézegettem őket:
Mindegyik CACHE: 6Mb -os
és az utolso 3 mind 4magos
ahogy nézem csak Ghz-ben van köztük különbség.Melyiket érdemes akkor megvenni?.
Lehet érezni egyáltalán azt a 0.2Ghz különbséget?
Mi használja ki a 4 magot?
Vagy manapság még a 3magot se használják ki a játékok/programok?Húzni nem szeretném a procit, tehát az nem lényeg, és annyira most az sem számít nekem, hogy a tesztben 10pontal többet csinál az egyik a másiknál.
A valóságban használat közben kijön a drágábbik előnye?
Mert feleslegesen nem szeretnék többet kiadni, ha a 3magos 720as-al is ugyan olyan gyorsaságú lesz a gépem.Köszi aki tud segíteni
-
Nagy problémám van, egy Gigabyte GA-MA790X-UD4P lapban hajtom a Phenom ll 955-est és a szorzót biosban 16-ról 18-ra lövöm, a proci stabil 3600-on, primeot 12-13 órán át nyomtam rajta, de most azt játsza, hogy windowsban fogja és visszadobja 16-ra szorzót, nem bebootolás után egyből, csak úgy random valamikor
Mi a franctól lehet ez????? -
miresz
veterán
-
miresz
veterán
Az UD3-as revizió v.2 -es verzió már sb 710-es déli híddal van ellátva most raktam össze egy ilyen gépet 720-al és működik rajt a 4. mag is annyi hátránnyal,hogy nem tudsz cpu hőmérsékletet mérni.de prime 95 lefuttatva,stabil! De persze ez cpu függő is ki kell fogni olyan cpu-t amin teljes értékü a 4.mag is mert nem mindegyik alkalmas rá.
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3097&ProductName=GA-MA770-UD3
-
Giga MA770-UD3 is elég lesz egy X2-ből X4-re moddolásra?
Vagy mindenképp ajánljátok a 790X-UD3-t?
-
Acheron
őstag
válasz
Oliverda #6309 üzenetére
A 965 megmaradt BE -nak, ha jól látom a neten (feltételezem ennek nem akartak házon belüli konkurenciát egy 955 BE -el). Ezek szerint nekem erre lesz szükségem, ha szorzózármentes C3 X4 -et keresek. Árban nincs nagy difi. Az elterjedtsége gondolom ennek sem túl nagy itthon (C3)?
-
Acheron
őstag
válasz
Oliverda #6307 üzenetére
Szia Oliverda!
Ez alighanem így van, de az AMD X2 kolléga által linkelt AMD termékismertő utolsó sora azt mondja hogy "Black Edition: Yes" Ugyanakkor "Revision: C3" és "Wattage: 125W". Ez így kicsit zavaró együtt.
Lehetséges, hogy lesz még egy verzió a C3 steppingre, ami sima és 95W -os, de ez még nem az? -
Acheron
őstag
Köszönöm az infót. Érdekes, ez 125W TDP osztályú. Ez alapján mégis benéztem valamit, azt gondoltam, hogy a revízió váltással együtt lesz meg a TDP osztály váltás is 95W -ra. Ezek szerint ez utóbbi csak jövőre esedékes, és Oliverda #6155 és #6157 infói szerint ebből nem lesz BE. Szomorú, mert addig tuti nem akarok várni a procicserével, és a BE is preferált. Ezek szerint egy 125W -os C3 BE -t kell levadásznom.
-
Acheron
őstag
Az első rész OK, a kérdés pont az, hogy kb mikorra szórják ki (tapasztalat)? Egy webshopban vélhetően gyorsabban cserélődnek a készletek, egy kiskereskedelmi boltban viszont meg lehet nézni az árut (látható, hogy új stepping -e, avagy nem) Esetleg a PH -s kereskedőkkel volt már valakinek ilyen jellegű üzlete?
Az ára nemigen fog változni a C2 -höz képest, a listaára ugyanaz, a kereskedő pedig a típust adja, nem a steppinget. Reméljük trendel lefelé továbbra is.
A Ph II 955 BE kérdésre eseteg valaki? Lesz/van ilyen típus C3 steppingel, vagy csak a 965 lesz szorzózár mentes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest