Új hozzászólás Aktív témák

• MiklosSaS

nagyúr

Jol jone nemi segitseg nekem is. A gond a kovetkezo, pici netezos gepem csinalja az eszet (A4-5300 + MSI FM2-A85XMA-E35+ 4 GB DDR3 1600 MHZ + SSD + HDD + DVD-RW + 600W OCZ).
    Bekapcsolva hagyon (mivel allandoen nyitva a torrent), reggel amikor hasznalnam nem ad jelet a kijelzonek. Vagyis a kijelzon van jel (mivel a kek led jelzi a jelet, a sarga pedig amikor nincs jel es a kek van aktivalva) de semmit nem jelez ki. Barmit csinalok, kepet nem kuld a kijelzonek. Aztan megy a RESET gond, ujraindul kuld jelet de akkor mar nem latja a wi-fi-t. Stick-rol megyen az USB-be, stick-et csreltem es vegigprobaltam minden gepeemen (FX, laptop, a szomszed phenom-ja) es tokeletesen mukodik.
    A baj az hogy a kicsi APU-n nem akar menni , 10 probalkozasbol csak 2-3 tudom elinditani az internetet.
    Hofokok rendben vannak, sohasem megy fel 50 fole, update megvolt (bios, programok), le sincs terhelve soha, max 40-45 % cpu hasznalat van.
    Mi lehet a gond es hol kellene keressem? Ennyire xar a MiSI vagy ez APU-s problema ?

Új hozzászólás Aktív témák