Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #76200 üzenetére
Hűha, te aztán jó nagy ugrást csináltál! iagz akkoriban nagyon gyors volt a fejlődés, az ember kihagyott 3-4 évet és megvolt az az ugrás.
Athlon XP 2000+ SD RAMmal, nem lehetett valami nagy eresztés (emlékeim szerint SD RAMmal nem voltak túl jók, igaz én koraiakat max ilyen 1500-1600+ ig láttam SDvel). (Ha 266-osból hoztad az SD RAMokat azok jó eséllyel PC66 vagy jobb esteben PC100-asok voltak... bele se merek gondolni, mit érezhetett szegény Athlon XP... ráadásul gondolom nem lehett valami sok 64-128MB?)Igen, a GeForce 4 TI nagyon erős volt, ahogy mondod egy az egyben ki lehett hagyni az FX-eket. mi engem meglepett, hogy az FX5200 még a Gef3Ti200-nál is gyengébb volt, - ami pláne akkoriban nem volt divat - , hogy a két generációval korábbi belépőszint is erősebb mint az aktuális belépő szint.
2.6GHZ-es Barton Ti4200-al? Akkor erősebb géped volt akkoriban mint nekem (Tbred B 1466@2669MHZ, GeF3 majd később 7300GT)
Nekem CPUból sikerült nagyot ugrani amikor az Athlon XP után Phenom 9500-asom lett. Emlékszem a váltás előtt próbáltam megérteni mi is lesz az új CPU, és úgy hasonlítottam magamnak, hogy a legrosszabb esteben is, egy 3200+-os Barton, amiben van SSE2. Mert akkoriban nem a rendszerem sebességével volt bajom, hanem az utasításkészletek (pl az SSE2) hiányával. Valamint, hogy aggasztóan kezdtek terjedni a két magos gépigények a minimum gépigénynél is. így két féle játék volt : ami elindult és max grafikán is szépen ment, illetve ami el sem indult ... így 2009 nyarára megszületett a gondolat, hogy kellene új gép, de ténylegesen csak 2009 novemberére lett meg (ígyis több körben lettek beszerezve az alkatrészek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- E-roller topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest