Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Vartanus #3791 üzenetére
Köszi a segítséget. Sajnos én sem találtam rá utalást, így lehet, másik lap után nézek, ahol ezt az infót megadják.
Mellesleg csak azért gondoltam az amd-re, mert hát mégis csak az ő pénztárcájukra megy hosszútávon, hogy ezek a funkciók úgy működnek-e, mint más platformoknál, ezért gondolom, lenne némi beleszólásuk ebbe. Az alaplapgyártóknak gyakorlatilag mindegy, mert más platformokra is gyártanak lapokat. Mindegy, ez már lerágott csont, túlléptem rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Battlefield 6
- Yettel topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R5 2400G
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest