- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
válasz
atti_2010 #13681 üzenetére
Én annyit tennék hozzá bár sok köze nincs cod 2-4 multinak a bf3 multihoz de mivel multi-multi lehet hasonló a dolog. Szóval a codokban 60 alatt nem is lehetett játszani Miért? mert ha 60 fpsed van akkor egy akcioban (gránát, több ember löt egyszerre közelröl, vagy esetleg csak szimplán közelröl lötted a falat és a töltény hüvely por stb) lehúzta egyből 10-20-ra az fps-t. Itt most sokan akik ismerik egyből arra gondolnak hogy 333-al nagyobbat lehetett ugrani, kimaradt egy pár lépés hang stb. nem-nem nem ezekre gondolok, 100 de inkább akadnia kellet a 125 nek hogy élvezetesen lehessen játszani vele.
Gondolom ezt azért már a modern játékoknál javítva van meg nem kell ennyi, de én is azt "gondolom" hogy mikor nem történik semmi akkor meg kell hogy legyen a 60 fps-nek mert akcióban leugrik egyből annyit hogy fps laggod legyen és máris kevesebb esélyed van. (Gondolom ez a bf-ben sincs másképp.)
Én annak hive vagyok hogy single-ben amit bir a gép meglegyen a 30 fps és nézelödök stb , de ha multizok leveszem a grafot. Mert ha mplayerben sikeres akar valaki lenni, és nincs a gépben 50 ezres vga i5-el, akkor igen is fel kell áldozni a grafikát hogy több fps legyen. Nem kell félni a low grafotol sem ugy is megszokod. (Meg hát ugy sem nézelődsz multiban max mikor elindulsz, aztán az ellenre kell koncentrálni.)
És máris nem kell i5-ös konfig a jó játék élmény ért.Én így szoktam
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honda topik
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest