- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
4m@15
tag
Nem, nem Coteditorba szeretném használni, hanem Safari, iMessage és jegyzetek triumvirátusban.
Van amelyik meg, van amelyik nem megy. Azt bem értem miért szelektál, illetve mi alapján. Erre nincs valami debug? Majd lehet kitörlöm őket, majd egyesével újra felviszem, de macOs alól. Kitudja, ismerve mostanság almáékat, ez lehet megoldás a problémára. -
4m@15
tag
Srácok az miért van, hogy a szinkronizált iCloudos szövegcsere macOS alatt nem cserél ki minden szöveget?
Például a kacsintós emojit nem akarja és a nyelvkiöltőset sem. iOS-es eszközeimen tökéletes. Erre van ötletetek?
[kép]Köszi előre is!
-
4m@15
tag
Egy éve birizgál a gondolat, hogy miként tudok a Safariban zoomolni. Ugye a CMD+PLUS (+) és CMD+- gombokkal lehet. A kicsinítés megy, de a nagyítás nem. Magyar Magic Keyboardom van és a + jel a SHIFT+3, ha én a CMDot is nyomom mellé akkor készít egy képernyőfotót. Nincs TouchPadem és az Magic Mouset sem szeretem használni.
Valakinek erre van megoldása?
-
-
4m@15
tag
Micsoda pechem van, egész évben vártam a Pixelmator akcióját. 3 hete eladtam az iMacet, előtte kicsivel a MacBookot, az új masina meg nem jött még meg. A Pixelmator ára pedig vissza csúszott a helyére. Kénytelen leszek megvenni teljes áron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Politika
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Alkoholista nevelde
- Reklámblokkolók topikja
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Jól megépített, erős irdodai vagy "kezdő játékos" PC eladó
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest