Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #24984 üzenetére
Ezt nekem is ajánlották már de én inkább bíztam a Gigabyte mérnökök képességeiben
Jó a gyári borda és béke.
Szerk:
Persze attól eltekintve hogy először véletlenül az alaplai NB-t feszeltem a CPU NB helyett, sosem adtam neki plusz feszt. -
Ger_man
senior tag
válasz
Taifa Díaz #24981 üzenetére
Ő volt az a lap:
790X-UD3P -
Balrog
tag
válasz
Taifa Díaz #24785 üzenetére
Mondjuk mondasz valamit. Nyakunkon a BF4 és ez most tényleg jó kis reklám volt mind az EA-nek mind a Battlefield 4-nek.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #24772 üzenetére
Mindenki ugyan úgy használja a nem legális forrásból származó cuccokat, csak a topikban ez egy kicsit túllihegett ügy.
RE6 benchmark amúgy kb semmit sem ér, egy DX9-es bughalmaz. A játék maga már jó.
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #24772 üzenetére
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #24767 üzenetére
EZ IGY már elfogadható sokkal inkább mint a warezra való felbújtás egy tesztre felkérés ürügyén DE lehetett volna hamarabb vagy a
helyett !
És újra elmondom egy kérdés volt hogy al L3 emelése hogyan befolyásolja a gép teljasítményét ÉN lemértem és közzé tettem EZÉRT vagyok F@ hogy nem egy másik tesztel csináltam vagy nem egy warezzal ???
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #24758 üzenetére
Abszolulte nem kötekedésként DE a RE5 Bench a játéktól függetlenül letölthető INGYENES teszt nem a játékba beépített és azzal együtt megvehető ( csak azzal együtt ) és használható .
A kérdés az volt hogy az NB frekvencia növelése befolyásolja a rendszer összteljesítményét erre válaszul csináltam a tesztet ! Akit érdekel hogy újabb játékokban is növekedést lehet elérni az vegyen " virágbolti " gamét/tesztet és mérje le a gyorsulástvárom kiváncsian a tömegével érkező teszteket
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #24753 üzenetére
És azt honnan lehet letölteni ?
-
KKK-007
tag
válasz
Taifa Díaz #23957 üzenetére
A pasztát már minden vastagságban próbáltam. Tegnap pl. 4 féleképen. A hűtőt forgattam is rajta. Mindig ugyanaz. Max. 1-2 fokot változik. Csak akkor marad 60 fok környékén mindkét esetben a proci terhelés alatt, ha a 1,3V-on megy alapórajelen.
-
troll81
addikt
válasz
Taifa Díaz #23870 üzenetére
a cpu feszültségére néha többet ir ki
ezért irtam
-
troll81
addikt
válasz
Taifa Díaz #23866 üzenetére
szia akkor azért ir nekem többet ki pillanatnyilag mint amire belövöm?
-
T.Peter
őstag
válasz
Taifa Díaz #23832 üzenetére
Nem is tesztelem napokig. Jó, ha 30 percet fut. Amúgy meg valóban inkább játékot indítok. Bár játszani nagyon nem játszom gépen.
-
Tomko78
őstag
válasz
Taifa Díaz #23834 üzenetére
Volt nekem is Prime 95 alatt elment az adott beállítással a cpu , de game alatt elhasalt
-
Tomko78
őstag
válasz
Taifa Díaz #23832 üzenetére
Azért mondjuk itt , hogy OC-t csak is gamel kell tesztelni nem Prime 95 meg hasonlókkal
-
stratova
veterán
válasz
Taifa Díaz #23496 üzenetére
Ahogy feljebb is írtam
ezek az adott hardver kihasználtságának értékei:
GPU = 99% azaz teljes mértékben le van terhelve "kihajtva" a GPU
CPU = 57% amellett, hogy csúcsra járatja a GPU-t, "maradt még 43%" a CPU-ban, tehát még egy ennél erősebb kártyával ebben a játékban ilyen beállítások mellett elboldogulna.(#23497) Maarki
Innen kimazsolázhatod ami tetszik mindegyik szerepel benne. Röviden egyébként egy Athlon II X4 vagy Phenom II X3 is ajánlottabb mint egy Phenom X4, magasabb eleve az órajele kevéssé melegszik, jobban hűthető könnyebben húzható.
-
stratova
veterán
válasz
Taifa Díaz #23493 üzenetére
Nem adtál meg felbontást és grafikai beállításokat
De tippre natív felbontáson nézed
1080p VHQ FXAA-val i7-3970X@4.9 GHz mellett
GTX470 - 32 fps tressFX OFF
GTX470 - 21 fps tressFX OFFGTX690 1080p no AA
Athlon II X4 620 (2.6) GHz - 93 fps
A6-3650 2.6 GHz és egy árnyalatnyit jobb az Athlon II-nél tehát én GPU limitre voksolok a fenti beállításokkal, de frescho kolléga által készített diagramok persze árnyalhatnák a képet mert ez átlagérték. -
Alister71
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #23487 üzenetére
Ha a GPU 99%-on teker, akkor szó sincs cpu limitről.
Valóban nem haragudtam Needa kapitányra, csak az elmeroggyantakat céltudatosan gyilkolom, mert ártanak a világnak, még a sötét oldalon is.
Azt hallottad, hogy a Disney által forgatott új részekben Erik Carman fogja játszani Luke fiát, és lesz benne egy Zsibakka nevű új szereplő? -
stratova
veterán
válasz
Taifa Díaz #23487 üzenetére
CPU limites akkor lenne ha 99% alatt lenne a GPU load, míg a CPU load 99-en (a linkelt képen pedig a legmagasabb terheltségű mag is 76%-on pörög, ergo GPU limit áll fent).
-
geckowize
őstag
válasz
Taifa Díaz #23012 üzenetére
Ha a procit akarja tuningolni, akkor minek növelne más feszültséget? A K10 túlhajtási útmutatóban úgy emlékszem az volt, hogy NB/HT feszt nem muszáj növelni, de javíts ki, ha nem így van.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Taifa Díaz #23012 üzenetére
Azért jöttem ide h vki megmondja majd h mit merre..sajnos ezeket a kriksz-kraksz nevü cuccokhoz tartozó V értékeket annyira nemsok helyről tudom meg..leginkább a felét sehonnan....nb feszkó oké az 1.1 alapba proci az 1.39 de a többi?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #21313 üzenetére
Ezt olvastam valahol.
-
atesz1974
tag
válasz
Taifa Díaz #6342 üzenetére
Köszi a tanácsot Win7 ügyben, lecserélem a közeljövőben az XP-met akkor.
Most viszont a gépátépítésnél lusta voltam mindent újratelepíteni, egy javítást sikerült "rátaposnom" a régi windows partícióra, egyébként minden tutin működik egyedül a CnQ rakoncátlankodik...
Kipróbálok azért majd egy DVD-ről DivX-be tömörítést, kíváncsi vagyok mennyi idő alatt végez, XP alatt már van összehasonlítási alapom a régi 3800+ egymagos, ill. X2 4800+ kétmagos procimhoz képest...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Taifa Díaz #6325 üzenetére
érdekes.
nálam az AOD kifagy.....
belövöm, minden faya, aztán kaputt......
asszem maradok a BIOS mókolásnál.... -
CHIPman
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #5957 üzenetére
Ezaz, itt beszélik 3-an, hogy jó lenne AM3 DDR3 konfigot venni, te meg lebeszéled róla.
-
schumi
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #4276 üzenetére
az egész jó akkor gondolom a hyper tx-emmel sem lesz gondja majd
tuningot is bírnia kell akkor
milyen dolog ez hogy meló közben játszol
ezért jó az én melóm, játék közben melózok vagy mi
-
schumi
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #4274 üzenetére
és nem melegszik nagyon ? főként a melegedés miatt szúr szemet nekem a 125 watt
az jó remélem is azt hiszem am3 helyett én is emelett kötök ki
-
Márk
senior tag
válasz
Taifa Díaz #4221 üzenetére
Remélem, hogy az Asus M3N-HT Deluxe/HDMI (nForce 780a SLI chipset) lapomat szeretni fogja...
-
AMD X2
senior tag
válasz
Taifa Díaz #3937 üzenetére
Ezeket kérdezgesd végig. Valamelyik biztos elküldi neked nem sokért .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest