- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BIOS topic
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Malachi #14762 üzenetére
FullHD-n valami nagyon alap beállításokon játszol a mai játékokkal... azért ennyire még nem fejlett a cucc: nézz utána neten, nézz teszteket, hogy mikor miket tud
CPU sem különösebben erős: pl egy 4 magos Phenom II X4 955 @ 4GHz szintje körül van a 6800k @ 4,3-4,4GHz körül. Sőt talán picit még gyengébb is.
Katt777 pont most írta le néhány hsz-szel ezelőtt, hogy 2 modulos azaz 2 mag + 60% körül tud a cucc, azaz kb 3,5 magos CPU-nak mondanám, de ez elég "szőkén" van megfogalmazva.
Én pl CS:S-ozni szoktam 100-150FPS körül megy full HIGH-on, nekem ez bőven elég (ja és nekem csak 1333as RAMjaim vannak egyelőre). Van nálam most egy 2400as RAMpár, azzal pl már a DiRT3 is istenien ment, HIGH beállításokon, fullHD-n 40FPS körül, azaz teljesen korrekt szinten egy iGP-hez képest.
Sajnos csodára ezek még nem képesek: aki vérpistike módján akar játszani, annak dedikált VGA (pl 7770) ajánlott, azzal falhoz keni ezeket az iGP-et... És ha dVGA-t veszel, akkor olcsóbb CPU is elég
Sőt mondanám, hogy akkor inkább az Intel javasolt: olcsó G2020 Pentium prockó + egy 7770 és játszol teljesen korrekten mindennel
Gondold át hogy mi is az pontosan amit szeretnél és mennyi pénzed van rá és segítünk eldönteni, hogy mi legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Nintendo Switch 2
- Cyberpunk 2077
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Macbook White 13" unibody
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest