Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

Olyan jó úgy olvasni cpu-s kihajtsa-e vitákat, hogy én nem vagyok benne! :D ;]

Más. IGP kikapcsolásának mi a pontos menete? Van valami extra amit tudni érdemes?
    Nálam Asus alaplapon "csak" annyit találtam, hogy mi legyen az alapértelmezett video -> pci-e vagy integrált. Valamint van egy olyan menüpont, hogy igfx memória. Ezt viszont nem lehet nullára tenni csak autora.
    Tehát úgy gondolom, hogy a video-nál pci-e-t állítok be default-ra igfx-nél meg a videomemóriát autora.
    Majd ezután kikapcsolom a gépet és átdugom a hdmi kábelt a dvga-ba.
    Jó lehet ez így, vagy kihagytam valamit?

Megint más. Most csináltam egy kis hőm. tesztet. De úgy mintha már nem lenne IGP a gépben. Tehát Aida-ban az igp-t nem stresszeltem, minden mást viszont igen. Meglepő, hogy 49 fokig ment fel a hőmérséklet jó ház szellőzéssel 1,44V-on 4,2Ghz-en. 4,5-öt még nem próbáltam mert azon agyalok ha elég lesz a 270x-nek a 4,2 is akkor ott hagyom, mert 4,5-ön csak 1,5V-on stabil. Úgy meg már lehet sokat zabálna. De az is lehet ha le lesz tiltva az igp akkor talán kevesebb feszkó is elég neki a 4,5-höz...

Na majd kikísérletezem... Hú de hosszú nap lesz amikor megjönnek az új cuccaim. :D Már mondtam is az asszonynak, hogy aznapra lécci húzzanak el a gyerekkel valahová. :D (új vga, gépház átalakítás, új monitor, új egér, tesztelések, telepítések, tesztelések, beállítások stb... legalább egy nap ha nyugiban tudok lenni)

Új hozzászólás Aktív témák