Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz MasterDeeJay #76200 üzenetére

Hűha, te aztán jó nagy ugrást csináltál! iagz akkoriban nagyon gyors volt a fejlődés, az ember kihagyott 3-4 évet és megvolt az az ugrás.
    Athlon XP 2000+ SD RAMmal, nem lehetett valami nagy eresztés (emlékeim szerint SD RAMmal nem voltak túl jók, igaz én koraiakat max ilyen 1500-1600+ ig láttam SDvel). (Ha 266-osból hoztad az SD RAMokat azok jó eséllyel PC66 vagy jobb esteben PC100-asok voltak... bele se merek gondolni, mit érezhetett szegény Athlon XP... ráadásul gondolom nem lehett valami sok 64-128MB?)

Igen, a GeForce 4 TI nagyon erős volt, ahogy mondod egy az egyben ki lehett hagyni az FX-eket. mi engem meglepett, hogy az FX5200 még a Gef3Ti200-nál is gyengébb volt, - ami pláne akkoriban nem volt divat - , hogy a két generációval korábbi belépőszint is erősebb mint az aktuális belépő szint.

2.6GHZ-es Barton Ti4200-al? Akkor erősebb géped volt akkoriban mint nekem (Tbred B 1466@2669MHZ, GeF3 majd később 7300GT)

Nekem CPUból sikerült nagyot ugrani amikor az Athlon XP után Phenom 9500-asom lett. Emlékszem a váltás előtt próbáltam megérteni mi is lesz az új CPU, és úgy hasonlítottam magamnak, hogy a legrosszabb esteben is, egy 3200+-os Barton, amiben van SSE2. Mert akkoriban nem a rendszerem sebességével volt bajom, hanem az utasításkészletek (pl az SSE2) hiányával. Valamint, hogy aggasztóan kezdtek terjedni a két magos gépigények a minimum gépigénynél is. így két féle játék volt : ami elindult és max grafikán is szépen ment, illetve ami el sem indult ... így 2009 nyarára megszületett a gondolat, hogy kellene új gép, de ténylegesen csak 2009 novemberére lett meg (ígyis több körben lettek beszerezve az alkatrészek).

Új hozzászólás Aktív témák