- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
válasz TigerCat #25099 üzenetére
Én is erre gondoltam. Március óta várok, hogy akciós legyen. Ahogy néztem már elég régóta nem volt leárazva. Tuti, hogy ha megveszem egy héten belül jön az akció.
Egyébként nehéz megtanulni kezelni? Bonyolultnak tűnik.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
TigerCat
nagyúr
válasz Mela Kehes #25098 üzenetére
Pixelmator. Rettentő jó cucc, majdnem PS és nem drága (mármint ahhoz képest, amit tud). Rákerestem a panorama szóra az App Store-ban, adott vagy 20 találatot, amiből 2-3 tökéletes lenne a célra. Van ingyenes és 1-2 ajrós, szóval lehet mazsolázni.
Ja, ha még nem mondtam volna, Pixelmator forevőr! Mindent azzal csinálok, eszelősen jó cucc.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Mela Kehes
addikt
Tudtok ajánlani olyan programot, amivel két vagy több fotót egymás mellé tudok tenni? Esetleg tud olyat is, hogy a kép szélei átmenetben csatlakoznak?
Köszi!"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
biker
nagyúr
válasz Alex91 #25088 üzenetére
Igen, minden megvolt.
Bevittem re-storeban, ismét vga hiba, mint egy éve, pont egy évig bírta.
megint 50.000 lenne, de 3 hét
Beszámíttatnám, mert ki is van írva, a hibásért is 40-et adnak.
Erre: ezt csak 10-ért. Mondom akkor elhozom.
Még jó, hogy eddig mindent oda hordtam, és legalább 10 embernek ajánlottam.10-ért én is vennék pár rossz 2011-es i7es fusion driveos minit, csak a ram, a diskek, a dupla keret sata kábellel meg a táp többet ér párszor 10e Ft-nál.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Ragnar95
félisten
válasz hszilard666 #25080 üzenetére
Nincs 2016-os Air, csak megkapta a 2015-ös modell alapból a 8GB RAM-ot és pár helyen ezt hívják megtévesztő módon 2016-os modellnek.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
oszy
veterán
válasz hszilard666 #25080 üzenetére
Igen pont azért érdekelne, mert idei modell. Egy jó darabig ez még jó vas lenne!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
tomi5244
őstag
Ma Mac fronton is várható frissítés/bejelentés vagy az majd októberben?
-
biker
nagyúr
AHT: rövid teszt, minden rendben, hosszú teszt, minden rendben
macmini target disk módban rá a macbookra, diskutil: kötet rendbentovábbra sem bootol még a telepítő USB-ről sem.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
bocs, valójában:
pci pause: SDXCÉs innentől áll, és egyre melegszik, és pörgeti a ventit.
rengeteg különböző évjáratú mac-el olvasok egyező hibákatDe ha se az internet recovery, se az usb boot telepítő se élő rendszer nem bootol, akkor nem filerendszeren lesz a hiba, nem?
-
biker
nagyúr
válasz Alex91 #25081 üzenetére
Most fut az aht, ez az asd mennyivel több?
A hibámra ezer google találat van, van akinek a reinstall se segített, és van akinek szinte egyszerre az egész mac laborja ilyen lett, imacek
Kipróbáltam a legígéretesebb megoldásokat, kextek kiiktatása, semmi
De legtöbbnek hw baja volt végül
Mikor leáll, nem bootol kiírja egy perc után pci sdxc stopped és vagy fekete, vagy fehér a kép, de tud csíkos képet isElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
biker
nagyúr
Terminalbol osszes karbantartas futtatva, dyld cache frissítve, ugyanaz. De hogy usbrol se tolt be se elo rendszert, se telepitot, se netes telepitot, az eleg gazos
-
biker
nagyúr
Usbről is ugyanaz
Tölt, megy a csík, eljut 3/4-ig, ott elmegy a kép, majd tökfehér kép visszajön, és vége, marad a csontfehér képElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
oszy
veterán
A mmgf2mg/a jelzésű gép megéri a 290.000Ft-ot, vagy inkább egy picit régebbi használtan?
Az újra adnak most 0%-os hitelt.[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
Nálam is hozzáértőbb maces barátaim, ide gyertek
MacMini, 2011, fullfull kivitel.
Át akartam lépni másik userhez, login közben fekete lett a kép, fél perc múlva kikapcsolt, újraindult. Azóta elmegy a load csík a feléig, megáll.
Single user módban bejön a terminal, fut a gép. Verbose módban megáll, és vár.
Külső 2,5" hdd, amin a macbookom mentése van, nem bootol, betöltés közben kikapcsolja a képet.
Mac mini target diskben felcsatolva a macbookra, diskutility, lemez hibátlan
recovery mód, végtelen betöltés, nem indul el a recovery semNa, most ez mi?
-
MiniTool Mac Data Recovery
2 napig ingyens
Segít visszaállítani a fájlokat a merevlemezről vagy egy külső meghajtóról. Csak néhány kattintás és átkutatja az egész lemezt.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Apowersoft Video Downloader for Mac
csak ma ingyenes
A legjobb módja annak, hogy gazdagítsd a videó gyűjteményedet. Tölts le több mint 1000 portálról, és élvezd őket a Mac-en vagy a iPad-en.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Ear001
addikt
válasz tomi5244 #25068 üzenetére
Na és milyen fájlformátum? Ha raw, akkor önmagában a jpg mentés is erősen zsugorítja a méretet, azt egy csomó program megcsinálja kötegelve, ha már eleve valami tömörített formátum, akkor az nem olyan egyszerű, ott be kell állítani, hogy mi hagyható el, mondjuk a mérete legyen kisebb, vagy a minősége sokkal bénább, arra más program lehet jó.
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Egy viszonylag egyszerű program kéne nekem Mac-re, amivel képek felbontását tudom tömöríteni tömegesen. Tudnátok ajánlani valamit?
Köszi!
T -
blakey
titán
Be kell állítani a megfelelő dolgokat, állítsd be ugyanazokat az értékeket és jó lesz.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
válasz WhiteWalker #25061 üzenetére
avidemux-al
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
addikt
válasz WhiteWalker #25061 üzenetére
Quicktime Player
-
WhiteWalker
nagyúr
Melyik appal tudnék kivágni egy részletet egy videoból legegyszerűbben?
-
-
oszy
veterán
Van egy mkv fájlom (ViDEO.CODEC...: x264 [DXVA], FRAMERATE.....: 23.976, BiTRATE.......: 9 000 kbps, RESOLUTiON....: 1280x804). Mivel tudom azt átkonvertálni a leggyorsabban, hogy ne veszítsen a minőségből? Ugyanis nem nagyon akarja lejátszani a tv.
-
r4z
nagyúr
válasz Scytha #25055 üzenetére
2.
90%, hogy vagy eleve tartalmazza az Internet Recoveryt a gép, vagy rákerült az EFI update, amivel támogatott lesz. Ilyenkor a netről szedi le a teljes lemezképet és telepíti fel, csak maga a frissitő program van az alaplapi tárhelyen. Valószínűleg Liont fog letölteni, de ezekre a gépekre az El Capitan is bátran felrakható, a frissítés már ingyenes.Ha esetleg nem támogatná, USB telepítőt kell kreálnod. Ha van Maces ismerős a közelben, pár kattintással el tudja készíteni neked.
Többen is ingázunk a desktop-notebook topikok között, utóbbit ajánlom a továbbiakban már csak azért is, mert jobban pörög
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Scytha
tag
Sziasztok!
A család tulajdonába került egy leselejtezett MacBook Pro 13 (A1278) - ezen belül egy i5-ös, 4 GB-os modell. Nincs benne akkumulátor, semmilyen HDD/SSD, illetve még adaptert kell hozzá venni.
Nulla tapasztalatom van Apple termékekkel, aminek tudtam utánanéztem, de maradt bennem pár kérdés.1. Jól gondolom, hogy akku nélkül is fog működni hálózatról, mint a többi laptop? (nem lesz hordozva úgysem)
2. Ha jól értem recoveryt így teljesen új SSD esetén is lehet csinálni és a géphez anno adott os x fog feltelepülni. Ez a rendszer neten keresztül települ vagy pedig valami belső tárhely van beépítve?
Kérdésem, hogy mekkora jelentősége van ha régebbi mondjuk Maverick rendszer kerül fel, mennyire érdemes feszegetni az újakat (USB-ről mondjuk). Alap netezésre lenne használva semmi extra.Most látom, hogy ez desktop topic, bocsánat, esetleg ha nem nagyon gond és tud válaszolni valaki szívesen fogadom .
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok,
láttam, korábban, hogy van egy pár hasznos app az 1. hszben összegyűjtve. Ma belefutottam egy jó gyűjteménybe lehet érdemes volna még ezt is hozzábiggyeszteni.
This repo is a collection of AWESOME Mac applications and tools for developers and designers. Feel free to Star and Fork.
-
Ragnar95
félisten
válasz Alex91 #25048 üzenetére
Sajnos kénytelen vagyok munkában windowst használni, ugyanolyan instabil, mint volt. Kedvencem, hogy a legtöbb esetben több idő, mire felébred altatásból a gép, mint a bekapcsolás maga, pedig SSD van benne
De az instabilitás csak egy dolog, csomó kényelmi funkció hiányzik, ami OSX-en megvan.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
TigerCat
nagyúr
Hohohó! Köszi szépen!
Kicsit lassú szegény, de nem rossz. Mondjuk az átméretezést nem tudja. Tehát ami 500x500px méretben jelenik meg, de valójában 1500x1500, azt 500x500-nak mutatja. Ehh, beletehetnék natívan a böngetőbe.[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
válasz Alex91 #25048 üzenetére
Ezt így nem merném kijelenteni, de igen, vannak gondok. Egyik rendszer sem tökéletes sajnos. Pedig de szép is lenne...
Apropó Safari...
Erre valakinek ötlete? Safari kérdés♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
-
Ajjaj... Egy restart után visszajött. Mi a pék romlott el rajta? Kezd elwindowsosodni?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
TigerCat
nagyúr
válasz joey04 #25044 üzenetére
Én egy USB3-as külső RAID tömböt használok. Egyszerű mint a faék, sosem volt gondom vele, csak rányomom és kész. Egyébként Paragon van telepítve és NTFS-re formáztam Windows alatt.
Három esetben szívtam csak. Egyszer amikor Mac-en formáztam NTFS-re, másodszor, amikor exFAT-ra formáztam és egyszer csak nem látta az egyik partíciót, majd az OS X saját formátumával. Ez utóbbi okozta a legtöbb gondot, mert sosem tudtam kiadni, valami mindig tekerte és állandóan újra kellett indítanom a gépet. NTFS óta semmi gondom vele...
-
Alex91
félisten
válasz joey04 #25042 üzenetére
Hmm... Szerintem probalj masra is masolni! Egyebkent ennek nincs valami kulon drivere? USB hub nincs a lancban?
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz joey04 #25036 üzenetére
Milyen a kulso hdd? Gyari hazban van? 2,5" vagy 3,5"? Probalj masolni esetleg pendrive-ra is, akkor mit csinal? (Az is legyen NTFS!)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
blakey
titán
Ha úgyesen csinálod akkor igen, nem lesz azzal sem gond, a gépet is tisztítottam levegővel.
[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
wm2
őstag
Én nem vettem le a fóliát, jól bírja, megvan már egy ideje. :-) Könnyen tisztítható és nálam zenélgetés/3D közben fennáll a veszélye a kávé/sör/bor kiborulásnak, ezért hagytam rajta. MBP-nál vannak kifejezetten ilyen típusú melósoknak kifejlesztett fóliák és tokok bár laposoknál kicsit óvatosabb az ember. :-) Asztali gépek körül azért kicsit nagyobb a káosz. A tornyoknál jól jön a porszívó és a sűrített levegő.
Ozora <3
-
joey04
titán
válasz blakey #25035 üzenetére
Nem, nagyon figyeltem, mert minden mappában eljátszotta egyszer. Meg próbáltam mindenhogy, csináltam cmd c cmd v-vel IS, ott biztos nem lehetett ilyen hiba, de mégis ott is írta. Figyeltem hidd el, és ha most próbálom, most is mindig ír 1-1 ilyen fájlt szinte az összes mappánál, pedig kíváncsiságból direkt átnéztem a forrást is nehogy dupla legyen benne. Érthetetlen. Biztos valami a windowsról való áttérés vagy az ntfs miatt lehet szerintem... a zenéimnél is csinálta ezt...
Mindegy, ha egyszer kész az egész többet nem kell vele foglalkozni. Csak érdekel a háttér, a miért.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz joey04 #25034 üzenetére
Lehet, hogy nem vetted észre és véletlenül volt már egy "másolos" mozdulatod.
-
blakey
titán
válasz joey04 #25030 üzenetére
Oké, hogy Paragont használsz, de mire van formázva a vinyó? Nem a torent miatt kérdeztem.
(#25029) oszy
Bármivel ami nem mar, mikroszálas törlőkendő és alkoholos vagy sima ablaktisztító vagy bill. tisztító.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz blakey #25028 üzenetére
NTFS.
Paragon NTFS for Macet használok.
A torrentes hiba viszont tuti nem emiatt van, ott mindenképpen programot kell váltanom, mert ha a belső SSD-re töltök, akkor is ezt csinálja.
A másolás majd kiderül, még megpróbálok egy ingyenes cuccot, Commander One. Ez másol szépen, ez is talál nem létező duplikációt, de ez legalább nem hagy abba mindent mint a Finder, hanem rákattintok hogy cserélje és hogy tegye ezt minden esetben, aztán majd meglátom mi lesz ha végez.
-
oszy
veterán
Ti mivel tisztítjátok és hogyan az Apple billentyűzetet?
-
blakey
titán
válasz joey04 #25027 üzenetére
Windows alatt is van amelyik utorrent nem jó, itt is van, transmission egyszerű cserébe teszi a dolgát. Mire van formázva a cél HDD?
-
blakey
titán
válasz joey04 #25024 üzenetére
Mindenre van megoldás, a másolásnál próbáld ki a forkliftet, utorrent helyett a transmissiont próbáld ki.
A másolást Finder alatt végzed? Ne másolj azaz ne cmd+c-t használj hanem fogd meg a mappát és húzd a megfelelő helyre, ez is másolás ha másik meghajtóra történik.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
joey04
titán
az mitől lehet, hogy ha rá van dugva 2 külső vinyó a macre és az egyikről egy mappát szeretnék másolni a másikra kiírja, hogy a művelet nem végezhető el, mert már van ilyen fájl? Amit kiír fájlnév valóban létezik, de csak egy verzióban, több verzióban nem is létezhetne a forrás mappában, és az egész mappát másolnám a tök üres mappába a célmeghajtón. Viszont ha a forrásnál az összes fájlt kijelölöm, és úgy másolom be a célhoz, akkor gond nélkül megy. konkrtétan: egy sorozatról van szó, mondjuk másolnám az s01 mappát a másik meghajtóra, de kiírja, hogy sorozatneve 1x17 már létezik, pedig nem! és ha nem az egész mappát másolom, hanem csinálok egy s01 mappát a célnál, és a forrsában kijelölöm az s01 mappa tejes tartalmát akor gond nélkül átmásolja...
másik, ha torrentet indítok, az elején simán megy, aztán hirtelen visszaesik a sebesség egy 5-10 percre aztán megy rendesen full sebességgel akár órákig. Ugyanezt a kapcsolatot és ugyanezt a meghajtót hazsnálva windows alatt nem jelentkezik a hiba.
Valamint egy nagyobb költözés/mentés közben vagyok, töltenék több, mint 60 valahány torrentet. Ez mefekszi a maces utorrent gyomát? Mert egszer szépen ment sok-sok órát, több mint 18 órán át hibátlnaul, de második alkalommal hasonló mennyiséget indítottam, de pár óra múlva mikor a gépre néztem strandlabda volt, 7-8 torrenttel végzett, aztán csontra fagyott. Ilyennel sem találkoztam windows alatt. Ezekre van megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
digi.me - Multiplatform (Windows, OS X)
12 hónapig használható
csak ma ingyenes
Digi.me egy PC és Mac alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy letöltsd az online életed és egyesítsd a társadalmi hálózatokat. Másolatot készíthetsz a Facebook idővonalról, Twitter-ről, Instagram-ról, Facebook oldalakról, Flickr-ről, Linkedin-ről, Google +-ról, RSS-ről, Pinterest & Viadeo-ról, hogy létrehozz egy gyönyörű, kereshető, digitális naplót.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
blakey
titán
válasz claire78 #25019 üzenetére
Kábel sem kell, soha nem használtam még így, mindent wifi oldóttam meg, de mindenki másképp oldja meg.
-
addikt
válasz claire78 #25019 üzenetére
Én is erre szavazok, írtam is, de valamiért nem megy neki, szóval ezen már túl vagyunk.
Viszont közben találtam egy olyan mondást, hogy a camera roll-ban kell lennie képeknek. Ha szét vannak szórva mappákba, akkor már nem a kamera tárterületén vannak (és kamera az amolyan virtuális szabvány USB media device úgy tűnik), és nem láthatóak USB-n. Én nem mappázok szal passz, de az biztos hogy 6-8 IOS eszköz és sok év alatt ez a faék windowsos USB képletöltés nálam 100-ból 100-szor működött, és itunes sem kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
claire78
senior tag
Nem értelek Benneteket, képek-videók gépre másolásához semmi más nem kell, mint rádugod a gépre és a megjelenő egyetlen mappából átmásolod a médiát a szgépre. Ehhez semmilyen program nem kell.
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #25012 üzenetére
Köszi. Majd megnézem ezt is, ha minden kötél szakad.
-
WhiteWalker
nagyúr
Miért nem a wifi transzfert használod?
Igaz fizetős , valami 2€ , de megeri ,nem kell itt küzdeni.
Elinditod az appot. Majd a böngészőbe beirod az url mezőbe
az ip cimet:port szamot és enjoy.
Ezt amúgy az ki is írja.
Rém egyszerű , nem kell a megosztással "szenvedni".
Ennyit latsz az appbol:[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na most megnéztem egy szűz Windows 10-en. Még itunes se kell hozzá, rádugom az ipadet, leszedi az USB drivert Windows updateről, és megy. Viszont az ipaden engedélyezni kell a gépnek az USB kapcsolatot, ezt a driver telepítése után megkérdezi az ipad (ha nem tetted volna meg, akkor unlockold, és ott lesz a kis ablakban a kérdés).
-
blakey
titán
Nem teljesen ua. de iOS-hez mérten egy jó fájl mozgató, én sokat használom, a NAS, a gép, médialejátszó és a felhők is fel vannak véve, könnyen tudok fájlokat mozgatni.
-
addikt
Az összes IOS eszköz (ipad, iphone) megy mediatárként windows alatt, azaz látod rajtuk file szinten a képeket és a videókat, csak írni nem tudod az így megjelenő meghajtót. Viszont ehhez kell itunes, de csak azért, mert az tartalmazza az usb drivert, magát az Itunest nem kell elindítanod soha, ha nem akarod.
update: bocs, közben láttam hogy telepítettél itunest. A windows intézőben nem jelentek meg ez után sem a képek a media meghajtónál? Nálam működik így jól, rendszeresen így szedi le az asszony a képeket a telefonjáról, itunest telepítve van nála, de soha nem indította még el szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz blakey #25005 üzenetére
Androidon használom az ES File Explorert. Akkor tehát ez ugyanaz csak iOS-en?
Köszönöm
Tehát akkor amit tennem kell:
- iPad csatlakoztatás arra a hálózatra, amin a PC is van,
- iPad-re FileExplorer telepítés
- beírom a gép IP-jét (vagy inkább akkor már a NAS-omét, mert azon már megvannak a megfelelő megosztások jogosultságokkal, stb.)
- másolok, mint bármelyik offline file-kezelővel. -
blakey
titán
Ha telepítve van az app, akkor mint bármilyen más fájlkezelővel, felveszed a gépet ami a hálózaton lóg, SMB-n másolod, hálózati másolás, stb. Nem használtál androidon ES File EXplorert, gépen Totla commadert (windows), Folkliftet (OSX)?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Napelem
- További aktív témák...
- Gamer Ryzen 5600X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 512GB NVME / 1TB HDD / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Zalman Z1 + Gigabyte GA-P55A-UD3 + Intel i7 860 + Kingston HyperX DDR3 1866 MHz 16 GB stb.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra. I7 9700 / RTX 2070S / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM