Új hozzászólás Aktív témák

• Findzs

addikt

Szeretnék tenni 3 észrevételt de ne vegyétek támadásnak:

-én nem vennék játékokhoz 5800k -t hacsak nem valamilyen régi játék a kedvencünk amivel sokat játszunk és amit simán elvisz (nálam ez a quake live), egy 740-750 -es athlon és egy 6670 árban kb. ott van (vagy kicsivel több) ahol egy 5800k de teljesítményben jobb játékokra, vagy ha veszünk egy 5800k és egy 6670 -et kb. ott vagyunk árban mintha vettünk volna egy 750k és egy 7770 -et amivel sokkal jobban járunk

-én nem vennék vízhűtést ilyen 100w -os procikra nekem még húzva sem megy 50 fok fölé pedig nincs egy szuper hűtőm és a ventije is 5v -on megy hangtalanul, hacsak nem az egész gép vízről megy (tehát vga, cpu, esetleg alaplapi vrm -ek) vagy nincs erősen túlfesszelve és tuningolva, ezt csak azért írom mert a plusz pénzből ami egy vízhűtés és egy sima között van lehetne másra is fordítani (pl. jobb ssd vagy jobb alaplap)

-én mindig átnézem egy alaplap füzetét pedig már rengeteg gépet raktam össze és utána nézek konfig vásárlás/eladás előtt milyen hardverekkel nem lesz probléma, és sosem frissítenék biost/uefit win alól, bios/uefi -be belépve egy pendrive -ról nagyon egyszerűen megtehető a frissítés az újabb lapoknál és kisebb a kockázat

Új hozzászólás Aktív témák