- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
atti_2010 #2694 üzenetére
Én most egy alap játékgépet akarok és APU-val, írtam anno, hogy ATI 4670-est és X2 250-t fog váltani és azt teljesíti nagy ívben is.
Én majd az A10-5700-ra hajazok, még Karácsony előtt. Csak hát majd ha nem lesz elég a teljesítmény alatt, akkor mi lesz, lehet beraknák egy HD 6670-et mellé de inkább nem, max majd akkor beszerzek egy A10-5800K-t még mindig energia hatékonyabbnak gondolom, mint az inteles megoldásokat + dVGA páros.De szerintem feleslegesen félek, gondolom még jönni fognak az amd driverek azok is dobhatnak plusz fps-eket. Meg ha összvissz közepes minőségben felbontásban adjuk meg a beállítást, akkor még élvezhető marad a játékok futattása. Bár öcsémék csak most panaszkodtak, de szeretnék mégis egy jó alapot összerakni.
Meg hátha jön majd egy A12 is ki
Bár szerintem van egy olyan érzésem, hogy az alaplapból lejjebb adok, egy A85-ös chipsettel rendelkező bőven elég lesz.
Az a GCN alapú a HD 77xx-esek lennének?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest