Új hozzászólás Aktív témák

• ittakary

nagyúr

válasz Malachi #14762 üzenetére

FullHD-n valami nagyon alap beállításokon játszol a mai játékokkal... azért ennyire még nem fejlett a cucc: nézz utána neten, nézz teszteket, hogy mikor miket tud :)

CPU sem különösebben erős: pl egy 4 magos Phenom II X4 955 @ 4GHz szintje körül van a 6800k @ 4,3-4,4GHz körül. Sőt talán picit még gyengébb is.

Katt777 pont most írta le néhány hsz-szel ezelőtt, hogy 2 modulos azaz 2 mag + 60% körül tud a cucc, azaz kb 3,5 magos CPU-nak mondanám, de ez elég "szőkén" van megfogalmazva.

Én pl CS:S-ozni szoktam 100-150FPS körül megy full HIGH-on, nekem ez bőven elég (ja és nekem csak 1333as RAMjaim vannak egyelőre). Van nálam most egy 2400as RAMpár, azzal pl már a DiRT3 is istenien ment, HIGH beállításokon, fullHD-n 40FPS körül, azaz teljesen korrekt szinten egy iGP-hez képest.

Sajnos csodára ezek még nem képesek: aki vérpistike módján akar játszani, annak dedikált VGA (pl 7770) ajánlott, azzal falhoz keni ezeket az iGP-et... És ha dVGA-t veszel, akkor olcsóbb CPU is elég :) Sőt mondanám, hogy akkor inkább az Intel javasolt: olcsó G2020 Pentium prockó + egy 7770 és játszol teljesen korrekten mindennel :)

Gondold át hogy mi is az pontosan amit szeretnél és mennyi pénzed van rá és segítünk eldönteni, hogy mi legyen.

Új hozzászólás Aktív témák