Hirdetés
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Kaptam egy iMac G5-öt (A1075) és nincs a képernyőján semmi, szétszedtem és láthatóan a kondenzátorok nagyrésze elfáradt, ha kicserélném őket akkor működhet a kijelzője ezekután?
A gép elindul a diagnosztikai ledek belül azt mondják, hogy nincs kommunikáció a gpu és a kijelző között.
De mintha be is bootlna a gép mert a hálózatra kábleln bejelentkezik.
Van egy másik az pedi A1207 és ugyen ezt produkálja, de ebbe sajnos valaki már belenyúlt, mert a sata csati is li van törve az alaplapról, itt is van pár púpos kondi. -
blakey
titán
válasz
pusihusi
üzenetére
NTFS-re is lehet másolni, én megvettem még korábban a Tuxerát, de van paragon is ami fizetős illetve ingyenes megoldás is van de már elfelejtettem, mert nagyon régen használtam, de a neten biztos találsz választ, sőt lehet, hogy a topikban is van válasz az NTFS-re. Nem kell ennyire parázni, gyakorlatilag minden működik ahogy kell. Az exFAT egy másik formátum amit elvileg minden rendszer kezel, ha ez nálad jól működik akkor nem kell foglalkoznod az NTFS-sel.
-
pusihusi
addikt
válasz
blakey
üzenetére
Igen kezeli az NTFS-t még nem próbáltam exfat-ban. Akkor ha jól értem az a lényeg hogy exfatban lehet másolni a külső merevlemezekre? A hardver amit fentebb írtam. Monitorom van 28" HDMI csatlakozóval meg természetesen egér és billentyűzet is van. Most térnék át az Apple termékre, azért kérem a tanácsokat. De ettől függetlenül megtartanám a Windowsos notebookot

-
blakey
titán
válasz
pusihusi
üzenetére
Külső program kell az NTFS írásához, de én nem tapasztaltam olyat, hogy egy TV nem kezelte volna az NTFS-t pedig 18 lapos tv-m volt és azok amelyek USB-vel rendelkeztek és többnyire okosnak voltak nyilvánítva azoknál nem volt gond az NTFS, persze a kezelési útmutató elolvasása nem árt, hogy az adott készülék mit tud. exFAT-re való formázás macOS alatt is működik, de sajnos úgy tapasztalom, hogy az NTFS egyelőre még mindig "elterjettebb", de ne érezd, hogy ezt most el kell döntened, próbáld ki, hogy nálad melyik működik normálisan. A macOS gyors, de sokminden múlik a hardveren is.
-
pusihusi
addikt
(Mac mini 1.4GHz/4GB/500GB/HD5000) Sziasztok egy ilyet szeretnék venni netezésre filmnézésre létöltésre, szóval nem komolyabb dologra. De olvastam hogy pl. a külső NTFS merevlemezekre nem tud írni külső program nélkül. Ez megváltozott vagy nem? Nekem a lényeg az lenne hogy letöltés-merevlemezre másolás s utána a tv-én megnézni. Köszi.
-
blakey
titán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Csinálnék egy rendszerlemezt, pendrive vagy DVD és arról indítanám a telepítés, DU-ban a gép HDD-jét teljesen leformáznám, MAC OS Estended (jornaled) majd utána ráküldeném a telepítést, a legtisztább, legszárazabb érzés. Mindig így csinálom, már túl vagyok legalább 100 telepíésen, soha nem volt gond.
-
r4z
nagyúr
Nem lehet atmeretezni, szurke a + gomb.
Ha van Internet recovery, akkor cmd+alt+R-rel inditsa a gepet, es fel fog telepulni a rendszer magatol. Ha nincs, akkor torolje a teljes merevlemezt, hozzon letre egy Mac OS X Extended particiot, es ugy inditsa el a reinstallt a recoverybol.
Ha ezek nem jonnek be, egy USB telepitore lesz szuksege.
Nem is ertem egyebkent, hogy lehet a HDD-n a telepito egy tenyleges particio, lemezkepnek kene lennie, a HDD-n kivul. Itt valamit nagyon elmokolt a kollega,
-
cigam
titán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Honnan fut a telepítő? Lemez, internet, DVD? Ha lemezről futtatod, akkor azt a partíciót ne töröld, méretezd át, amiről futtatod a telepítőt. Mellé készíts egy 2. partíciót.
-
r4z
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Disk utilityben hozzon letre egy particiot a merevlemezen. A felso menuben megtalalja.
-
bmwk1200s
őstag
Állítólag jövőre jön egy jobban hozzáférhető (user upgrade szempontból) Mac Pro, arra azért kíváncsi leszek, illetve idén egy iMac és talán Mac Mini frissítés... jövőre lehet mindegyikből lesz egy Pro verzió is. Plusz újra lesz talán saját kijelző is.
Elkésettnek érzem, de legalább reakció a Pro felhasználók jogos kritikáira. És ezt már értékelni kell...

-
bmwk1200s
őstag
Jaa.. hogy frissült a Mac Pro... ahha ... értem... [link]
-
bmwk1200s
őstag
Na erre én nagyon kíváncsi vagyok: [link]
-
ny.erno
tag
Estét!
Milyen teljes értékű MAC kompatibilis billentyűt ajánlanátok numerikus kiosztással, ami nem az Apple mb110. Néztem a Logitech K750-et, de sokallom érte a 26 ezret. Még...

-
pompás
csendes tag
Hali!
Használt iMacban gondolkozom.
Igazából videóvágáshoz kellene. Kisfilmeket csinálok, full HD felbontásban, Final Cuttal.
Az a baj, hogy egyáltalán nem ismerem a modelleket, meg hogy mi az ami releváns lenne.Milyen konstrukció/évjárat az, ami minimum kellene, és ez kb. mennyibe kerülne?
-
Nagymelák
senior tag
Nem titok,csak nem akartam a topikot nem ide illő dologgal terhelni,de tessék itt a hiba leírása: iMac G5-ben M9249LL/A
Bekapcsol,de egy deka képet nem ad, az alaplapon van 4 darab led ezek működésére amit kitudtam következtetni a neten (szerény angol tudásommal) Első led, világít ha hálózatra van kötve,második led,világít bekapcsolásnál,harmadik led,világit mikor a gép gyenge fordításom szerint kommunikál a kijelzővel, a negyedik led az nem világít,elvileg ahogy olvastam az akkor gyullad ki ha melege van a gépnek. Tehát a probléma hogy kép nincs,csatlakozásokat átnéztem (nincs belőle sok) mi lehet a gond? Perifériákat nem kötöttem rá gondolom ez nem sokat befolyásol. Lehet vele kezdeni valamit,vagy kuka közeli a dolog? -
Nagymelák
senior tag
Nem idetartozik, de hátha, iMac G5 javításában jártas embert keresek.
-
M@trixfan
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Voltak pletykák 32GB-os frissítésre amit hamarabb mondtak mint a sima ciklus. Némelyik még árcsökkentésről is szólt, ahogy a legelső retina esetében is volt ilyen.
-
wm2
őstag
válasz
Totheground
üzenetére
Én Macbookra tippelnék max. Passzív KL.
-
r4z
nagyúr
válasz
talamasca
üzenetére
En megertem a fejlesztoi dontest, ami emogott all. A Safarit ugy igyekeztek megirni, hogy minel kevesebb eroforrast zabaljon, es mivel a VP9 kodek hardveres tamogatasara egyik Mac sincs felkeszitve (mivel az a Kaby Lake-kel jon majd), ezert inkabb nem engedelyezik a szoftveres dekodolast. Egy 5K iMacnel mondjuk pont beleferne a konverzio, mert van benne eleg kraft, de a MacBookoknal minden bizonnyal menne az anyazas ezerrel.
-
talamasca
senior tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Nekem az iMacen (5K) sajnos rögtön feltűnt, főleg, hogy sok olyan tech-csatornára vagyok feliratkozva, ahol minden videó 4K-ban (is) jön ki.
Értem, egyébként, hogy ebben a Google volt a rossz fiú a codec miatt, de az Apple-t se értem, hogy egy elvileg free cuccot miért nem implementál a böngészőbe...
Tényleg frusztráló, hogy YouTube-t külön böngészőben kell mindig megnyitni.
Ez volt anno a flash esetén is. Csak akkor a telepítés helyett volt kénytelen az ember Chrome-t használni. -
talamasca
senior tag
válasz
bmwk1200s
üzenetére
Ez elvileg a flash-t erőltetné a HTML5 helyett? Mert akkor telepíteni kellene gondolom.
Akkor köszönöm, de nem érdekel.Ha kell, akkor a Safarit kivéve nézek Chrome-ban, Operaban, Firefoxban YouTube-t, de, hogy flash-t telepítsek, attól megkímélném magamat és a gépet is.

-
-
-
talamasca
senior tag
válasz
bmwk1200s
üzenetére
Lehet, hogy nem olvastátok el pontosan, amit írtam.
Kizárt ügy, hogy 2017 január óta felrakott és nem beágyazott 4K-s videót tudtatok volna nézni Safariban.Itt van leírva, hogy miért nem lehet.
Inkább én kérnék tőletek képernyőmentést, arról, hogy sikerült.

-
talamasca
senior tag
Van valakinek sejtése arról, hogy mikortól lehet majd megint normálisan YouTube-t nézni Safariban?
A 10.12.4-ben még nem sikerült javítani a 4K lejátszást.Nem rossz a a Chrome, de most már unalmas, hogy több hónapig nem sikerül javítani a böngészőt...
-
jegesib
aktív tag
válasz
M@trixfan
üzenetére
Jaj nem a feature miatt háborgok, hanem ez egy időre beállított színséma, amit tud az általad említett program is mindenféle extra hardver nélkül. Akkor miért hagyta ki a baromja? Egyszerűen inkorrekt politikai lépésnek tartom, ami megesett már nem egyszer az Apple-nél, és olyan szánalmas

-
Nagymelák
senior tag
Ismét egy újabb kérdésem lenne, adott a következő gép: iMac G5-ben M9249LL/A
Bekapcsol,de egy deka képet nem ad, az alaplapon van 4 darab led ezek működésére amit kitudtam következtetni a neten (szerény angol tudásommal) Első led, világít ha hálózatra van kötve,második led,világít bekapcsolásnál,harmadik led,világit mikor a gép gyenge fordításom szerint kommunikál a kijelzővel, a negyedik led az nem világít,elvileg ahogy olvastam az akkor gyullad ki ha melege van a gépnek. Tehát a probléma hogy kép nincs,csatlakozásokat átnéztem (nincs belőle sok) mi lehet a gond? Perifériákat nem kötöttem rá gondolom ez nem sokat befolyásol. Lehet vele kezdeni valamit,vagy kuka közeli a dolog?Segítségeteket előre is köszönöm.
-
jegesib
aktív tag
Late 2011 MBP 15"-on nem megy a nighshift, gondolom HW akadája volt (muhahaha) eddig is megvoltam nélküle ezt is túlélem, de ilyenektől mindig kicsit kinyílik a bicska az ember zsebében. Basszátokmeg azért se veszek táccsbáros lófaszt 1 megáért... (még)
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
spyduck
üzenetére
Én az iTeleportot használom minden ilyesmire, rettenetesen szeretem, mert oda-vissza működik, újraindításkor már bejelentkezés előtt elindul és be tudom írni a jelszavamat, úgyhogy nyugodtan újra is indíthatom a gépet távolról, működik telefonról is, ipadről, szerintem jó cucc.
Most látom, hogy amihez kell kliens az nem jó, akkor ez is ugrott. Bocs.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Windows távoli asztal eléréshez milyen programot ajánlotok? Eddig a Microsoft Remote Desktop-ot használtam, de valamiért már nem akar működni.
-
pethob
aktív tag
válasz
blakey
üzenetére
Kösz, esetleg meg tudod nézni, hogy a mac-es Office tud-e egy doksin belül angol és magyar szöveget (külön bekezdésben) helyesírás ellenőrizni?
A helyesírás ellenőrzés csak spell check, vagy a nyelvtani szabályokat is nézi. (Nyelvtani szabályokat zölddel húzza alá a win-es office...)
Kösz.
-
pethob
aktív tag
10.12.3 de amúgy mindegy kéne legyen. Win 7 és 10 alatt tök jól elvoltam az általános PCL5 driverrel. Most viszont nagyobb nyomtatási feladatokat eldobja a nyomtató azzal a hibaüzenettel, hogy kevés a memória az eszközben. (Telepítést amúgy úgy csináltam, ahogy a HP support írja és látszólag azzal nem volt gond.)
Majd még utána megyek a problémának, ezért is kérdeztem, hogy nincs-e valami jól használható generális leírás az OSX nyomtató kezeléséről, amit érdemes olvasni. (Angol is jöhet.) -
cigam
titán
Smart GPS Sync - Windows, macOS
2 napig ingyenes.
Sok program létezik, amit GPS adatokat ad a fotókhoz. De ez az első "Intelligens GPS szinkronizáló", amivel nagyon egyszerűen átviheted egy fénykép GPS címkéjét, egy vagy akár több fotóra egyszerere. De miért ez lenne hasznos, ha egy GPS logger segítségével a teljes utat naplóztad egy fotó-túra során? Sokszor több száz fénykép készül egy különleges eseményen egy helyen. Ilyenkor nincs értelme bekapcsolva hagnyi a GPS-t, hiszen ebben az esetben a megtett távolság minimális, ráadásul beltérben nem is működne. Ekkor könnyebb gyorsan egy képet készíteni egy okostelefonnal a fotózás helyszínén, és a "Smart GPS Sync" segítségével a GPS-adatok átmásolni a többi képre. -
cigam
titán
válasz
pethob
üzenetére
Nem írtad melyik OS X-et használod a mini-n. A HP oldalán a 10.6-os (Snow Leopard) kiadáshoz van driver. Ha Windows 10-et használsz, de csak Vista-s driver-t adnak, az sem fog feltétlen zökkenő mentesen működni. Windows vonalon is csak Vista-ra adtak ki teljes értékű drivert, a többi (Windows 7,8,10) csak általános PCL5 driver.
-
blakey
titán
válasz
pethob
üzenetére
1. Van rá mód, nekem nincs összekötve az iOS a macOS-szel, fejből nem tudom hol kell kikapcsolni, de valószínű, hogy az iCloud környékén, majd megnézem.
2. A macOS mindent tökéletesen megoldott, egyik nyomtatommal sem volt gond, valószínűleg rosszul áltál neki a telepitésnek, nem feltétlenül ua. mint win. eserében.
3. A mac-kes office tud magyarul és jol működik, LibreOffice-t nagyon rég nem használtam. -
pethob
aktív tag
válasz
blakey
üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek!
Az 1. esetében arra nincs mód, hogy az ilyen és hasonló adatok szinkronizációját a telefonnal kikapcsoljam. Engem marhára zavar, hogy nem elég hogy láthatóan gyűjti ezeket az adatokat az Apple, de még át is teszi az összes eszközömbe.
(És pl. a Mac újból és újból felmegy UPC-WiFree-re, mert a telefonom azt használom, de az asztali gépemen nem akarok semmilyen módon idegen wifire csatlakozni. Arról nem is beszélve, hogy így a saját wifim jelszava is nyilván le van tárolva valamilyen formában az iCloud-ban, biztos tuti biztonságos formában, csak mivan, ha mégse...)
Nincsenek itthon nemzetbiztonsági értékű adatok, csak szeretem tudni, mit csinálnak a kütyüim és miért, és utálom a felesleges kockázatokat...
2. A nyomtató legfrissebb driver-ét a HP supportból telepítettem, mert magától nem ismerte fel. Valószínű ennél nincs jobb. Azért ez egy irodai felhasználásra szánt komolyabb hálózati darab. Az sajnos ez a "malőr" egy elég rossz első tapasztalat az OSX világgal, hogy ilyen dolgokkal is lehet probléma, amivel Windows alatt már jóideje éve nincs. Érezhetően teljesen más a nyomtató kezelése, oldalanként szöszmötől (lehet, hogy a nyomtató akad meg minden oldalnál számolgatni ez ugye nem derül ki) és valamiért lényegesen nagyobb adatforgalommal jár. Jó lenne megérteni a különbséget, hátha akkor lehet csinálni vele valamit.
3. Kipróbálom a LibreOffice-t ezekszerint annak van MAC-es változata. Nekem három dolog lenne fontos. Működjön a magyar és az angol helyesírás ellenőrzés, lehetőleg a windows-os Offie-ban megszokott színvonalon. Úgy, hogy egy dokumentumon belül is tudjak magyar és angol szöveget is írni, és persze adott részre megadva a használt nyelvet. Kettő: tudjak más szoftverrel elkészített képet, ábrát beszúrni és pozicionálni. Három, legyen jól paraméterezhető PDF export, itt a jól paraméterezhetőség főleg abban nyilvánul meg, hogy képes legyen a beillesztett képeket különböző outputokra optimalizálva exportálni. Azaz, ha csak képernyőre fog kerülni a PDF nem nyomtatásra, akkor vegye le a képek felbontását az exportálásnál, hogy kisebb legyen a fájlméret.
Más nagy varázslás nem kell, persze nem baj, ha meg tudom nyitni a máshonnan érkező word doksikat, meg esetleg tudok MSWord-be is exportálni ha néha-néha kell...
Ezt egyenlőre még nem találtam meg a Pages-ban, de azért adok még egy esélyt, hátha összeszokunk. (Két nyelvű helyesírás lehetőség nincs ha jól sejtem, és hát a képek pozicionálására biztosan vannak még titkos gesztusok vagy egér műveletek, mert pár napja néhány alap dolog is igen nehezen ment, és csak úgy, hogy egy-egy újabb sor beszúrásával borult minden... -
hemaka
nagyúr
Sziasztok.
Arra van esetleg megoldas, hogy a billenytuzeten a spec. karakterek is ott legyenek, mint a magyar kiosztasban? Gondolok itt a @ es tarsaira. Koszonom a segitseget.
Nem a gyarit hasznalom, ha ez szamit barmit is, hanem a sajatomat. -
blakey
titán
válasz
pethob
üzenetére
1. erre már válaszoltak, ott kitörlőd ami nem kell és kész.
2. Ha nem talál a rendszer drivert akkor manuálisan telepítsd, remélhetőleg engedi, azt is nézd meg, higy kompatibili-s a rendszerrel, nekem olyan hálózati nyomtatóm van amit felismer és telepíti a megfelelő drivert.
3. Office vagy LibreOffice, bár az utóbbivalé korábban voltak problémák, éppen emiatt maradt az office, de ha komoly szövegszerkesztésről van szó akkor Indesign vagy Quark. -
válasz
pethob
üzenetére
1. Hálózati beállításoknál a baloldalon a WiFi-re, azon belül pedig a jobb alsó sarokban levő Haladó... gombra kattintva kezelheted a meglévő kapcsolataidat.
2. Amit lehet, csak automatikusan adok hozzá (telepítő nélkül), de van olyan régi készülékünk, ami hasonlóan viselkedik. Azt inkább kerülöm.
3. A Word teljesen jó, bár Windows alatt nagyobb fíling. Próbáld ki egy demóval. Egyébként ha nem kell kompatibilitás, egy halom szövegszerkesztő van a sztórban. Esetleg még LibreOffice. Az sem rossz és ingyenes.
-
pethob
aktív tag
Sziasztok! Egy mac mini-t vettem, főleg képszerkesztéshez használom pár hete. Lenne pár kérdésem, amit nem sikerült elsőre megoldani.
1. Wifi. A mac-en a wifi hálózati beállítások közt tallózva látom az összes wifi hálózatot, amihez az iphone-al valaha csatlakoztam. (Repterek, hotelek, idegen hálózatok) Hogyan lehet ezeket elfelejtetni vele, meg persze kicsit off topic kérdés, de hogyan lehet az iPhone-t rávenni, hogy ezeket az adatokat ne tárolja és ne ossza meg az összes Apple eszközöm között? Hogyan vehetem rá a mac-et, hogy ilyen adatokat ne akarjon szinkronizálni az iCloud-al?
(Azért kicsit riasztó ám mi mindent tárolnak a felhasználó tudta nélkül...)2. A nyomtató driverekkel kapcsolatban van-e valami jó gyorstalpaló, mert ugyan sikerült működésre bírni a HP Color Laserjet CP3525dn nyomtatómat, de a nyomtatás egyrészt baromi lassú, oldalanként megy át az adat, minden oldal között évszázadokat vár, másrészt sokszor eldobja azzal, hogy nincs elég memória a nyomtatóban. Pages-ből is ez a helyzet, PDF-et sem tudok minden esetben nyomtatni, a 24MPx-es képek nyomtatása már el sem indul.
(Windows alatt sosem volt semmi problémám hosszú évek alatt ezzel a konkrét nyomtatóval, ugyanezekkel a nyomtatandó dokumentumokkal.)3. Szövegszerkesztésre ki mit használ? A Pages számomra iszonyat, és bár a topic leírás alapján felraktam a (fizetős) helyesírás ellenőrzést, hát az se túl acélos... Van esetleg valami jól használható (open,star) office klón, amit érdemes felrakni? Vagy Office365? Az ugyanazokat a funkciókat hozza, mint windows-on?
Előre is köszönöm a tanácsokat!
-
Nagymelák
senior tag
válasz
Alex91
üzenetére
Köszönöm a választ,még egy kérdésem lenne z előbb említett modellben a Ramok milyenek? Agooglen kerestem de vegyes volt a felhozatal,volt hogy normál PC-s méretüeket említett és volt hogy notebook ramok szerepeltek,van egyébként eltérés a pc ramokhoz képest ebben a gépben?
-
Nagymelák
senior tag
SZiasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, ebbe a tipusú iMac G5-ben M9249LL/A
milyen processzor van? Annyit kiderítettem hogy az IBM gyártotta PowerPc G5 néven,az érdekelne hogy ez kiszerelhető tipus vagy forrasztott. Ezt találtam: [link] a 17" verzió a lényeg.Köszönöm
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Lejszi
üzenetére
Ahogy ki tudom venni azt írja, hogy a Paragon NTFS ezen verziója nem támogatja a macOS verziót, ami a gépeden van. Túlságosan új verziójú. Na most vagy van ettől már újabb Paragon NTFS ami támogatja a rendszered, vagy teljesen újrahúzol egy régebbi macOS (OSX) rendszert.
Nem bétázol véletlen?
Esetleg a Tuxera nem jöhet szóba?
-
entoni1989
tag
Köszönöm szépen mindenkinek

-
blakey
titán
válasz
entoni1989
üzenetére
Softorino YT, ezt használom és nagyon jó.
-
cigam
titán
válasz
entoni1989
üzenetére
-
Ragnar95
félisten
válasz
entoni1989
üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
entoni1989
üzenetére
-
entoni1989
tag
Sziasztok.
Tudtok, létezik olyan program amivel youtube-ről tudok letölteni videót, vagyis ami már lekonvertálja nekem Mp3-ba?
-
wm2
őstag
válasz
tordaitibi
üzenetére
safari "felhasználói ügynök" ott
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer konfig eladó (Novabench Score: 3.880)
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- GAMER PC - GTX 1080Ti - Ryzen 2600X - 48 GB DDR4 - 512 NVME SSD / 1000W
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Eladó 1440p Ultra Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)