Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
válasz
atti_2010
üzenetére
Én annyit tennék hozzá bár sok köze nincs cod 2-4 multinak a bf3 multihoz de mivel multi-multi lehet hasonló a dolog. Szóval a codokban 60 alatt nem is lehetett játszani Miért? mert ha 60 fpsed van akkor egy akcioban (gránát, több ember löt egyszerre közelröl, vagy esetleg csak szimplán közelröl lötted a falat és a töltény hüvely por stb) lehúzta egyből 10-20-ra az fps-t. Itt most sokan akik ismerik egyből arra gondolnak hogy 333-al nagyobbat lehetett ugrani, kimaradt egy pár lépés hang stb. nem-nem nem ezekre gondolok, 100 de inkább akadnia kellet a 125 nek hogy élvezetesen lehessen játszani vele.
Gondolom ezt azért már a modern játékoknál javítva van meg nem kell ennyi, de én is azt "gondolom" hogy mikor nem történik semmi akkor meg kell hogy legyen a 60 fps-nek mert akcióban leugrik egyből annyit hogy fps laggod legyen és máris kevesebb esélyed van. (Gondolom ez a bf-ben sincs másképp.)
Én annak hive vagyok hogy single-ben amit bir a gép meglegyen a 30 fps és nézelödök stb , de ha multizok leveszem a grafot. Mert ha mplayerben sikeres akar valaki lenni, és nincs a gépben 50 ezres vga i5-el, akkor igen is fel kell áldozni a grafikát hogy több fps legyen. Nem kell félni a low grafotol sem ugy is megszokod. (Meg hát ugy sem nézelődsz multiban max mikor elindulsz, aztán az ellenre kell koncentrálni.)
És máris nem kell i5-ös konfig a jó játék élmény ért.Én így szoktam

Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Automata kávégépek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- uleFone Power
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- 6-7 gen i5 T procik
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő