Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
bacsis #53912 üzenetére
Nincs sajna a seggén DSUB, úgyhogy próbáltam betenni egy PCI-os S3-at és ramokat is, de semmi reakció a proci melegedésén kívül. Feltettem a kérdéseimet Facebookon is a hazai retro csoportban és rögtön ki is okosítottak, hogy a lap nem is fog indulni a 3. tápcsati nélkül, ott kap még a rendszer +3V-ot, enélkül esélytelen. Tehát az ATX-es megoldásom befuccsolt. De aztán jelentkezett egy tag, akinek vannak ugyan modellszámban eltérő, de mégis szinte ugyanilyen IBM masinái és az egyik halott lapos, abból lehet sikerül megboltolni a tápot, ami elvileg passzolni fog. Meg közben úgy néz ki veszek még tőle 1-2 ilyen 486-P1 körüli IBM PC-t, mert olcsón adja őket, aztán majd jövök beszámolni melyikkel mire jutottam
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest