Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• attilav2

őstag

válasz Azharel #15729 üzenetére

Tippem nekem sincs én is csak 700mbit-et mérek általában Openwrt-vel 57U-n. Néha néha felmegy 800mbit-re. Előtte padavan-t használtam azzal megvolt a 900mbit de kb havonta/pár hetente lefagyott a router se lan se net újraindításig, ezért váltottam openwrt-re, ez sokkal stabilabb, fagyás még nem volt, bár sebességben kompromisszumot kell kötni, nekem elég a 700mbit. A gyári fw is hozza a 900mbit-et de ott több perces késlekedések voltak az oldalbetöltésekben illetve sokszor hibásan töltötte be az oldalakat.
    Köszi hogy kipróbáltad a snapshotot, én is tervbe vettem hátha a DSA miatt eléri majd a 800mbit-et stabilan, Dchard lelkendezett a DIR860L topikban hogy ezen a SoC-on DSA-val meglesz a 800mbit, de akkor ezek szerint nem :( Jó hogy kipróbáltad, én félek a snapshotoktól a téglásodás veszélye miatt. Most frissítettem 19.07.3-ról 19.07.4-re, egyelőre nincs gond, ssh-n sincsáltam a sysupgrade -v paranccsal, így biztosabbnak éreztem, a frissítés ideje alatt villogott a power led, amikor abbahagyta a villogást tudtam hogy sikerült :) Megvártam még az összes led kigyullad(wifi-k is) és rámentem a luci-ra, működik rendben :N

Új hozzászólás Aktív témák