Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Ezért is említettem,hogy nem a lappal van a baj,hanem,hogy ilyen chipsettel jóval olcsóbban adnak igaz más típust.Ezért mondtam,hogy nehéz lesz eladni!
Ez egy nagyon elbaszott lap,mert ami érték lenne még rajta és többi DQ6-on rajta van a sok sata meg egy csomó extra,ami haszontalan,de legalább rajta van!Ezen meg a sok PCI-n kívűl nem futotta többre csak a DQ6 jelzésre és a díszes csomagolásra.Intel DQ6 agyonra van extrázva ehhez képest.
Részben igazat adok neked is és az eladónak is,hogy 60 rongyos lap,de sajna ár/értékben elcseszett!
Ezért mondom azt , hogy okosabb megtartani,ha csak nem DDR3-ra akar váltani.Itt még találtam egyet 61'900-ért , bár nemtudom mikori ár.
-
san diego
tag
I.á.-rat írtam nem mondtam h nem lehet olcsóbb
amúgy itt találtam és nem occsó nem olyan könnyű már beszerezni de asszem láttam itt valamelyik bazárba majd megkérdezem a srácot mennyiért adja
-
HERR Z
veterán
válasz
SimonYana #4897 üzenetére
végülis újonnan 35-40-ért mennek a 790fx-es lapok amik sb750-el vannak ellátva
valjuk be elég szűk rétegnek számít a 4 pci-e finoman szólva, amivel az többet tud a mostaniaknálde nézzük pozitívan: ha ennyire sokat ér, akkor énis szétkapom tesó gépét és jut belőle moddolható PH2-re és egy alig szarabb lapra
-
san diego
tag
válasz
SimonYana #4894 üzenetére
van egy csákó aki 37-ért adja most pár napja mikor érdeklődtem akkor 40-ért, olyan privit írt h besza-behu
fel volt háborodva h mer h merem mondani h az drága mert h boltba ami van 43-ért az nem BE mondom ember Brekk-nél is van mondom ne vicceljé máá mer agyonvágom magam szívlapáttal
most meg még 37ért sem viszik el tőle várom már mikor ír privit h enged belőle még csak vigyem a retekbe -
san diego
tag
válasz
SimonYana #4892 üzenetére
hát igen azért az úgy kicsit közel van
hasonló a helyzet a 940es phenommal használtan árulják 40-ért amikor az új ára annyi azért viccesnek tartom és akkor mindenki azzal jon h én milyen hülye vagyok mert amiket 40k-ért árulnak újak azok nem BE meg ilyen olyan.... na mondom -
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
válasz
san diego #4886 üzenetére
Volt nekem is 9700-as zalman,de mikor rájöttem,hogy 4000mhz-n a Q9550-el semmit nem tud kezdeni,eladtam és vizet szereltem be.
Majd mikor már túl voltam az i7-en eladtam a vizet is.
Kiéltem magam az Inteleken és a gatyám ráment a vízhűtésre az állandóan elrepedt plexi miatt amitől beázott a szivattyú és dobhattam kukába a 20 ezres szivattyút!
Ez a második után feladtam! -
SimonYana
addikt
válasz
san diego #4884 üzenetére
Én EZT használtam passívan a Q8300-on.
Mikor 30 fok volt a lakásban ezzel 40-45 fok volt passívan.
Mikor konvertáltam Divx-et DVD-re és 2 szer megnyitva , hogy rendesen ki legyen használva a proci,akkor volt 55-60 fok és még mindég passzívan.Erre még lehet tenni 2 db 12-es ventit is ha akarsz,de én még ki nem próbáltam!
Nos ezt fogom tenni a 955-re is ha meglesz hétfőn a lapom! -
SimonYana
addikt
Legalábbis megpróbálok mindent megszerezni!
sa diego!
Egy kis leírás a cyklonról
Ventilátor méret: 5 cm
Gyártó: Artic Cooling
Zajszint: 8 dB
Fordulatszám: 600 rpm
Egyedülálló hűtés a RAM-nak!
A hűtő működés közben rendszerinformációs adatokat ír ki a ventillátoron elhelyezett speciális LED-ekkel! -
-
san diego
tag
-
SimonYana
addikt
válasz
san diego #4799 üzenetére
Hát akkor neked a lap is húzósabb lesz a 2 VGA miatt,de szerintem mennek még lejjebb az árak! Jó az a lap,de elég húzós az ára! Majd meglátom hogy válik be az AMD és ha jó lesz akkor lehet veszek már DDR3-as-ban akkor,csak forrja ki magát ez a DDR3,mert nem túlzottan remekel még! Nincs kedvem 5 garnitúra ramot venni,hogy valamelyik hátha jó lesz!
-
SimonYana
addikt
válasz
CHIPman #4849 üzenetére
Jó.....
Zárjuk le szerintem!
2 napja már szinte csak AMD-t nézegetem.
Ez most érkezhetett! De tök mindegy , mert nem vásárolok az Iponból!
Márpedig egyenlőre a nagykerek üresek.
Meg amúgy is már döntöttem,hogy letesztelem az AM3-at mert még csak Intelem volt világ életemben!
Procim már meg van , hétfőn meg lesz lapom is a nagykerből. -
SimonYana
addikt
válasz
CHIPman #4846 üzenetére
Majd meg kérdezem őket,de a hét elején nekik sem volt ez tuti!
Mindenhol van ismerős és senki nem tudott semilyen értelmes lapot!
A leg jobb az EP45 DS3P volt.
Ds5 és DQ6 -ot vedd meg te gyári selejtesen!
UD3 sehol nem volt és most sincs,csak legfeljebb az iponál,de az most érkezhetett.
Egyébként meg a Webáruházas girikból nem is kérnék.
Ismerem! -
SimonYana
addikt
válasz
CHIPman #4844 üzenetére
Akkor rendelj mielőtt azt mondo baromság!
Nagyon okos vagy úgy látom! Jó lenneha kicsit máshogy adnád elő!
Kb 6 nagykerbe vagyok járatos,de benézhetsz a Hardverkerhez és az Aquahoz Ipon-hoz is!
Azt ne mond , hogy ezeknél kicsi a készlet!
Próbálj meg venni TE nagyokos!
Imádom mikor valaki túl okosnak képzeli magát , mert talál egy weblapot ahol esetleg rendelésnél még egy hét múlva sem kapja meg,mert nem tud szerezni! -
SimonYana
addikt
Most már lehet kicsit elgondolkodtatóbb,hogy intelt vegyél e.
Intelhez semmilyen EP45-Gigabyte lapot nem lehet kapni az egész országban szinte.
Egy 955-ös Blackhez azt hiszem dúskálhatsz a lapok közül!
Integrált vga,vagy sem , DDR2 vagy DDR3 , meg sorolhatnánk még........
Asus p45-ös van,de ha egy közép kategóriást veszel már az is 35-nél kezdődik.
AM2+ (AM3)-ból 40-ért már fullost veszel. -
Osiris
őstag
válasz
SimonYana #4839 üzenetére
Az van és a lapom támogatási listáján is szerepel, meg a memteszt is zökkenőmentesen végigmegy.. Viszont az érdekes, hogy a lap támogatási listáján szerepel a ram, de mégis csak 5-5-5-16-ot lehet időzítésnek beállítani a biosban.
Kiváncsi vagyok a 955-ös proci mit fog bírni, remélem a hétvégén leteszteled. -
Osiris
őstag
Kezd olyan érzésem lenni, hogy addig stabil a proci amíg alapfeszen stabil, fölötte viszont hiába adok neki feszt, nem lesz teljesen stabil (most csak a cpu szorzót állítom).
A cpu mag órajelemelésekor a magon kívűl másnak érdemes még +feszt adni? Vagy más nem segíthet a stabilizálásban? ACC-nek van valami hatása? -
Osiris
őstag
válasz
san diego #4832 üzenetére
Ezzel az erővel modhatom, hogy 3.6Ghz+ 2.2Ghz NB órajellel stabil a gépem.. LEhet, hogy adok is neki egy esélyt, aztán ha nem borul össze, akkor maradnak azok a beállítások.
Szerk.: Régebben egyébként a Dirt-ben a replay-ek futtatása is jó tesztnek bizonyult, ha néhány visszajátszás után sem volt gond, akkor jó eséllyel stabil volt a cucc.
-
san diego
tag
hát én prime-ot hanyagolom hiába futott le 5 órán keresztül játéknál kilépet
3Dmark lefut akkor stabil a cucc -
SimonYana
addikt
Én erre csak annyit tudok mondani,hogy a Q9550-es időkben egyszer 9 órán keresztűl fittattam a Primet gond nélkül.Na mondom fasza minden!
Elkezdtem konvertálni és 10 perc után pakk kékablak.
Na azóta ott egye meg a fene az összes tesztelő sz@rt,mert ha a prime nem is stabil,de érdekes módon eltudom végezni az összes melót vele.Na nekem a munkára kell a gép,de nem vagyunk egyformák.
Van aki csak a Primet és az everestet futtatja és gyönyörködik a nagy számikban! -
Osiris
őstag
válasz
SimonYana #4821 üzenetére
Már hetek óta primeolok
, ahhoz vagyok szokva, hogy a gép tuningolva is bármeddig bírja, de úgylátszik változnak az idők..
Igazából az IGP (790GX) hőmérsékletén kívül semmi nem magas viszont az 70fok fölé is megy, pedig diszkrét vga-t használok nem igp-t. Nem tudom hogy ez az integrált HD 3300 ilyenformán lehet e a hibák oka.. Mindenesetre én már a 965BE procikra várok, hátha alapon menni fog 3.8-on.
-
Osiris
őstag
A 965BE-k 3.4Ghz-ről fognak indulni? ..nekem minimum 3.6ghz kéne stabilan 24/7-ben egy p2-től.. Vagy ez nagyon elszállt kívánság? ... a mostani procimmal kb.6 óra prime után újraindulás van ezen az órajelen (940BE), ramokból g.skill-el és geil-el teszteltem (ramokat névleges értéken vagy alatta járatva). ..aztán az is lehet, hogy napközben a 30+ fokos külső hőmérséklet miatt nem megy a uning rendesen.
-
SimonYana
addikt
válasz
slett27 #4815 üzenetére
Most mindkettő proci egy árban van a Hardverkernél.
Csak nem lehet kapni 775-ös asus lapon kívül semmit,az meg irreálisan drága.
Én nem adok egy sz@ros asus lapért 40-50 rongyot. Ami ráadásul lassan ki is fut (775).
Lehet giga ezért nem szállít 775-ös lapokat?Nem értem....
-
slett27
addikt
Még annyit off-ban, hogy egyszerűbb volt a választás amikor a AMD XP 2500+ Barton volt ~29.000,- a Pentium 4 2,4GHz meg ~45.000,- 2003 körül. Akkor nem volt kérdéses a dolog ár/teljesítmény tekintetében. Ezt most minden elfogultság nélkül. Off vége.
-
-
san diego
tag
fogyasztás buzi vagyok
azért vettem a 9950-et a 9850 helyet
125->140W
azon az elven gondolkodok h ami sokat fogyaszt az talán nem teljesít rosszúl -
san diego
tag
nekem olcsóbbra jönne ki a dolog így még egy 4850 az 20-25k ha váltanék mondjuk gtx275-re akkor arra borsosan kéne ráfizetnem
-
san diego
tag
Oli Neked az előző lapod a DFI sb600as volt a mostani meg sb750 milyen különbségek vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest