Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe363
tag
Minden tiszteletem az intelenek.Nekem megfizethetetlen az ára.Sokáig volt core2duom
annó.Soha nem volt vele bajom.Kártyát 285 gtx et szeretnék csak ki kéne fogni óccsóé:-)
Et így egy darabig szerintem is elég lehet.Bár ahogy manapság fejlődik a számítástechnika....
Köszi Peti -
pepe363
tag
Szerintem manapság igen kevesen használják ki a 4 magot is nem még a 6-ot.
Fölösleges nem fölösleges megnyugtató maga a tudat hogy van.:-)
Sajnos nekem a 6magosra biztos nem lessz keret de egy négy mag Phenom
az ki van tűzve célnak.Valaki esetleg tud infót várható árról a 6 magnak? -
Scholes9
nagyúr
Hogy-hogy felesleges? Inkább tartsd meg, nagyobbat buksz, ha lecseréled, mivel nem tudod az I7-et annyiért eladni, h ne bukj sztem. Amúgy alapból felesleges volt I7-et venni, mert annyival nem tud többet, mint amennyivel drágább és még finoman fejeztem ki magam, de ez az én véleményem, szóval inkább tartsd meg sztem a mostani procid.
-
Overlocker
veterán
Thx.
Nem szeretem magamat reklámozni, de elsőre úgy néz ki nagyon kis proci. Igazából nem is érdemes jobbat (955BE vagy 965BE-t) venni szerintem, aki nem extrém tuningol, mert léghűtés mellett elhanyagolható lesz a tuning különbség, sőt..vannak ettől rosszabb 965 C3-ak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Leila teszt
- Android szakmai topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest