- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Olyan villámkérdésem lenne, hogy a finderben, amikor valamit gyors megnézésre megnyitok (space), ott lehet-e valahogy előre megadni, hogy nagyobb ablakban nyíljon meg? Nagyon zavar, hogy mindig manuálisan kell állítanom.
-
-
TigerCat
nagyúr
válasz Totheground #26797 üzenetére
Egyébként igen, kb. emiatt az egyik legnagyobb fíling mekezni... Nekem a felület is sokkal jobban bejön, mint a Windows, de mára annyi alkalmazást megvettem, továbbá megszoktam azok használatát, hogy nem érné meg visszaváltani.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Totheground
addikt
Otthon hagytam az iMac-et (érdekes is lett volna szállítani) és majdnem 1 hónapja egy Windows laptopot használok mert a MBP-vél kicsit kívárok. Szenvedek is mit a kivert kutya. Annyira megszoktam az OSX-et és a kényelmes szinkronizálását, hogy mindig nyúlnék utána, aztán leesik, hogy nincs.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Ragnar95
félisten
válasz TigerCat #26794 üzenetére
Az első 1-2 évben én is így használtam a gépet, kb kéthetente ha le volt húzva a töltőről pár óra erejéig, de hosszabb időre max párhavonta.
Az utóbbi ~2 évben általában heti többször megy akkuról a gép, de nincs látható teljesítmény/kondícióbeli különbség akku szempontjából nálam a két használati mód között.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz TigerCat #26792 üzenetére
Semmi baja az akkunak, nem púposodik egyáltalán, pedig már lassan 4 éves a gép.
Elhiszem, hogy megtörténhet, de nem ennek kéne lennie az általánosnak, simán bírnia kell a MacBookok akkujának is a folyamatos töltést, főleg, ha azért időnként akkuról is van használva a gép.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz TigerCat #26789 üzenetére
Ez azért így nem teljesen igaz.
Az első 1-2 évben szinte csak töltőről használtam a gépet és semmiről nem romlott többet az akku állapota, mint az utóbbi 2 évben, amikor jóval többet használtam akkuról.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
.Szaki.
addikt
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a korrekt választ!
Ha lesz egy kis időm, akkor a napokban összeszedem, hogy pontosan mire is használom a mostani asztali gépemet, és milyen tudással is bír valójában. A leírtak alapján viszont úgyérzem, hogy miután megosztom Veletek ezeket mégiscsak egy PC lesz a vége a dolognak.
Egyébként vásárlásnál általában (telefonnál) vagy a szolgáltatótól, vagy pedig az edigitaltól vásárolok, egyéb műszaki eszközök megvásárlására pedig szintén utóbbi cégtől szoktam beszerezni, eddig még nem faragtam rá, ha meg valami ott nem kapható, akkor persze iCentre, vagy iStyle. Csak új készülékek játszanak nálam egyébként.
-
Ragnar95
félisten
válasz .Szaki. #26782 üzenetére
Ahogy előttem is írták, HDD-vel szerelt gép nem ajánlott már semmiképp. Újonnan a jelenlegi Mini tényleg nem jó vétel, mert 8GB RAM-mal és SSD-vel már elég borsos az ára, ezek nélkül pedig nem érdemes gépet venni.
Ha olcsón akarsz gépet, inkább vegyél használtan egy megfelelő specifikációjú modellt, akár MacBook Airt/Prot.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
cigam
titán
Hopsz Akkor meg pláne nem szabad 8GB alatt megvenni.
Ugyanakkor ha használt gép is játszik, kifoghatsz egy régebbi i7-es könnye(bbe)n bővíthető gépet. pl. [link]
Erre a gépre én is lecsapnék, de most nincs 200k-m, pedig itt helyben Veszprémben van[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
cigam
titán
válasz .Szaki. #26782 üzenetére
Ezt neked kell tudni, de modok pár + szempont:
- Írd össze milyen programokat használsz, és mire használod a gépet. Nézz utánna, hogy létezik-e macOS alatt futó kiadásuk, vagy milyen alternatívákkal helyettesítheted őket.- A konfig HW elemeit hasonlítsd össze a jelenlegi gépeddel. Ha gyorsabb, nagyobb az irány már jó, de képzeld el, hogy 4 év múlva is kiszolgál-e? Ez nagyon egyén függő. Én pl. egy early2008-as iMac-et használok otthon, és eddig még nem ütköztem(sok) akadályba. Igaz úgy könnyű, hogy pl. nem játszok a gépen, viszont a legújabb macOS-t, a Sierra-t már nem tudom feltenni, mivel már nem támogatja az ilyen régi gépeket.
- A legkissebb minit én 160k-ért láttam, de érdemes hivatalos apple kereskedőtől venni. Pl. a gariztatás során jelenthet nagy előnyt. (Míg egy neppernél vásárolt gép esetén a gyártás dátumát veszi alapul az Apple, addig a hivatalos forrás be tudja regisztrálni a gépet, és a valós eladási dátumtól ketyeg a garancia ideje.)
- "Olcsó húsnak hig a leve". Bár el lehet lenni SSD nélkül (az én gépemben sincs), ma már nem szabad olyan gépet venni(pláne újonnan, hosszú távra tervezve) amiben nincs SSD. Márpedig 256GB-os SSD-vel már 320e felett járunk igaz 8GB RAM-al. Az 1TB-ot egy külső háttértárral is megoldhatod, de ha mégsem, akkor az 1TB fusion drive (egyfajta SSD+HDDD keverék) a minimum, ami pedig már 350.
Mivel pl. az SSD csere utólagosan nem olyan egyszerű mint egy mezei PC-n,kétszer is meggondolnám hogy ne bízzam-e szervízre, vagy eleve SSD-s verziót vegyem. Igaz, hogy anyagilag nem olyan megterhelő (nem egyszerre kell kiadni egy kalap pénzt), hogy később veszel bele nagyobb memóriát, hogy a HDD-t SSD-re cseréled, de biztos megéri? Nem lesz a végén drágább mint a "nagyobb" gyári kiszerelésű változat? Gondolok itt arra, hogy egy memóriacsere még belefér, de egy HDD csere már ugrasztja a garanciát. Probléma esetén a hivatalos szervizek is visszateszik az eredeti HDD-t.[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Teljesen laikusként kérem a véleményeteket!
Az a helyzet, hogy teljes megelégedettséggel használok egy iPhone 5S-t. Hosszú idők óta az első telefon, amit nagyon szeretek és semmi hátrányát nem látom. A minap bementem a MM-ba és pusztán kíváncsiságból megtapogattam néhány MacBook-ot és eszméletlen gyorsaságot tapasztaltam azokon a gépeken, pedig köztudott, hogy amik általában kint vannak a MM-ben, azok már sz*rrá vannak nyomkodva. Ezen felbuzdulva eljátszottam a gondolattal, hogy az asztali gépem helyett esetleg egy Mac Mini-t vásárolnék.
Két dolog tudott elbizonytalanítani: Az egyik, hogy 500GB HDD van benne, nekem pedig legalább 1TB-ra lenne szükségem. A másik pedig az, hogy sok helyről azt a választ kaptam, hogy a Mac Mini egy borzasztó öreg gép már és ezért nem érdemes már ilyet venni. Nekem legalább 4 évre kéne.
Mi a véleményetek, mit kell tudni erről a gépről, tényleg felejtős? Egész korrekt áron lehetne most hozzájutni, mégis sokaktól azt hallom, hogy még 130-ért is iszonyat drága.
Köszi előre is!
-
Bengio
tag
Megvan mi volt a gond. Párom lekapcsolta az időnként (általában éjszaka) felpörgő külső HDD-t, így az "autopoweroff" (1-es állásban, tehát enabled) funkció miatt kiírt mindent merevlemezre, és kikapcsolt a gép. Utánaolvastam, hogy az autopoweroff nem teszi ezt, ha külső (USB-s pl) eszköz aktív.
Ha megadom a számom privátban, kijelzett számról hívj! -> Rejtett számról érkező hívást nem veszek fel. Köszönöm.
-
Bengio
tag
LOG fájlokat nem szoktam nézni, ennyire mélyen nem mentem bele. Sem hardver sem szoftver telepítés / eltávolítás nem történt. Ezért is fura nekem. Igazából azt nem értem ha az erre vonatkozó attribútumokat beállítom úgy, hogy csak alvás legyen, akkor miért hibernál? Van más is, amit át kellene állítanom?
Ha megadom a számom privátban, kijelzett számról hívj! -> Rejtett számról érkező hívást nem veszek fel. Köszönöm.
-
Bengio
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget / ötletet kérni, mert a 2012-es Mac mini-m viselkedése kezd idegesítővé válni.
Esténként alvó módba szoktam tenni, így reggelente kattintok egyet az egéren, és azonnal tudom használni a gépet. EDDIG. Pár napja észrevettem, hogy reggelre "kikapcsolt" a mini, nem pulzál a power led, mint alvó módban. Bekapcsoláskor szürke háttér, és folyamatsáv jelent meg alul = hibernálta magát.
Anno kezdőként, megvásárláskor is hasonló problémával küzdöttem, és kiderült, hogy a SAFE SLEEP funkció be van kapcsolva, azaz X alvásban töltött óra után a memória tartalmát HDD-re írja, és kikapcsol, tehát hibernál...
Tegnap kikapcsoltam terminal-ban mind a hibernálás funkciót magát, mind a SAFE SLEEP funkciót, majd egy újraindítást is megejtettem. Ma reggelre mégis hibernációból tért vissza, bekapcsológombért kellett nyúlnom. Valakinek tipp esetleg?
(Mac mini Late 2012, OS X El Capitan)Ha megadom a számom privátban, kijelzett számról hívj! -> Rejtett számról érkező hívást nem veszek fel. Köszönöm.
-
Ragnar95
félisten
válasz claire78 #26774 üzenetére
ts vagy m2ts kimenet jó kell hogy legyen a TV számára
Nekem legalábbis gond nélkül vitte az m2ts filmeket, amiket ezzel a programmal "készítettem" nem támogatott kódolású mkv-ból.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
claire78
senior tag
MKV átkódolásra tudtok ajánlani vmi egyszerű ingyenes programot?
MKV-t MKV-ra, valami olyan kódolással van, amit nem visz a tv.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz TigerCat #26770 üzenetére
Nekem csak new password item és new secure note van az opciók között
Mondjuk én elvagyok tökéletesen a LastPassal, nem állnék át semmiképp a Keychainre, mert elég minimál a UI-a gépen.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
megema
őstag
válasz Ragnar95 #26767 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy Macen lehet kártyát is menteni vele, de még sosem próbáltam. Csak jelszavakra használom, arra tökéletes. Annyi hiányossága van, hogy iOS-en a htaccess-szel jelszavazott webes tartalmakat (pl. Transmission Web UI) nem tudja kezelni.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz TigerCat #26753 üzenetére
Internetes jelszavak tárolásán kívül másra nem annyira jó a kulcskarika sajna. Nekem a kártyaadatok kezelésének hiánya lenne a leginkább fájó pont.
Lastpasst használom már vagy 5 éve, soha semmi gondom nem volt vele.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
cigam
titán
Ha megírod melyik városban vagy, talán lesz itt egy vállalkozó kedvü, akinek van olyan verziója, és készít neked egy telepítő lemezt.
A másik lehetőség, hogy elviszed valamelyik Apple szervizbe.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Grind
tag
Sajnos a lemez nincs meg és ötletem nincs, hogy honnan tudnék ilyet szerezni! Viszont googleba írva, elvileg le tudnám tölteni, de onnantól hogyan kene felrakni? Windowson meg képes vagyok ilyesmire, de a Mac még számomra új világ! Ha tudtok kérlek segítsetek
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 2017 iPhone XS
-
cigam
titán
Az régi, még nem tudja az internetes visszaállítást (Alt+Command+R).
Első körben ments le mindent ami fontos lehet.
Második körben szerezz egy Mac OS X 10.5 Leopard telepítőt, és a jelenlegi OS X partícióra tedd fel. Esetleg ha tudod melyik verzióra volt frissítve, akkor az annak megfelelő telepítő verziót.Bootcamp-et nem ismerem, lehet felismeri hogy már ott a Windows, és csak a bootloadert teszi vissza.
-
Grind
tag
sziasztok!
Van egy elég régi MacBook Pro! A lényeg, hogy bootcampel Windows 7 van rajta, szeretnem ezt az egésze windowst eltüntetni róla es csak a mac osx et használni, de sajnos ez barátnőm gépe es letorolte róla a maces boot fájlt, es jelenleg semmi nem megy rajta csak a Windows es nem tudom életre kelteni a mac osx et! Kérlek segítsetek! Ilyenkor mi a teendo?
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 2017 iPhone XS
-
cigam
titán
válasz TheMarci #26756 üzenetére
Azért ez így ebben a formában nem igaz. Bár voltak kísérletek, ha jól tudom a legtöbb amire jutottak, hogy ímél címek, és hozzájuk tartozó ellenőrző összegek. Konkrét fiókadatokhoz egyszer sem fértek hozzá. Legalábbis az erről szóló hír elkerült.
-
addikt
A Locko miatt én sem használtam még icloud-al a keychaint (bőven nem volt még amikor Locko már igen).
Viszont hogy működik ez IOS-en? A jelszókezelő számomra nem csak a böngészésből illetve a Safariból áll. Van egy halom egyéb accountom (ssh, mail, rdp, és még egy rakat egyéb service-hez). Desktopon lehet hozzáadni bármit, azt látom, de IOS-en hogy lehet ezt megoldani (szerkeszteni, illetve megnézni is szeretnék mondjuk egy ssh accountot)?
[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
Nem a böngészőben van, a rendszer tárolja, és titkosítja a jelszavakat. Én jobban bízok benne, mint másban, a 3rd party jelszókezelőket sokszor törtek már fel, lásd Lastpass.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
madle
őstag
válasz TigerCat #26753 üzenetére
Megmondom őszintén, soha nem mentettem el a Safariban a jelszavaim a Kulcskarikán keresztül. Valamiért nem merem a böngészőben hagyni ezeket az adataimat. Lényegében úgy használom a Locko-t, mint egy jegyzettömböt ahol tárolgatom a jelszavaimat. Valamiért a böngészőbe beépülős dolgoktól félek.
A kulcskarikát is tudom úgy használni egyébként, mint egy szimpla jelszó feljegyzést?
-
-
addikt
A biztonsággal nincs gond, de folyamatosan változik az OSX és az IOS is, egy frissítés után lehet hogy nem fog menni a Locko, és nem is fogják hozzáigazítani már (mert megszűnt ugye a fejlesztése).
Egyébként tökéletesen megy még Sierran a desktop, és a legújabb IOS-on is a mobil változat. Annyi, hogy ha új telefonra/gépre akarod telepíteni, akkor a "purchased" menüből éred már csak el.
Nem tudom hogy meddig fog működni, elég faék azért, szóval lehet hogy jó sokáig. Pl. az iCloud sync részét is néztem, simán csak felpakol egy zip file-t az iCloud drive-ba (persze titkosítva), és ezen keresztül szinkronizál a mobil meg a desktop kliens. Mondjuk elég egy iCloud drive vagy Touch ID API változás és máris vége a dolognak, de talán nem mostanában lesz ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Lecseréltem tegnap az Iphone-om, és meglepetten láttam, hogy a Locko-t nem lehet letölteni már a store-ból
Írtam a BinaryNights-os srácoknak, válaszoltak is: sajnos a Lockonak ennyi volt, megszüntették, megy ameddig megy, egy OSX vagy IOS frissítés ha elkaszálja akkor nem lesz hozzá már javítás. Azt javasolták, hogy keressek másik password managert
Szóval ha valaki netán Locko-t használ, akkor kezdjen el kiköltözni belőle...
[ Szerkesztve ]
-
cigam
titán
válasz Cilindrik #26741 üzenetére
Akkor meg is van a válasz h.265. Ha nincs HW-esen támogatva (márpedig csak a frissebb VGA-k támogatják), vért izzad a CPU nézd csak meg a "Tevékenységfigyelő"ben.
Vagy átkonvertálod, vagy a P10-ben áttekered(ha lehet) a felvétel minőségét/felbontását, vagy megvárod míg lesz pénz egy új mac-re.
-
zarandok33
csendes tag
Sziasztok,
Tudnátok nekem megbízható Mac szervizt mondani Budapesten?
A helyzet az, hogy egy late 2012-es 27" iMac-et akarok garancián túli javításra elvinni valahova, ugyanis a belső 1Tb-os HDD elromlott, és ki akarom cseréltetni egy SSD-re, amit vinnék magammal.
Körbekérdeztem pár boltban, de igazából egyiket sem ismerem.
Az iStyle-ban nem vállalnak, csak az eredetivel megegyező HDD-re való cserét. Biztos jó drágán, árajánlatot még nem kértem.
A SmartClinic 8 ezer forintos javítási díjjal vállalná a cserét.
Az Appsolute 15 ezerért vállalná gyári ragasztószettel, vagy 21-ért tisztítással együtt.
Nagyjából ezeken a helyeken érdeklődtem. Tudtok esetleg ajánlani megbízható szervizt, vagy ezek közül esetleg ismeritek valamelyiket? Nem akarok belefutni egy olyan szervizbe, ahol 4 hónap után leesik a Mac kijelzője vagy ilyesmi
Köszi előre is a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
lehet volt már:
Telefonnal felvett 4K mp4-et szeretnék lejátszani egy 4K imac-en. Ez nem tűnik nagy kérésnek de ha megnyitom VLC-ben akkor iszonyatosan akad a kép. Codec gond lehet? Más lejátszó kéne? Youtube 4K videók simán mennek.
köszi
-
WhiteWalker
nagyúr
Mikor ezt kommenteltem azóta nem foglalkoztam vele.
De az usbrol boot fixen nem ment.
Nálam is Kapitány fut , de most fejből nem tudom melyik verzió.
Kedden megnézem amit linkeltel , hátha segít.
Bár aszem az isot külső appal csináltam , de erre nem mernék megesküdni...[ Szerkesztve ]
-
cigam
titán
válasz WhiteWalker #26729 üzenetére
Most kipróbáltam és ISO-t mountolva tényleg nem tetszik neki, de külső (USB-s DVD olvasóval) már tovább engedett. Mondjuk nálam "csak" 6.0.1-es verzió fut (El Capitan)
Viszont itt elég részletesen leírják, hogyan kell rávenni, hogy a bootcamp készítse el a telepítőt Windows ISO-ból.
[ Szerkesztve ]
-
cigam
titán
válasz WhiteWalker #26073 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz WolfiMusic #26726 üzenetére
Nálam meg ez a gubanc van
-
WolfiMusic
csendes tag
Már próbáltam, de meghajtó nélkül sem 7, sem 8 és 10 is halott ügy. A telepítőt kizárólag meghajtóról képes beolvasni, vagy is régebben nem volt gond, de újabban korlátozták, így usb-ről semmiképp nem olvassa be. Külső meghajtóról sem megy információim szerint, ezért is érdeklődtem, hogy érdemes-e egyet beszereznem, valaki próbálta-e, mert ha nem, akkor nem eröltetem a dolgot.
http://soundcloud.com/wolfimusic
-
cigam
titán
válasz WolfiMusic #26719 üzenetére
2011-es imac-en nem támogatott a W10. Viszont a 8.1-et felteheted.
-
r4z
nagyúr
válasz WolfiMusic #26723 üzenetére
Kapjak be. Probald meg egy masik Mackel a telepito kesziteset, ha van ra lehetoseged. A drivereket es a support softwaret kulon is fel tudod rakni.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r4z
nagyúr
válasz WolfiMusic #26721 üzenetére
Az ugy fura. A legfrissebb Boot Camp Assistant van fent? 6.1.0 elvileg.
-
WolfiMusic
csendes tag
Így szerettem volna, viszont erre nincs lehetőség. Letöltöm a windows illesztőket, kiválasztom a cél meghajtót ahová telepíteni szeretném, plusz bejelölöm, hogy hozzon létre második partíciót a windows számára, majd a folytatás gombot megnyomva helyezze be a telepítő lemezt üzenet fogad, és csak ok-ra van lehetőségem, létrehozás nincs.
http://soundcloud.com/wolfimusic
-
r4z
nagyúr
válasz WolfiMusic #26716 üzenetére
ISO-bol keszitsd a telepitot a Boot Camp Assistanttal, a kesz telepito pendrive-val nem tud mit kezdeni.
-
cigam
titán
válasz WolfiMusic #26716 üzenetére
Na de melyik OS fut a mac-en? Melyik Windows-t telepítenéd?
-
cigam
titán
Iris Pro - Windows, macOS
2 napig ingyenes.
Rendszeres időközönként emlékeztet, hogy tarts egy rövid szünetet. A napszaknak megfelelően módosítja a színhőmérsékletet és fényerőt.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
WolfiMusic
csendes tag
Sziasztok!
Egy Imac mid 2011-re kellene windows-t varázsolnom, de a bootcamp nem hajlandó pendrive-ról elfogadni a telepítőt. Minden áron lemezt kér, viszont az nem megoldható, mert kivételre került ssd bővítés miatt.
Próbáltam Az alábbi cikk alapján, viszont a fájlokat nem tudom felül írni, hiába adminisztrátori jogosultságokkal vagyok belépve:
https://rivernetcomputers.com/how-to-install-windows-boot-camp-without-an-optical-drive/
Virtuális megoldás nem játszhat sajnos.
Azt olvastam, hogy a külső meghajtó sem oldaná meg a problémát. Ez mennyire releváns információ?
Köszönöm!http://soundcloud.com/wolfimusic
-
r4z
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
4m@15
tag
válasz talamasca #26656 üzenetére
Engem is zavar, így inkább nem nézek 4K videót a YouTube-on, ha nincs ott az opció.
Idén le fogom cserélni és ezt eladom 600 forint (M395) magasságában.
Kíváncsi leszek milyen frissítést kap az iMeki, már persze, ha kap.iMac 5K | PlayStation | Nintendo | Xbox | iPad | iPhone | Apple Watch
-
FlashLed
senior tag
Sziasztok!
Hatalmas segítségre lenne szükségem. Van itt egy rokonom régi macbookja még nem pro,ami maximum osx Mavericks-et támogat. Próbáltam már egy csomó helyről beszerezni egy telepítőt,de nem találok. Netről letöltöttem sokat, de egyiket sem telepíti, hivatkozik rá,hogy sérült - meg töltsem le újra az app storeból,de ott nincs fent (bárhogy keresem app store-ban, googleben nem találok linket,ahonnan az apple-től beszerezhetném). Nem értem az Apple minek dugdossa el a telepítőket. Valaki tudna segíteni,honnan tudnék egy normális telepítőt beszerezni hozzá?
The Mechanic
-
pusihusi
addikt
Köszi mindenkinek.
Üdv. Feri!!
-
r4z
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
válasz pusihusi #26702 üzenetére
Kérdés, minek a Windows. Hacsak nincs valami appod, ami tényleg csak Windowsra elérhető és semmilyen alternatívája nincs Macre, pár hét után nem fog neked hiányozni a Windows nagy eséllyel.
Anno én is felraktam Windowst is az OSX mellé, de egy kezemen meg tudom számolni, hányszor bootoltam egyáltalán be winre.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
pusihusi
addikt
Windows 10-et nehéz felrakni? Mert 15 éve csak Windowsos pc-ém van volt. Most váltanék, de azért csak jó lenne a Windows is.Mert végül is minek 2 pc? Ha erre is felmegy.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i7 9700E 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Rampage SHIVA 650W
- Gamer PC - Ryzen 5 2600, 32GB, GTX 1080 8GB, 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX1060 3GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i7 9700E 16GB DDR4 480GB SSD RTX 2060 6GB GDDR6 Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest