Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
válasz
ata99 #114972 üzenetére
Nekem egy super socket7 gép van állandó szórakozást nyújtó retró gépnek összeszerelve (amit fentebb már említettem is), ami elég sok korszakot hitelesen le tud fedni. Szerencsére ki tudtam mostanában élni magam vele annyira, hogy rájöttem, hogy mi hiányzik nekem ezekből a korszakokból.
Maguk a felhasználói felületek, programok, játékok csak egy dolog, de rájöttem, hogy az igazi hiányt nem ez okozza, hanem valójában a web2 előtti korszak egy nyugalmassabb, a fejlődést és munkát jobban lehetővé tevő, valamivel boldogabb életet eredményező kor volt, mert nem alakítottak ki ezek a dolgok kütyüfüggést, nem akart mindenki teperni, nem akart a világ a közösségi médiák, meg önjelölt influenszerek körül pörögni. És aki az akkori gamereket unalmas élet nélküli geekeknek tartotta, az nagyot tévedett, vagy legalábbis a mostaniak tükrében azok igazi chadek voltak
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos tablet topic
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest