Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
bacsis #53912 üzenetére
Nincs sajna a seggén DSUB, úgyhogy próbáltam betenni egy PCI-os S3-at és ramokat is, de semmi reakció a proci melegedésén kívül. Feltettem a kérdéseimet Facebookon is a hazai retro csoportban és rögtön ki is okosítottak, hogy a lap nem is fog indulni a 3. tápcsati nélkül, ott kap még a rendszer +3V-ot, enélkül esélytelen. Tehát az ATX-es megoldásom befuccsolt. De aztán jelentkezett egy tag, akinek vannak ugyan modellszámban eltérő, de mégis szinte ugyanilyen IBM masinái és az egyik halott lapos, abból lehet sikerül megboltolni a tápot, ami elvileg passzolni fog. Meg közben úgy néz ki veszek még tőle 1-2 ilyen 486-P1 körüli IBM PC-t, mert olcsón adja őket, aztán majd jövök beszámolni melyikkel mire jutottam
Új hozzászólás Aktív témák
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- OTP Bank topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Suzuki topik
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 5900X CPU + 32GB RAM + B450 alaplap (akár külön is)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest