- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
válasz
#68216320 #68970 üzenetére
Mostanában a demók foldernevében kiterjesztéssel szoktam jelölni, nagyjából milyen generáción futnak jól, szépen lehet látni, ahogy megjelentek és elterjedtek a hardverek, persze vannak demók, amiket korhű gépen szaggatás nélkül esélytelen megnézni.
Am5x86-on egyébként elég sok megy szépen, főleg a 320x200x256 korból. UMC chipset szerintem jó, PCI VGA-k sokkal jobban teljesítenek benne, mint SIS496-ban. ALI M1487/89-et is tudom ajánlani ugyanilyen okból. Bele egy 5x86 160-ra húzva, mert azt akkor is úgy használtuk, egy GUS classic, és mehet is a vetítés. Szeretem ezt az összeállítást, soha nem volt felső kategória (sőt), de nekem nosztalgikus és szerintem élménydús. Szükség esetén pedig 75 MHz-ig lassítható, illetve a cache-ek is kikapcsolhatók.
Az "aranykorban" pedig csomó demót néztem rajta szaggatva
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged