- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
Segítség kéne.
Gigabyte Tech supportnak írtam egy levelet,érdeklődtem a G1 Sniper A88X-el kapcsolatban és ezt kaptam:
"Dear Sir/Madam :
The purpose of this mail is to inform you that your question sent to GIGABYTE TECHNOLOGY earlier has been replied. If you cannot connect to the reply by clicking on the image above, please cut and paste the entire Web address
below into the address field of your browser to read our reply :http://ggts.gigabyte.com.tw/gtsemail.asp?UserEmail=czehsasa@gmail.com&EmailID=1439169&EmailPreviousID=1439169&OpenEmail=Y&LanguageID=1
In case that doesn't work, please go to http://ggts.gigabyte.com.tw and login with your email address to read the mail.
Thank you for your cooperation.
Respectfully,
GIGABYTE TECHNOLOGY."Aki jól tud angolul(nekem csak egy nagyon alap tudásom van) elmagyarázná hogy ez mit takar? Mert akármelyik linkre kattintottam nem kaptam meg a választ. Azt szerettem volna megkérdezni tőlük,hogy a fent nevezett lap OP-AMP chipje az miként működik.
Egyébként általános megfigyelésem,hogy hiába jók a Giga lapok(annak ellenére hogy vannak akik megrögzötten utálják és lesemmizik és óvnak tőle mint a sátántól)a hivatalos netoldalak közül sokat soha nem sikerül elérnem,ilyen több support oldal is és a global weboldal is...ez nagyon nagyon ciki,hogy a technikai támogatás ilyen vacak és alig akad hivatalos gigabyte oldal ami működik.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-6400
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest