- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz DanielK #16095 üzenetére
"Egyáltalán megéri a fusion drive?"
Igen.
samsung 512 ssd 115eFt[/L(L:http://www.argep.hu/product_2156968.html)ugyanaz 128-asban 32e(/L)
+
500-1000GB hdd 20e körülElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Fr3eWar #16096 üzenetére
jó lenne hülyeségeket, közhelyeket nem írkálni, mert elhiszik.
Tény, hogy sebességben
- hdd
- sshd(hibrid)
- fusion drive
- ssdDE!
NEkem volt hibrid sshd is, normál 2,5" HDD-nél 2-3x gyorsabb
a Fusion drive meg ingadozó, bizonyos esetekben olyan gyors mint egy SSD, bizonyos esetekben mint egy HDD, de épp ez benne a lényeg
HA nem érted a lényegét, ne írj hamis dolgokatTény, hogy egy 60GB SSD + 500GB HDD NEM JÓ páros, mert a 60GB-ra kevés adat fér
128GB SSD + random méretű HDD már jó páros, hiszen ekkor kb az egész rendszered és az összes APP-od elfér rajta, és csak a havonta egyszer nyitott szarok lesznek a HDD-n.
Hiszen pont ez a lényege, hogy az SSD és a HDD mérete összeadódik, és azt másolja az SSD területre, amit gyakran használsz.Első nap, első héten lofaßt fogsz érezni belőle, mivel minden alkalmazás elsőre indul, mindent másol ide oda, lassú lesz és szar.
De utána ahogy fel tud állítani egy JÓ minta alapján egy sorrendet, ezt a filet 300x a másikat 200x a harmadikat 20x olvasod/írod, máris jól kezeli majd a rendszer a dolgokat.Nekem pl kb 15mp a boot idő, pont mint ssd-n. iPhoto 15.000 képpel olyan 5mp alat indul, mail 1mp, sorolhatnám, ezek sűrűn használt dolgok.
Libreoffice 5mp, az már lassú
de ha fogok egy 2 hónapja nem használt dmg-t, akkor azt alig 100M/seccel olvassa, mert a hdd-n van.Amíg egy 512-es SSD 80e ami normális, és egy Fusion kijön 650GB feléből, vagy egy Seagate momentus XT 3 'TB 30-ért, igenis jó megoldás
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Kommy
veterán
Természetesen még a telepítés előtt adtam ki a parancsokat, elindult a telepítő ott leindítom a terminált parancsok kiadása és készen is van.
Már én sem használom a FusionDrive-ot mivel volt egy kis gond a hdd-vel és inkább vettem egy nagyobb SSD-t és amire nincs szükségem minden nap azt kidobom a TimeCapsule-ra
(#16096) Fr3eWar: nekem ilyen gondom nem volt, pedig szedtem szét a FusionDrive-ot, de persze ehhez újratelepítés re volt szükség mivel a FusionDrive nem más mint egy logikai kötet szépen lenevezve.
-
Fr3eWar
őstag
recovery-ben terminálban tudod létrehozni a fusion drive-ot. És aztán vagy clean install vagy time maschine backup és kész. De én nem javaslom.
Fos.Sokkal lassabb mintha natív SSD+HDD páros lenne, és a programok az SSD-n vannak a rendszerrel. Ráadásul ha egyszer fusion-oztad többet meg sem tudod véglegesre szakítani. Van rá terminal parancs szét is szedi a lemezkezelő is két lemeznek látja (mindezt recovery menüben) viszont hibásnak észleli, nem tudsz csinálni semmit csak javítás vagy mégse, ha javítást nyomsz akkor pedig újra összefűzi fusion drive-nak (ez a javítás, mert azt hiszi így jött a gép a boltból ezek után). Szóval ha van fsion drive és ismét csak SSD + HDD-t szeretnél használni akkor amíg felteszed az OSX-et az SSD-re ki kell húzni a HDD-t hogy csak SSD-t lásson, utána visszarakod a HDD kábelt betölt a rendszer mindenki boldog, és a rendszer alól a lemezkezelő szerint már minden tuti frankó. (de ha újraindítod és recovery menüben meglesed a lemezkezelőt hibát ír és össze akarja fűzni a meghajtókat fusion-nak. Ha elfogadod akkor biza jön az újratelepítés (ez saját tapasztalat)
-
DanielK
addikt
Kommy: a fusion drive-nál előbb feltetted az ssd-re a rendszert, majd ezután bebootoltál róla és akkor adtad ki a parancsot vagy hogy? Vagy pendrive-ról bootoltál be?
Mavericks alatt is jó a parancs, amit múltkor linkeltél?Egyáltalán megéri a fusion drive?
[ Szerkesztve ]
-
apple87
senior tag
válasz madgie #16093 üzenetére
Nem azért venném a minit hogy csak filmezésre használjam,,, de ha mr vennék akkor ezt feltétlen tudja..egy bd iso 3d -t lejátsazni.
Egyébként még gondolozok rajta hogy vegyek egy minit vagy maradjak windowos.. most jelenleg laptopon játszom le...
15,6" WXGA HD LED (1366 x 768)
Intel Core i5-460M 2,8 GHz
8 GB DDR3 1333MHz
640 GB, 5400 RPM, SATA
DVD Super Multi LightScribe
ATI Radeon HD5650 1GBDe itt is már úgy pörög a ventillátor meg melegszik a gép nagyon zavaró, nm fullosan viszi a 3d Bd-t
-
DISC4U
tag
válasz apple87 #16075 üzenetére
Nekem is volt kb. 50eFt-os LG monitor volt rákötve a Mac Mini-re , de meg sem közelítette az Apple monitorok minőségét.
Próbáltam 2db hasonló LG monitorral is , de nekem nem jött be amit láttam , aztán cseréltem "minőségi" videójel kábelre , vmivel jobb lett , de nem volt az igazi sehogy sem
Aztán vettem egy Cinema Display-t[ Szerkesztve ]
-
apple87
senior tag
Mac mini: 2,3 GHz
Műszaki adatok
2,3 GHz-es, négymagos Intel Core i7
4 GB memória
1 TB-os merevlemez1
Intel HD Graphics 4000 grafikus processzor
OS X MavericksEbben a mac miniben a videokártya hány Mb os? nem találok róla leírást
-
tDr1v3r
veterán
válasz kelzsoca #16078 üzenetére
Igen, de vannak speciális esetek (pl. ha a gép garanciája a vásárlás előtt elindult) amikor érdemes a számlát magaddal vinni.
(#16079) apple87: Nem lehet kijelenteni egyértelműen, mindegyik másban jó, inkább az a kérdéses hogy melyik áll neked kézre...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Ragnar95
félisten
válasz apple87 #16079 üzenetére
Igen, tölthetsz le appokat a Mac AppStore-ból, de bármilyen külső forrásból is letöltheted őket, mert a Mac AppStore-ban csak az OSX-es appok kis része található meg.
Én soha az életben nem váltanék Windowsra és szerintem ezzel a Mac felhasználók 99%-a így van, szóval csalódni nagy valószínűséggel nem fogsz benne, de arra készülj fel,h nagyon más, mint a Windows.
Intel proci van a Macekben is.... Az optimalizáció jobb sokkal OSX-en, mint windowson, így a rendszer gyorsabb, de pl egy renderelés nem gyorsabb OSX-en sem, mivel a proci ugyanaz és így a teljesítménye is...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
kelzsoca
félisten
Üdv urak!
BUÉK!
Apple gépeket az itthoni szervizek mi alapján szervizelik? Valóban elegendő a sorozatszám a garancia érvényesítéséhez, és nem kérnek mellé számlát?
Köszönöm a válaszokat. -
Alex91
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz apple87 #16075 üzenetére
Igen, van torrent kliens és biztosan van olyan lejátszó program is, ami viszi a BD iso fájlokat is.
Igen, a legtöbb játékot telepíteni sem kell, de az OSX nem játékplatform, így azért elég kevés játék van rá Windowshoz képest.
Attól függ, mire kell, de általános felhasználásra elég lehet a 2 magos is bőven.
Ez a monitortól függ, de egy 50ezres monitor nyilván nagyon messze van az 1440p-s IPS Cinema Displaytől akkor is, ha IPS az isPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
apple87
senior tag
Sziasztok Lenne pár kérdésem nagyon megköszönném ha valaki megválaszolná őket
MAC mini-ről lenne szó
Világ életembe windows-t használtam.
Az érdekellne hogy OS X Mavericks hogyan is működik?PL: le tudok tölteni torrentről filmet pl BD 3D iso-filt és le tudom játszani vele?
VAgy pl letöltök egy játékot torrentről mac-ra és feltelepítem ugyan ugy megy mint a windowson ?
Mac mini: 2,5 GHz kétmagos Intel Core i5 kevés ? vagy kell az 2,3 GHz-es, négymagos Intel Core i7?
Ha rákötöm egy kp 50 ezres lg IPS monitorra hasonlo szép képe lesz mint egy Apple Thunderbolt Display kijelzőn?
-
czanga
őstag
Samsung 840 EVO (120-as olyan 25k) -val nem tudsz mellé nyúlni, az nem problémázik semmilyen SATA vezérlő láttán sem. Csak a cserét magát bízd szervizre, ha nem mered szétszedni. Esetleg írj nekem privátot. Sajnos az a mini még nehezebben szétszedhető tipus, de gyakorlottaknak megy.
Amennyiben szervizbe viszed, csak a csere metódusáért fizess. Kérj ki több árat, véleményt, és szerintem ne azt mond, hogy SSD-t rakatnál bele (egyből több pénzt kérnének érte itt-ott) , hanem, hogy merevlemezt cseréltetnél benne, telepítés nélkül. az már úgysem nehéz.
RAM:
667-es DDR2-t kezel,. de a 800-as DDR2 is tökéletes bele. Kingmax, Kingston, Hynix, Samsung. Használtan is vehetsz innen PH-ról. Ár alapján dönts. 4 gigát bele tehetsz nyugodtan, de van itthon egy ilyen modell is nálam és 2 gigával, és egy samsung SSD-vel is jól megy. Mindennapi használatra a tulajnak elég jó lett.
Remélem tudtam segíteni. BUÉK.
-
sgg
tag
Tudnátok segíteni 2007 mac minibe szeretnék ramot és ssd-t. Konkrét típust tudtok mondani? Még ramot esetleg lehet szervizben cserélni, mert az kb ugyanannyi, de az ssd cserére 37000-t kérnék, ami szerintem sok 120 gb-oshoz. Jó bármilyen ssd? Konkrét linkeket tudtok adni ramra, ssd-re?
-
Alex91
félisten
Lehet kicsit off lesz.
Van egy G4-es Mac Minim amire ujrahasznositas celjabol feltettem egy e-uae Amiga emulatort. Az lenne a kerdesem, hogy valami joysticket ra lehet dugni a Macre, es azt az emulator alatt hasznalni?
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
DanielK
addikt
válasz Totheground #16062 üzenetére
Én az új évben fogok neki állni. iFixitről megjött a cucc. Remélem menni fog.
(#16065) biker: hogy lett belőle fusion drive? Nekem egy mid2011-es mac minim van. Betetted és ő felajánlotta vagy "buherálni" kellett hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
nekem is SSD+HDD van benne, FusionDisk-ben és király. Szerintem nem jó a szeparált megoldás, sem a "rendszer itt, home mappa ott" megoldás
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
twine
veterán
válasz madgie #16063 üzenetére
+kelzsoca
Mindkettőtöknek igaza van, ha az ésszerűséget vesszük alapul...
De el kell mondjam, az is baromi jó érzés amikor nap, mint nap ránézek a kis almás uzsidobozra, és nem látok melette racket,kábelt,dobozkát etc..etc...Csak magát a kis testet,,,(ami szvsz gyönyörű,,,főleg annak tudatában, mit is rejt magában )
Én nem bántam meg,hogy beépítettem a gépbe az SSD-t(a HDD mellé)
Gondolkodtam én is a "dobozoláson",de úgy döntöttem, ha adatot kell szállítanom,akkor viszem a gépet, az is belefér egy hátizsákba
Persze ezt nem mindenki teheti meg, tudom, hiszen olvasom itt, hogy van aki ennél sokkal több(db) tárhellyel operál, aminél elkerülhetetlen a "rackeskedés"
De ha csak az SSD "bővítésről" beszélünk,nem olyan nagy mutatvány az,,,, jó szerszámmal semmi nem látszik a csavarokon/gépen[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz kelzsoca #16061 üzenetére
Nálam úgy alakult a történet, hogy a belső HDD helyére ment a 128-as SSD, az a HDD meg egy külső rack-ben landolt. Hogy ez miért jó? Ehhez még nem kell szerelő-kit, logic board removal tool nélkül, két szem torx csavarhúzó segítségével megoldható a történet.
Persze megértem, ha valaki nem kezd ennek sem neki, végső soron ha látható nyoma lesz a cserének, akkor tényleg pápá a garinak.
-
Totheground
addikt
válasz kelzsoca #16061 üzenetére
Gondolkozom ilyenben is, csak előbb utóbb kell majd egy külső vinyót is ráaggatni, mert az 500 giga elég szűkös egy médiaszervernek (ebből lehet, hogy egy 4 vinyós Drobo lesz, de azon még agyalni kell pár kört), és nem akarom, hogy úgy nézzen ki a tv alatt, mint egy karácsonyfa, tele kábelekkel. De lehet, hogy átmeneti megoldásnak ez lesz.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
kelzsoca
félisten
válasz Totheground #16060 üzenetére
Nem szeretnék beleszólni, de esetleg arra nem gondoltál, hogy egy külső tárhelyet kapcsolj a Minire, mondjuk egy USB 3.0-s rackbe beteszel egy SSD-t, és ezt használod rendszerlemeznek?
Így nem kell megbontanod-megbontatnod a még garanciás gépet, és nincs szükség a beszerelő kitre sem.
Ezt találtam ezzel kapcsolatosan.
-
Totheground
addikt
Valakinek van tapasztalata mac minibe SSD + HDD beszerelésben? Mennyire nehéz, ha az iFixit-től beszerzem a kellékeket? Illetve van olyan bolt, ahol megcsinálják garival (gari alatt értve, hogy ha pl szétkurják az infra kábelét, akkor javítják, és nem "így jártam"?
-
senior tag
Hogyan lehet egy tetszőleges mappát meghajtóként felcsatlakoztatni?
-
Kommy
veterán
Van arra ötletetek, hogy a Downloads mappát szeretném áthelyezni a Time Capsule-ra, mivel ott van hely, hogy ne az SSD-n foglalja a helyet (csak SSD van a gépben), és könnyebb akkor elérni a többi gépről is.
Átmásoltam a Time Capsule-ra, de mivel nem lehet törölni így a linket sem tudom megcsinálni a ln -s paranccsal, így amit szerettem volna az nem működik. -
senior tag
Van valami módszer arra, hogy a YouTube HD felbontással induljon? Nem találtam erre nézve beállítást.
-
SentryGun
aktív tag
Egy hete vettem egy mechanikus külső billentyűzetet (Tesoro Durandal G1N), magyar-Win kiosztással, de a mac-emen (OSX 10.9.1) egyszerűen nem hajlandó rendesen működni a "0" és a "í", mert felcseréli őket a kiosztás. Ukulele-t próbáltam, de nem akar működni.
Már feltúrtam angolul netet, de nem nagyon találok semmit...
Valaki tud erre megoldást esetleg?[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz kenny123 #16050 üzenetére
Plex-szel tud együttműködni elvileg, de kell hozzá egy szervergép, amin a Plex Sarver fut és relatív kacifántos az okosítás is (nekem például a DNS átírás után csak a Plex része működik normálisan az ATV-nek, az Airplay és egyéb alapfunkciók nem).
De igazából nem arra való, példul okosítással sem tud 24p-t, 50 vagy 60p-vel játszik mindent.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok-e, ennél megfelelőbb topikot nem találtam.
Azt szeretném kérdezni, hogy az Apple TV-ket valamilyen módon lehet okosítani, hogy picit komolyabb videóformátumokat is megegyen, illetve azt esetleg hálózatról streamelje, gond nélkül?Köszi
yo
-
rjg
őstag
Safari-val kapcsolatban kérem a segítségeteket. Az elmúlt két évben Chrome-ot használtam OSX alatt is, de Mavericks alatt már látványosan látszik a Tevékenységfigyelő alatt az Energia fülön, hogy az akkuba durván beleharap. Általában 35-45% közötti az átlaga, ami azt jelenti, hogy mínusz 2-3 órával kevesebbet tudom töltő nélkül használni az Air-t, hiába tiltom a flash-t. A Safari új verziója jónak tűnik és sokkal kevesebbet fogyaszt a Chrome-nál, de meg kellene oldanom két dolgot, a komfortos használatához:
- könyvjelzők szinkronja a Chrome-mal, erre elvileg jó az Xmark. iCloud kilőve, de ha ezeken kívül van más tippetek azt szívesen veszem.
- letöltés helye: nem találtam arra opciót, hogy letöltésenként ki lehessen tallózni a mappát, ahová az adott tartalmat menteni akarom; nem akarok mindent a Letöltésekből áthúzogatni a végleges helyére. Hátha van valamilyen terminal parancs, amivel ezt választhatóvá lehet tenni.
Ha ezeken kívül van bármilyen más bevált, általatok használt bővítmény, vagy más javaslat, hogy használhatóbbá lehessen tenni, azt is köszönömMacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Enjoy
addikt
Sziasztok,
segítségeteket szeretném kérni, mert nem akar elindulni a mini-m.
Voltam olyan ostoba, hogy bootcamp-pel fel akartam rakni a régi win 7-et.
Adtam neki egy 100GB-ás részt az fél terrából.Azonban első újraindításnál, amikor feldobja, hogy nyomjak le egy billentyűt nem tudok tovább menni, mert nem érzékeli a billentyűzetet. Vezetékeset sem ismeri fel.
Így egyáltalán nem tudok továbblépni.Van valami megoldás? vagy ilyenkor mi tudok tenni?
Előre is köszönöm a segítséget
► més que un club ◄
-
RaZroX
addikt
Üdv!
Van egy USB-s Bluetooth-om, ami ezidáig gond nélkül működött, most meg nem hajlandó uj eszközöket találni, illetve az eddigiekre sem tud csatlakozni. Van egy régi telefonom, aminek hibás az usb csatlakozója, így bluetooth-on akartam leszedni a fotókat róla, de így most nem tudom. Le tudom valahogy "restelni" a bluetooth beállításokat vagy valami ?
This is the way
-
czanga
őstag
Sziasztok!
-
cigam
titán
válasz n.andras74 #16041 üzenetére
Mert van rajta vmi nagy ami foglalja. Leformázni a DiskUtility-vel tudod. Ha nagy fájlokat (nagyobb mint 4GB), és windows/linux között is cipeled az adatokat, célszerű exFAT-ra formázni.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
n.andras74
aktív tag
Miért van az pen drive 8gbból csak 3gb szabad de nem lát semmit a mac mini...,hogy tudom leformázni?
http://www.flickr.com/photos/50232526@N08
-
cigam
titán
válasz Totheground #16039 üzenetére
ööö... mijaza stack?
-
Totheground
addikt
Lehet gyökér kérdés, de a stackeknél ha date modified szerint van rendezve, meg lehet adni valahogy, hogy asc/dsc legyen a rendezés? Vagy egy screenshot folderem és elég hülyén néz ki, hogy mindig a legújabb van leghátul.
-
HollyBoni
veterán
Mavericks-en valahogy lehet egyszerűen sok zárolt fájlt nem zárolttá tenni? Jobklikk->info megjelenítése->zárolt pipa kivétele sok fájlnál kicsit unalmas.
-
RaZroX
addikt
válasz Totheground #16033 üzenetére
Sikerült amit kellett köszi! Bár a game még mindig kilép...
This is the way
-
RaZroX
addikt
Üdv! Tegnap este letöltöttem a War Thunder Mac Cilent-jét, gondoltam játszom egy jót haverokkal, de nem akar működni. Jeleztem ezt a megfelelő helyen és ezt a választ kaptam.
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy most pontosan mit is kéne csinálnom ? Sosem volt erősségem ez a terminálos dolog
This is the way
-
madgie
titán
Szabványos Panasonic kamera videó, valahogy levártam volna ,hogy az iMovie/FPCX elbírjon vele. Mindegy, családi bizbasz volt, átneveztem MPG-re, QT-vel átkonvertáltam mov-ba úgy már megette.
A Win instabilitást nem erre az egy esetre értettem... volt már olyan a minap, hogy power gombbal kellett újraindítanom, mert valami banális dolog közben lehalt a Mini. Vagy épp egy YT videólejátszás borzolta össze annyira a Chrome-ot, hogy teljesen megkergült (sajnos nem tudok Safarit használni, míg nicns normális nagítás funkciója és minden újratöltésnél 100%-ra húzza össze magát).
Lényeg a lényeg, 10.9.1 óta nem telik el nap, hogy ne sz@rná össze valamiért a gép magát, előtte meg abszolút ritka volt. Szerintem ez azért az oprendszer hibája is, nem?
-
cigam
titán
válasz madgie #16027 üzenetére
Mert pl magát az mts-t ismeri, de mint mindenhol máshol n+1 más paramétere (profile) is van az mpeg4/h.264 codec-nek. Sanszos hogy pont egy neki nem tetsző/nem szabványos stream-től borult ki.
Amúgy a Windows-os instabilitás rossz példa, mert itt sem az oprendszer akadt ki, hanem egy program. Ettől még röhögve ment tovább a gép/rendszer.
-
madgie
titán
Hát ez kész, 10.9.1 alatt nem tudok semmit csinálni az iMovie-val folyamatosan összeomlik
Nagyon Windows-os ez a 10.9.1 nekem amúgy is, csomó app sz@rja össze magát, memória folyamatosan maxon pörög (16 giga), lassul, interlace videót szaggatva játszik le minden beállítással (vlc). -
Xmodule
őstag
Ha a mostani iMac mid 2010 (i3 3,2GHz,7GB DDR3) -be beletennek egy ssd-t akkor szerintetek gyorsabb lenne a pdf-ek görgetése pl? mert igy rendesen beszaggat több oldalas pdf görgetése. és a flash alapu oldalak gyorsabban töltenének be böngészöben?
Kellemes Ünnepeket.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Enjoy
addikt
Szerintetek érdemes dual drive-ot rakni minibe?
Gondolok itt esetleges melegedési parákra.► més que un club ◄
-
cigam
titán
Békés karácsonyt!
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz RaZroX #16014 üzenetére
"Végre" másnál is jelentkezett a letöltőcsíkos gond, akkor ezek szerint nem egyedi hiba Mondjuk nekem 10.9 óta megvan és 10.9.1 alatt ritkábban jelentkezik, de teljesen nem tűnt el sajna
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
czanga
őstag
Nálam a mini-n csak a szokásos kis grafikai problémák vannak. az effektek nem olyan folyékonyak szeintem, mint lehetne(nem rossz, de lehetne szebb is), illetve nekem is downloads mappán kifagyott a letöltési csík, de ez már "álltalános" jelenség szinte, de a 10.9.1 se javította mint látjuk.
-
Enjoy
addikt
válasz Totheground #16007 üzenetére
Nálam is "rosszalkodott" a mini.
Nekem a dockról eltűnt az összes ikon..
Ha ráhúztam a kurzort, akkor felugrott az adott app neve, de nem indultak el.
Megoldás az volt, hogy eltávolítottam őket a dockból, majd újra felvettem őket.[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
RaZroX
addikt
Én nem tapasztaltam semmi rosszat a frissítéssel kapcsolatban. Appstore-ból telepítettem és nem ComboUpdate-ből (pedig hackli) és nem volt vele fagyásom..
This is the way
-
madgie
titán
Nekem nem tetszik ez a 10.9.1, elég sok hülyeséget csinál
-
Totheground
addikt
Ez érdekes, mind a mini, mind az iMac belefagyott az 10.9.1 utáni első restartba. Ez mitől lehetett? Most meg már teljesen jók megint.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Sajna az iTunesszal még mindig nem tudok egyáltalán alkalmazásokat letölteni, ráadásul iPadről gépről lementeni sem tudom őket, ami elég idegesítő, mert így nem tudom frissíteni az iPadet, hiszen nem tudok backupot készíteni az appokról.
A Mobile Applications mappát áthelyeztem külső HDD-re és aliast készítettem neki, de valamiért az iTunes nem képes azt kezelni, nem tudja valaki, mi lehet a baj
Jogjavítás, lemezjavítás és újraindítás megvolt, de semmi változás[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
senior tag
válasz Alex91 #16002 üzenetére
Azzal tudomásom szerint nem lehet szerkesztgetni, csak katalogizálni, konvertálgatni ide-oda, stb. Meg már nem is működik együtt az iTunes-al. Szóval olyan program kellene, amivel a nulláról lehet ebook-ot létrehozni. A Calibre az iBook formátumot nem tudja átkonvertálni. Lehetne variálni, hogy PDF-ben mentem el, de akkor elvesznek bizonyos "fícsörök". De azért majd kipróbálom mit lehet kihozni belőle.
-
senior tag
Tudtok valami ebook kreáló programot ami epub-ba is tud menteni? Sajnos az iBook Authors csak iBook formátumba ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Suzuki topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Strix B360 Intel i5 9400F 16GB DDR4 480GB SSD RX6600 8GB Rampage Shiva Chieftec 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B560M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB GDDR5X ZALMAN S3 TG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700E 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1070 8GB GDDR5 Rampage SHIVA 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest