- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Hobby elektronika
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Azharel #15729 üzenetére
Tippem nekem sincs én is csak 700mbit-et mérek általában Openwrt-vel 57U-n. Néha néha felmegy 800mbit-re. Előtte padavan-t használtam azzal megvolt a 900mbit de kb havonta/pár hetente lefagyott a router se lan se net újraindításig, ezért váltottam openwrt-re, ez sokkal stabilabb, fagyás még nem volt, bár sebességben kompromisszumot kell kötni, nekem elég a 700mbit. A gyári fw is hozza a 900mbit-et de ott több perces késlekedések voltak az oldalbetöltésekben illetve sokszor hibásan töltötte be az oldalakat.
Köszi hogy kipróbáltad a snapshotot, én is tervbe vettem hátha a DSA miatt eléri majd a 800mbit-et stabilan, Dchard lelkendezett a DIR860L topikban hogy ezen a SoC-on DSA-val meglesz a 800mbit, de akkor ezek szerint nemJó hogy kipróbáltad, én félek a snapshotoktól a téglásodás veszélye miatt. Most frissítettem 19.07.3-ról 19.07.4-re, egyelőre nincs gond, ssh-n sincsáltam a sysupgrade -v paranccsal, így biztosabbnak éreztem, a frissítés ideje alatt villogott a power led, amikor abbahagyta a villogást tudtam hogy sikerült
Megvártam még az összes led kigyullad(wifi-k is) és rámentem a luci-ra, működik rendben
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest