Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RexMaximus #50397 üzenetére
"a vilagosabb az nem folyik"
Idő (és tárolási környezet) kérdése az egész.
Maximum van, amelyik jobban bírja. -
arn
félisten
válasz
RexMaximus #50397 üzenetére
a lilaszinuek sem szoktak kifolyni... en ki sem szedtem. az elem, nem akku, es sokkal nagyobb mukodesi idot adnak meg (vmelyiknel 25 ev meg ilyesmi).
-
RexMaximus
senior tag
Majd az emlitett alaplap problemakrol is teszek fel kepet (nedvesseg, sav okozta gondok), de ahhoz makrozni + feny is kell, kicsit pocsolosebb melo.
Addig itt vannak az aksik, nem is ez az erdekes, a vilagosabb az nem folyik, masoknak mi a tapasztalata az ilyen kivitelekkel? Masoknal se okoztak gondot?
A kek varta az egy tomeggyilkos. Az mar akkoriban is egy hulladek volt, nemhogy ma
-
arn
félisten
válasz
RexMaximus #50392 üzenetére
"2006 ev vege" gepbe
ez lesz a winxps masina.
majd kell bele egy wd raptor is, illetve jo lenne egy antec p180. az 1066os kingmax kicsit kilog belole... majd lehet visszarakom a corsair ramokat (2x1g) - csak idegesitett, hogy 2.15v kell neki.
Alaplap Asus P5W DH Deluxe
Processzor Intel Core 2 Extreme QX6700
Processzor hűtő Zalman CNPS9500 AT
Memória Kingmax DDR2 1066 1G 4x
Videokártya BFG GeForce 8800 GTX OC 768M PCIe
Hangkártya Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic SB0460 PCI
HDD Western Digital RE2 500G SATA
ODD Pioneer DVR-111D DVD writer IDE
Ház Chieftec Mesh CA-01 Big Tower
Egyéb USB Card reader
Tápegység Corsair CMPSU-520HX(#50393) DBob: nem korabban volt az? 2007 korul mentek ezek a cuccok. 2008ban mar a gtx280, 4800 volt a slager.
-
RexMaximus
senior tag
Milyen gepbe szanod?
Nekem kimaradtak ezek a "bika" kartyak. Igazabol 2005 ota laptopozok, utolso jatekok amikre raneztem meg a GTA Vice City es a Warcraft 3 volt, ott meg kisebb vasakkal is elszaladgaltak a dolgok.
Az utolso (kedvenc) Gamer kartyam ami jatekok miatt ragadt meg nalam egy MSI GF4 Ti4200 volt. De az az ilyen kartyakal osszevetve olyan mint egy alultaplalt kislany
Lehet videovagas miatt osszeraknek a hackintost, de vga piac meg van zakkanva. Banyaszok miatt egy ujabb aranykorszaka van egyes hw gyartoknak
-
arn
félisten
8800gtxbol akartam, vmi kevesbe kommerszet... sose volt bgf kartyam, azota el is tuntek a sulyesztoben. annyira nem jott be
a fotokon, ami alapjan vettem, sajnos nem latszodott, hogy a melegtol feljott a matrica, meg a szelen kicsit a folia. de legalabb lesz benne nemi kihivas. ha nem sikerul szepre, majd vadaszok masikat. ettol eltekintve szep allapotu, szvsz sose volt megbontva.
mongy a 8800gtxre jellemzoek, hogy a matrica alol kilog az nvidia referencia matricaja
-
arn
félisten
válasz
Sanchez638 #50386 üzenetére
az qx6700 is annyi volt, a mostani hedt procikrol meg ne is beszeljunk
de kb a p4 volt az a korszak, amikor elszabadultak a wattok.
-
válasz
Sanchez638 #50387 üzenetére
Szép ! A BIOS sem bírja a tempót, mert a DRAM spec sor végén furcsa karakterek jelentek meg.
-
Sanchez638
addikt
Ez a Pentium D 840 Extreme Edition proci nagyon meleg. Eszetlen ez a 130watt TDP. Zalman CNPS9500 se tudja kordában tartani.
-
gerlaip
addikt
válasz
Sanchez638 #50384 üzenetére
Szerintem elhanyagolható az a teljesítmény előny, amit ugyanebből a kategóriából nagyobb, akár 3,6GHz-es procival ki lehetne hozni.
-
Sanchez638
addikt
válasz
Bile Demon #50383 üzenetére
(#50382) gerlaip (#50383) Bile Demon
Most alapból egy SL6PF példány van benne, ami elvileg 70w alatt van.
Viszont kicseréltem egy 3,0ghz 800MHz Presire és azzal iszonyatosan melegedett. Tehát 80fok körül jár.
De ezekszerint nem tudok nagyobbat rakni a kisgépbe. (Asus Terminator 2) És no HW tuning max szoftveres.
-
Bile Demon
őstag
válasz
Sanchez638 #50381 üzenetére
Fej fej mellett vannak. Amire az egyik alkalmas, arra a másik is.
A Prescottban növelték a futószalag hosszát (lassulás) ezt ellensúlyozza a nagyobb cache. -
gerlaip
addikt
válasz
Sanchez638 #50381 üzenetére
Szerintem minimális a különbség, amit esetleg vissza is nyersz egy kis tuninggal, amivel még mindig nem lesz olyan meleg a NW, mint a Prescott alapórajelen.
-
Sanchez638
addikt
Egy 3ghz prescott mennyivel lehet erősebb a 3,0ghz NW-nél? Mind2 800mhz-s.
Kisgépemnek a hűtése nem bírja a kazánt... De kérdés mennyit vesztek ha NW-t rakok bele.
Szerk.: 533Mhz vs 800Mhz között mekkora lehet a különbség?
-
arn
félisten
Jah neztem mar oket korabban, de szuksegtelenul nagyok, es csomo olyan dolgot tudnak, ami felesleges. Ennek megorultem, hogy kompakt es kicsi, de alig dragabban mar egesz jo minosegu aktiv keverot adnak (vmi kicsi allen and heath).
A mixert azert nem vetettem el teljesen, mert ideje lenne a desktop rendszeremet lecserelni, es egy aktiv monitor kezenfekvo lenne (jbl lsr305 pl).
-
HSNet
aktív tag
-
arn
félisten
Nem tudtok ennek a minimixernek olcsobb alternativajat? Retrozashoz pont passzolna... csak hat negy potiert ezen a szinten kicsit sok
-
válasz
MasterDeeJay #50374 üzenetére
Elvileg megoldható, de a jelszineteket is illeszteni kell a buszon. Egyszerűen nincs sok értelme, van akkora átlapolódás, hogy mindenhez találsz procit ami mellett nem lesz CPU limites. Annak a3 tucat embernek aki Riva 128-at akar tolni 775-ben nem fog senki ilyet tervezni, gyártani.
-
Látom sokszor kérdés az AGP feszültség téma.
Lehet nagy hülyeség de miért nem csinál senki sem egy konvertert?Elmélet:
kell egy riser hogy ne a kártyát és a lapot moddoljuk
kártyán megnézni a pinout-ot, agp-n megnézni a pinoutot
venni ebayen 2eft-ért egy step up vagy step down convertert amelyik irányba szeretnénk és közbeiktatni a riserbe.
profit...Maga a moddolás lehetséges, bár most csak egy barbár megoldást találtam: [link]
-
arn
félisten
válasz
RexMaximus #50372 üzenetére
Egy jo csillagcsavarhuzo
tesztelesnel generacionkent valtozik.
-
RexMaximus
senior tag
válasz
RexMaximus #50353 üzenetére
Szervizes jellegu kerdes.
Elkeszult az asztalom ahol retrozni fogok ugye. Foleg szervizes funkciot fog betolteni, teszteles, javitas, konfig szet, ossze epites meg az ehhez kapcsolodo moka es kacagas.
Jelenleg egy 4 portos kvm van rajta es ket "test bench". (egy monitor, eger, bill komborol vezerelhetek 4 gepet).
A gepek generacioja 286 - C2D era lesz. Azaz korai '90 - 2007 kozott mondjuk.
Generacionkent milyen bevalt szoftvereket ajanlotok szerizes celra? Esetleg ha van valakinek gyujtemenye vagy hasonlo azt is megkoszonom ha megosztja velem
Szerszamokat is vasarolnom kell, milyen szerszamokat vegyek? (mindig kihagyok valami es akkor morci vagyok
). Ha esetleg valaki ismer jo gyartot az is johet, szerszamokbol szeretem a minoseget.
Egyenlore van egy "szilvia" papirtekecsem, portorlo rongyom meg egy Clinem
Lesz elektronikai sarok is, elejen tuti lesz itt is melo, lapok kondizasa, aksik leszedese, tapok es monitorok meg ami kell.
Ehhez jelenleg van egy regi Weller pakam 1-2 heggyel. Egy digit multimeterem. Ide miket ajanlattok meg?
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
RexMaximus #50369 üzenetére
Nem, mert saját terméked reklámozása haszonszerzés céljából.. sajna törölnöm kell
-
válasz
krisz67 #50326 üzenetére
Hálókártyák
Tseng ET4000
ESS Win3.1
ESS DOS
Trident 9000B
Sound Blaster VibraA speciális VGA kártya (valószínűleg CAD gyorsító szerűség) nem lesz használva általad, nem is nagyon találni hozzá semmit.
A token ring kártyához nem kerítek drivert, nem fogod az se sose használni. Remélem más kártyát nem hagytam ki.Szándékosan nem a saját gyűjteményemből kerestem ezeket elő, lásd igen is megtalálni mindent a neten. És privát üzenetekben kérlek ne zaklass szakmai témával. Nem fogsz rá választ kapni.
-
válasz
RexMaximus #50361 üzenetére
Napi 1-2 órát retrózok, de ebből sok olvasgatás, vagy turkálás a neten valami után. Egy oldalas bejegyzés megírása mondjuk 2 óra, kéepk keresgélése még 2, olvasgatás hozzá is legalább 4-5, ha nem több. De a legjobb, hogy nem egyedül tolom:
- Erre rájön amikor mondjuk játszunk valamelyik géppel a kölyökkel. Ő mostanában egy dual Xeon-os gépet élesztget inkább több, mint kevesebb sikerrel.
- A melóban is vannak jó munkás emberek, akiket szintén érdekelnek a régi gépek. Már tartottam egy mini fél órás előadást és pár érdeklődő ott is akadt.De szerintem itt is sok ember legalább ennyit foglalkozik a régi gépekkel. Arn pl. fejből tolja szerintem lassan hónapra, hogy mikor mit gyártottak a 90-es években PC vonalon. Vagy ott van bacsis, akinek az előszobájában lambéria helyett gépek borítják az egyik falat.
-
arn
félisten
Egyik kolleganak koszonhetoen kozelebb kerultem a puzzle vegleges allapotahoz
belekerult az 1994 veget celzo gepbe a korhu, de azert kelloen nagy vinyo (wd 31000), es egy sony 4x cdrom - ami parameterei alapjan megfelel a korszaknak, igaz az akkori 4x sony a cdu76 (kb 94 vege, 95 legeleje) ez meg a frissitett cdu77, ami kb egy evvel kesobbi.
Az sc55 kedveert kikerult az sbpro es a rap10, es ment bele az sb16. Miutan kieltem magam rajta, majd lehet visszakerul az eredeti felallas, mert ott nincs gond a midivezerlessel, es az sbpro es jobban szol gyakran, mint az sb16, es kompatibilisebb.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
RexMaximus #50359 üzenetére
annyiba maradtunk, hogy mehetnek a linkek, akár hardveraprós linkek is, feltéve ha nem reklám/haszonszerzés a célja
-
arn
félisten
válasz
RexMaximus #50357 üzenetére
Az alaplap miatt erdemes lecsapni ra
-
válasz
RexMaximus #50359 üzenetére
Szocializmus szelleme engem ma megcsapott: Z80, 2kbájt ROM és 1kbájt RAM
-
válasz
RexMaximus #50357 üzenetére
Én valami mérés-adatgyűjtő kártyára tippeltem amikor nézegettem. ebay-es linkeket szabad?
-
RexMaximus
senior tag
Szerintetek ebben a gepben mi ez a ket osszekotott kartya (a hosszuak)? - [link]
(ne tegyetek fel vateras linkeket, annak mindig rossz vege van, vagy 30 megnyitott ablakom van
)
-
RexMaximus
senior tag
thx
(+elony, hogy hazon kivul van igy akkor es kb azt csinalok itt amit akarok, senkit sem zavarok, bar az igazsag az inkabb, hogy itt senki sem zavar engem
)
Azt meregettem, hogy ha elkeszul a helyseg akkor kb 5 ember be tud majd ulni lanozni pl. Szerintem ennyi nemnormalisat meg talalok is a kornyezetemben
. Gepek meg ugye adottak. Legalabis ha osszerakom oket, az meg hatravan
.
Ha lesz vellanyom, akkor a kov projekt vegre valami gepes dolog lesz. Atnezem mi mukodik es mi nem. Nehany konfigot osszepattintok, sallangot meg kiszorom.
Vasarolni meg nem merek
. Na jo elvileg ma vettem egy 3.4-es Northwoodot (nem is tudtam hogy van ilyen). Mentsegemre szoljon, hogy apos elutazott es neki kellett lecsapnom valami pc bigyulara vateran. Van egy HP vagy Compaq gepem ami nagyon popec magaban csak ugye oc nincs benne. Abba szanom 2.8-as helyett.
2.8-as meg megy valami jo kis Abitba.
Ja, elso projekt a 486-os lapok ellenorzese lesz, mi marad beloluk mosas meg aksieltavolitas utan. VLB-s gepemet mar szeretnem egyben tudni
-
arn
félisten
válasz
RexMaximus #50353 üzenetére
gratula, egy ilyen sarokert en is sokat adnek
-
Valakinek van ötlete honnan lehet NEbuló 2-höz ROM tartalmat szerezni? Túrom a netet, találtam gépkönyvet is, de ROM az sehol.
-
alvaro
senior tag
Elég Diamond centrikus
Amúgy nem rossz
Viszont nekem is BX "bundle" tartalmazza az MX300-at, azzal toltam pár hónapja az Unrealt.A héten elvetemült módon az ISA-s ipari P4 van terítéken 3.06-os Northwooddal, simán DOS cuccokhoz, mivel a GUS szépen megy benne. Azért az AGP hiányzik most egy kis tapasztalattal és állítgatással. Nem gondoltam volna, hogy a Blood fut rajta 1600x1200-ban, viszont így PCI-on VGA limit állt elő.
Sebaj, ez ilyen extrém cucc, belefér
-
-
Laraxior
titán
Volt egy EVGA 8800Ultra KO az aprón.
Esetleg innen vette meg valaki?[link]
-
gerlaip
addikt
válasz
Ranagol_5 #50328 üzenetére
Na, pont ilyenre lenne szükségem. Volt is egy Abit KX7 333-asom, nagyon faja volt, sajnos egy balesetben odalett. (rossz helyen volt, rokon gyerek szétrúgta). Igaz, ebben csak a 2000+ ThBred ment csak, a Barton nem ment. A Bartonhoz valami frissebb bios kellett volna, nem emlékszem már, hogy próbáltam-e vele.
Ebay-en találtam egyet, sajnos kissé drága lenne, mire eljutna hozzám...
Milyen cucc volt, amiben ment a Barton?
Ha valami ilyen van eladó, vevő lennék rá.
-
arn
félisten
válasz
RexMaximus #50338 üzenetére
Nem, neha osszedugom oket, es hasznalom
van harom gep, amivel lefedek mindent kb 90-2006ig, a tobbi igazabol csak erdekessegnek van.
-
RexMaximus
senior tag
Folteszed a polcra es gyonyorkodsz benne? Vagy bedobozolva elrejted a vilag rlol ezeket?
MAS - lehet meg ma kerul fel kep a retro sarkamrol, eleg jol haladok vele. Viszont a savas 486os lapokrol nincs jo hirem, az erintett forrasztasi pontok kb menthetetlenek. Mukodik amig mukodik kb. Nem lehet veluk mit kezdeni a padektol kezdve mindent felzabalt a cucc. Tisztittoam amennyit lehetett es ennyi. Aksikt leszedtem, meg tesztre varnak...
-
arn
félisten
En ilyen opciora nem emlekszem... ez csak bizonyos v2 kontrolpaneleknel van?
-
arn
félisten
Szerintem mar kerdeztem... de hatha: nincs vmilyen modja a v2 swes letiltasanak? Hasznalnam a p3ban, de jopar program azt hasznalja, mintha a gf ott se lenne. Vmelyik demo ki is irja, hogy lame 3d kartyad van, de veletlenul se hasznalna a masikat. Ez igy eleg bosszanto, mert nehany regi jatekhoz jol jonne, de nem akarom, hogy ott is bepofatlankodjon, ahol mar semmi keresnivaloja, mert ugyis lassu hozza.
-
arn
félisten
válasz
RexMaximus #50332 üzenetére
Semmilyenbe...
esetleg majd lehet beepitem a p3as hazaba egy idore, de csak ennyi volt a terv. Ilyen formaban van meg a penya mmx, p133, dx2 66 is.
Ranagol: egy idoben jelentek meg, az a3d a kezdeti idokben elterjedtebb volt, mint az eax, illetve az a3d sztereo hangzasat jobbnak tartjak. Kesobb az aureal felvasarlasa utan a creative kartyak is kaptak a3d tamogatast. Nekem anno liveom volt, az mx300 talan egzotikusabb kartya abbol a korbol.
-
arn
félisten
itt van a 98as "bundle"
sajnos a fotokat elcsesztem, mert elfelejtettem az isot fixelni, igy jo zajosak lettek.
Alaplap Asus P2B rev 1.10 Intel 440BX
Processzor Intel Pentium II 450 SL2WB
Processzor hűtő Intel SECC1
Memória Toshiba PC100 SDRAM 8ns 64M x2
Videokártya Diamond Viper V550 16M AGP NVIDIA Riva TNT
Videokártya Diamond Monster 3D II 12M PCI 3Dfx Voodoo2
Hangkártya Diamond Monster Sound MX300 PCI Aureal Vortex2 -
RexMaximus
senior tag
Ujabb valltozataval talalkotam meg volt is belole, egy 400-as procival, matrox g200-al. Ugyamilyen passziv hutese volt a proccnak. Ugyanez a haz es bele is igy nezz ki, ez is allithatova alakithato. Tappancsokat is ott latom az oldalon.
Haver evekig ezen UT-zot es daralta a nepet.
Jol nyomta ami modemes nettel foleg ertekelendo dolog volt
-
krisz67
tag
Srácok, driver gondal küzdök pillanatnyilag
Tudnátok segíteni?
Ezekhez kellene nekem, ha van driver, DOS 6.22 + Win 3.11 for Workgroups van fenn.
Mert neten nemtalálok,... csak csomó vírusos szutykot, vagy olyant ami csak egy programot akar leszedni állandóan...Itt a link, ezekhez kellene nekem driver
Mert van 1 Novell, original piros dobozos hálókártya, de azon nincs RJ45 :/ pedig ahhoz megvan kézikönyv, 5.2%" telepítő is.
Meg van egy faxa kis hangkártya, az is eredeti boxos, mindenével, ott is van CD meg 3.5 floppy, viszont annak is ahogy láttam Win 95 drivere van, de elvileg kompatibilis DOS al is. -
Első Pentium II gépek egyike.
Egyelőre "jóárasítva". -
gerlaip
addikt
-
HSNet
aktív tag
Profi OpenGL kartyak voltak AGPPro-sak, Wildcat, FireGL, ilyesmik. Jatekos szemszogbol lenyegtelenek. Azert Pro, mert hosszabb a slot, es nagyobb teljesitmenyt enged (50 vagy 110W).
Jatekos szempontbol annyibol erdekes, hogy az AGPPros alaplapok (amit eddig lattam) mindig univerzalis AGP-vel jonnek, igy megy bennuk a 3,3V-os AGP 1/2 es az 1,5V-os AGP 4/8 is. -
arn
félisten
Wow... Van ilyen is?
FDISK /CMBRx re-creates the boot sector of the first (x = 1), second (x = 2), third (x = 3), or fourth (x = 4) hard disk(s).
-
sladka_pani
senior tag
Hehe, majd még alszok rá néhányat, köszi a biztatást!
-
RexMaximus
senior tag
Szerintem a bacsistol kell tanacsot kerni. Igazabol a videoi alapjan ugy gondolom O tudja a frankot
-
arn
félisten
Azt kell mondani, hogy egy modern gep sokkal dragabb lenne
-
krisz67
tag
válasz
sladka_pani #50315 üzenetére
Vidd fel a padlásra, vagy áss egy pincét, ott elfér
nemis zavar senkit xd
-
sladka_pani
senior tag
válasz
RexMaximus #50314 üzenetére
Nem olyan egyszerű ez
Túl sok helyet foglal, illetve kell egy szék is amire eléülhetek, a monitornak is kell hely... szóval nem tudom... még meglátom!
-
RexMaximus
senior tag
válasz
sladka_pani #50313 üzenetére
Nem adom fel
- valahogy kompakt modon beepiteni valahova? Kihajthato legyen es ossze ha nem hasznalod.
Kuld fel ide asszonykadat, hogy lassa micsoda elmenyt nyujt egy retro masina.
Jelzem olcsobb es jobb mint a kocsmazas vagy hasonlok
-
sladka_pani
senior tag
válasz
RexMaximus #50312 üzenetére
Külön szobába szerettem volna, ahova elvonulhatok néha-néha nosztalgiázni, de abból vendégszoba lett, asszonyka nem engedi, hogy ott is gép legyen
-
RexMaximus
senior tag
válasz
sladka_pani #50311 üzenetére
"Nem fer el" - Egy 2 portos kvm swirch-el sem a masik konfig ala/fole stb?
-
sladka_pani
senior tag
Üdv!
Fájó szívvel, de eladó a Retro P3 összeállításom, alig hogy kész lett, nem sokáig élvezhettem, házátalakítás miatt nincs hova raknom, nincs hol használnom, csak a főgépemnek jutott hely. Takargatni sokáig nem akarom!
Paraméterei a következők:
- Asus TUSL2-C, Tweakelt BIOS, hogy a benne levő PIII-S 1266MHz-et PCI freki gond nélkül feltudjad húzni 1700-ig, erről egy Titan hűtő gondoskodik, ami Athlonokat hűtött anno. Van benne 2x512MB 133MHz ECC memóriapáros, amik 150MHz-ig kitűnően érzik magukat, 153-nál már hibáznak. Mondanom se kell, sajna ezek még csak 2x256-ot látnak a modulokból. Egy Enermax 2ventis állítható fordulatszámú szuper táp hajtja az egészet. EG465AX-VE(G) típusú. Grafikáról 2 kártya gondoskodik, egy AGP8X nVidia 7600GT 256DDR3 rammal slotot foglal és külön táplálást igényel. Illetve egy PCI foglalatos ATi Radeon V7000 64MB DDR-el. 1 kitűnő DVDram optika és 3 makkegészséges HDD is benne csücsül, melyek közül a 40GB-on az XP szalad, a 4.3GB-oson a WIN98SE, illetve az 540MB-oson az MS-DOS 6.22 kapott helyet. Oprendszerek induláskor kiválaszthatóak, tömve vannak játékkal. Arra szántam. Az összes bővítő PCI kihasználva: SB Live hangkártya, 5x USB2.0 kari, 6x SATA2 kari, 4x ATA133 kari, 100MBites LAN kártya. Rettentő igényesen összerakva egy szép fekete MSI házikóban, kábelek szépen elfűzve, ha valaki ránéz, nem kap hányingertAmennyiben van érdeklődő és nem 5000ft-ért, úgy jár hozzá egy érintőgombos 19" 4:3 fekete Samsung LCD monitor is, fekete billanytűzet és fekete optikai egér is. Helyileg Győr-Moson megye, hátha! Ha nem megy el végképp (ami valószínű, mivel nincs már sok értéke), akkor berakom a kamrába, de használva már nem lesz szerintem
-
erer1000
őstag
Tudtok mondani agp pro kártyákat?
Mert eddig alig 1-2t találtam
Mivel voltak jobbak mint a sima agp-sek?
Miért nem terjedtek el? -
quailstorm
félisten
-
krisz67
tag
Köszi srácok
megcsináltam, működik a Win 3.11 for W
Picit a monitor vibrál ha átálítom a színeket (témákat), de gondolom csak VGA driver hiánya miatt(ezeknek keresem most a pontos típusát, mert kettő van benne, összekötve egy VGA kábellel)
Jelenleg fut az AIDA16 próbálom kideríteni milyen hardvereket talál, bár csórikám elég lassúcska, pedig IDE vezérlő és a két VGA van benne csak
Milyen programokat tudnátok mostmár ajánlani rá?
Gondolok itt Office verzióra, Total Commander, stb stb amit ti is használtok ilyen gépen/rendszeren.
Esetleg játékokat is meghallgatokJah meg a DB25 csatis egeremet kellene valahogy beröffentenem, mégiscsak kényelmesebb lenne egérrel. Viszont ennek (COM) nemigazán találok csatit.. Mert volna 2db amibe belemennének a kivezetések, 2x10 kis tüske, arra ráis lehet dugni, de JP felirat áll rajtuk..nem merem rátenni az egeret
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest