- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most windowsom van de gondokodom hogy lecseréljem e mekire... az Imac az jó játékra?:S
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hogyan lehet eltülteni a merevlemz ikonját a desktopról, de nem az összeset akarom eltüntetni csak a windows-os partícióimat. Az összeset a finder /preferencesben el tudom tüntetni
-
Esmein
nagyúr
sajnos nem. 13"-os. Uj chipset van benne, de egyben van a gpuval meg mindig. Ugy is hirdetik, hogy a vilag legerosebb integralt vgaja, ami a 320m-et nezve konnyen hiheto
Ez + a multkori hardcrash kezd aggasztani
A hangos koppanas nehanapjan az amikor a shock sensor leallitja a vinyot, gondolom...
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
ejnye de csunyat crasheltem. Ment az itunes, safari, skype, audium meg a pages, epp irtam, erre hang megall, minden megall, semmire nem reagal a masina, csak egy merev kepet ad. Hardreset segitett... :/
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
válasz Nyugdíjas #6082 üzenetére
hasonlo az uj mbp tapipadja, csak es kizarolag jatekra dugom be az egeret, mert azon tobb a gomb
arra allitolag pont nem jo a magic mouse, ugyhogy nalam kimarad
-
rii
nagyúr
válasz Nyugdíjas #6082 üzenetére
ha más is odaülhet majda gépedhez, akkor kell az a tartalék egér, mert egy gomb-os egéren mindeki vágja, hogy az egy gomb na'de itt nem látja, hogy hol megérinteve történik valami mókatársnak is, ha elmegy, ott a mighty, vagy mondjuk disbaled-et nyom ennek a konfig prognak ... másnap reggel meg enabled
----
némi zommbie-mode thinking után rájövögettem, hogy a port a rúterben kell megmondani ...
de voltaképp semmit nem vágok ebből az oldalból )-:
---
lehet akkor chrome-olok ... csak a google is kezd már olyan nagy lenni, hogy ahol lehet hanyagolom - mint az MS-t /-:
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ne használj Foxot. Tudom, hogy irtad, hogy megszoktad, de a Chrome ezerszer jobb, sőt az új Safari is.
hopp, bőven mehetett volna egybe is
Magic Mouse: Debeteeeg! Kell nekem egy ilyen Asszem meg is hirdetem jól az Mx Revolutiont. Hát ez igazán nekem való dolog.
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
Azt biz' a routeredben kell, és az a genyóság, hogy mindegyikben máshogy hivják. De leginkább port forwarding a neve. Asszem a D-Linkekeben, vagy a Linksysekben van a leghülyébben elnevezve, ott "Applications and Gaming" néven fut
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
rii
nagyúr
hogy lehet PORT-ot megnyitni?
-
rii
nagyúr
nem'tom mi ... vagy a szemlélet, vagy a programok mûködése, vagy az OSX, de keggyetlenül f*s.
PS nem adja vissza a mem-et. OK - Alma-Q
Fireofox - volt akárhány-valahány-kiscsillióó web page megnyitva - 950 mega foglalt mem - 2 kivételével bezártam mindent - felment 1010-ig, majd vissza 960-ra
és ott ül azon a 960 megam mem-en 2-3 web-page-val. - ha nem érezném bösszme nehézkesnek most a mûködését akkor ok, de az ... alig akart reagálni.
miért kell ezt így? ehhhhhh.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz Nyugdíjas #6077 üzenetére
hát ... fuhh ... ne is mondd .... ha valamit, akkor ezt az egeret lehet felrpogramozni igazán
van a KLIKK ugye amikor klikkelsz (1-2-3 gombos)
van a TOUCH, amikor valamilyen mozgást végzel a felületen (1-2-3 ujjas minimum, de lehet hogy a 4 ujjas TOUCH-ot is értelmezi)
és van a TAP, amikor csak megérinted az egeret, ( mintha nem hinnéd el, hogy ott van, és jééé mégis .... ) a tap-bôl is lehet 1-2-3 ujjas is asszemés mind a TOUCH-ot, mind a TAP-et oda konfiogolod be a mouse-odon, ahova csak akarod. a Konfig részen bejön egy méretezô rész, hogyhol érzékelje a TOUCH-TAP-KLIKK-et ...
munkaátrsam úgy belôtte vele az egerét, hogy leült elé bármelyikünk, és csak már hogy megérintetted az egeret, repült mindenfelé az összes ablakl, zoom-olt, ki-be .... persze ez nekem szar volt, mert nem voltam hozzászokvba, hogy az egér puszta megérintése is már funciókat indít el, de ô ilyen konfigolós-mániákus-zodiákus.
nade csáltam a gépén pár screen shotot most
lehet rosszul írtam, ohgy hány-ujjas tap-klikk-touch lehet .... de durva mennyiség.nemtom emnnyire pontosak, begyakorohatók, nem-eltéveszthetôk ezek
amiért én szeretnék egy magic mouse-t, az az, hogy nincs rajta görgô mint a mighty -n, de ugyanúgy bármerre lehet vele gögetni. csak a mighty-nek állllandóan összekoszolódik ...... belülrôl ....
-
Nyugdíjas
nagyúr
Most k.rvára lebuktam Életemben nem volt még a kezemben. Csak szeretem ha sok a gomb egy egéren, mindenféle marhaságomat fel tudjam rá programozni.
Mondjuk igy átgondolva... gondolom a multi-touch erre való"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
rii
nagyúr
válasz Nyugdíjas #6073 üzenetére
én se értem, minek az oprendszernek - vagy akár telefonnak - magyarul komunikálnia .... ki va zárva hogy azt a pár nyamvadt angol szót ne lehetne megtanulni. Én se tok angolul, de amint telót váltottam, ment a hungarian language a levesbe
amúgy a magic mouse-val mi a gond? én most adtam el amit kaptunk anyagi okok miatt, de amint tehetném, vennék egyet, hisz az egerek evolúciója itt ért véget - és itt véget ért.
-
doc
nagyúr
válasz Nyugdíjas #6073 üzenetére
a magyar kommentezesert kb. azonnali fejloves jar
van 'szerencsem' nemet kodokban turkalni melobol adodoan, az meg a jobbik eset, ha nemetul van kommentelve, de altalaban komment nincs, a valtozonev meg valami nemet rovidites, ebbol talald ki hogy mit csinalezt meg muszaj megosztanom: most talaltunk ilyet a kodban:
#define FUENF_MINUTEN 100
-
Nyugdíjas
nagyúr
Igen, ezt sosem értettem, hogy minek op.rendszert magyaritani. Ennél már csak az a durvább, hogy említett eneberem is szakember. PHP fejlesztőként dolgozik, tehát muszáj neki angolul tudni,de mégis amit lehet magyar nyelven használ... Sosem értettem az ilyen embereket. Ha egyszer valamit publikálni kell, vagy csak simán együtt dolgozni külföldivel (nyilván ezt neked nem kell ecsetelnem) akkor mi lesz vele? Főleg ahogy néztem a kódjait, magyarul kommentez
-
Nyugdíjas
nagyúr
És ez a MS "state-of-the-art" oprendszere ugye
Egyébként lakótárs telepitett éppen win7-et mikor átmentem a szobán, és megpillantottam. Csak annyit kértem könyörögve: "Egy screenshotot légyszi!"
-
doc
nagyúr
válasz Nyugdíjas #6069 üzenetére
utoljara egy OpenGL konyvvel voltam igy, baromi lassan haladok vele, mert minden idiota forditasnal azon kell agyalnom, hogy mi lehetett az eredeti angol megfeleloje, hogy megertsem mirol van szo, olyanokat forditottak le mint 'vertex' meg 'pixel', iszonyat
tobbet nem veszek magyar nyelvu szakirodalmat, csakis angolt.
az altalad linkelt kep remek ok arra, hogy miert tegye az ember ugyanezt az oprendszereivel is -
^Boss
őstag
van egy komoly problémám: a magic mouse-ommal van valami (imac). egyszerűen ha úgy gondolja, nem tudok kattintani vele, kattintok, semmi hatás. kurzor ok. és egyben letiltja a másik egérnek is (ha tolok usb-n második egeret, hogy tudjak dolgozni) a kattintást, és csak másodlagos kattintást engedélyez neki.. vagy valami ilyesmi. bevittem egyszer istyle-ba, ott is produkálta (szintén elcseszte egy időre még a macbook trackpad-et is!), de aztán 2 nap múlva írtak, hogy a teszteken átment. hát azóta már 3x-ra van ez a problémám, szóval franc se tudja mi a baj. holnap beviszem megint, remélem mostmár kicserélik, ennyi pénzért elvárható, nyilván nem szórakozásból viszem be az egeret
-
doc
nagyúr
az DOS navigator, nem Disk!!
amugy tenyleg durvan jo cucc volt abban az idoben
en mc-t (midnight commander) hasznalok, remek kis file manager, meg mar ugy megszoktam Linux alatttabbol meg nekem altalaban tobb tucat van, ha valami erdekel, megnyitva hagyom, aztan ha lesz idom, elolvasom
-
rii
nagyúr
na hogy ha valaki esetleg át akar majf látni azonnal 20-30 tabot:
ezt tudja a tab kit
Esmein: én is csipázom a Safari-t, csak épp a tűzrókát szoktam már meg (-:
[ Szerkesztve ]
-
Esmein
nagyúr
nekem is kell az utanajarashoz legalabb 4-5 tab mindig,de inkabb hasznalom safariban azt a funkciot hogy elkezdem gepelni amit akarok es a kezem ala dobja a cimet
(tenyleg, safarifag vagyok. tudom, szomoru)
-
rii
nagyúr
válasz Nyugdíjas #6062 üzenetére
nekem van hogy keresek valamit neten, mostanában kva sok mindent kell .... (képek web laphoz, vagy pölö hűtő, mosogógép, ikeás cuccok) és ezekben nem tudok dűlőre jutni 1-2 nap alatt, így hát force quit-tal lépek ki este a firefox-ból, és másnap már alapból 20-30 tab-bal kezdek. erre rájön még 2-3 mailcímem, más fórumok, apróhirddetések, torrent oldalak ugye 3-4 helyről .... én örülnék a legjobban, ha nem kéne ennyit neteznem. már kvara utálom ,-)
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ezt látod énse... Nekem ilyen 4-5 tabom szokott lenni általában. Kolléga ugy nyomja, hogy még életében nem zárt be egyet sem. Van ami 4-5x meg van neki nyitva
-
rii
nagyúr
nem tud valaki video capture programot az alábbiak kivételével?
VideoGlide 1.4.6
showbiz 707ur4
Movist v0.6.8
EyeTV 3.4csak anny kellene, hogy az - itt ajánlott - MSI mini VOX-on bejövő video jelet tudjam nézni?
-
rii
nagyúr
tab kit 0.5.8 (-;
az mégnagyobb királyság (-:
amúgy van asszem Far commander is, meg DiskOrder, .... Forklift ... meg PathFinder
de a TotalComm-hoz képest sajna gengye utánzatok. Már nem'azért, de ezek a prog-ok csak azoknak jók, akik OSX-en, meg system 9-en szocializálódtak, és még nem ízleltek se Norton, se Volkov se Total Commandert, pláne nem Disk Navigatort - itt kezdtek el durvulni a kétablakos commanderek, hogy belezsúfoltak minden jót.
-
Esmein
nagyúr
sose ertettem hogy lehet 8-10 tabnal tobbet atlatni barmilyen bongeszoben. Nem fernek el a tabok fizikailag.
Viszont, leszedtem a mucommandert, es kiralysag.
-
rii
nagyúr
totality leterhetlás nálunk adott. photoshop-ba alig pörtymörög valamit a kétlábú, és máris 1 giga a mem-foglalás a 4-ből. és meg még az indesigne is, meg a dreamweaver is, vagy a strata 3D, firefox is 30-50 tab-bal (-: de van hogy 4 window / 100-200 tab, ha képet, vagy bármit keresek, Safari 2-3 tab, ja meg a lotus notes is valami böszme lassú... :-/ meg nagy. meg bumszfirdi egy program ... 2 ftp prog is mindig megy mondjuk az semmi. muCommander. 8 db Finder ablak átlagba. 2 printer prog. vox. image capture. szóval nekem van olyan, hogy a menüre klikkelek és akkor 5-10 mp kamillázás ...
ja .. mac.en örülni kell, ha a kívánt prog egyáltalán megy :-/ én most az MSI vox-al __is__ befürödtem, mert nem kimondottam mac által lálykolt hardware. :-/ utorrent kinyírja a net-et, de egy korábbi javaslatot most már megfogadva transmission-t használok.
-
Esmein
nagyúr
Valoszinu bena vagyok, de meg nem sikerult leterhelnem a gepet Jo, mikor jatszok nyilvan 80 fok a proci meg teker a malomkerek veszettul, amugy nem.
jo ez a spaces de valami baja van a wownak vele. Jo, oruljek hogy megy egyaltalan. mindegy
-
rii
nagyúr
engem inkább a spaces zavar
pláne ha le van terhelve a gép, akkor röcögve bír csak scrollozni
abból meg nem kérek (-:szóval ALMA-TAB
ALMA_SHIFT-TAB
+ egér (ami iszonyat zavaró volt az elején, de vihar gyorssá teszi a prog.váltást)piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Esmein
nagyúr
Na jo, bekapcsoltam spacest, inkabb ablakban wowozok, de ez igy nem allapot. 9 space, fobb programok elpakolva.
1-es space bogeszes, 2-es mail, 3-as chat kliensek, 4. pages, 5. wow, es meg van egy csomo hely. ^1-9-re ugrik es hurra.(olyan nincs hogy max mereture nyitom a bongeszo ablakot ugye? Kezzel kihuzgaltam sarokig es elrejtettem a dockot, egyelore igy jo)
-
-
Esmein
nagyúr
válasz Nyugdíjas #6044 üzenetére
hasznaltam, osszehanyja tole magat a windowed full screen WoW. Hang megy kep megakad, es addig nem tortenik semmi amig valahogy nagy ugyesen vissza nem kattintok vakon ra. Csunya baleset
-
rii
nagyúr
(#6047) P.O.C.:
;-(
kell az a fákin' ályelye
esetleg ha valaki vágna fejből egy hasonló widget-et .... csak hogy kijelezze a NWTOWRK USAGE-ot grafikonnal, hátnemis tudom mennyire ... de'nagyon hálás lennék ... netlimiter elvonási tüneteim vannak ... ;-(
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nálam is mindenkinek megvan a fix helye, spacesben beállitva természetesen, hogy oda is nyiljon meg. Életemben nem használtam még minimize-t szerintem
Baromi jó találmány, tényleg.Ha már itt tartunk én ezt a Spaces-Exposé dolgot azzal "sulyosbitottam", hogy Logitech MX Revolution egerem van, és a hüvelykujjnál lévő görgőre be van állitva a következő mutatvány:
előretolom: szétdobja az ablakokat, hogy látható legyen a desktop
hátrahúzom: all windows
megnyomom. spaces
Na igy aztán luxus"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
doc
nagyúr
válasz Nyugdíjas #6044 üzenetére
ilyen konnyen kiismerheto vagyok?
nalam a kovetkezo a standard felallas:asztal 1: Safari
asztal 2: Mail
asztal 3: Terminal + uTorrent
asztal 4: VirtualBox (Linux)ehhez esetenkent jonnek meg:
asztal 5: VirtualBox (XP)
illetve egyeb aprosagok az 5-os/6-os asztalon mindig elfernek
valtani ALMA+szambillentyukkel szoktam, neha felrantom az egeret a jobb felso sarokba, tokeletesen atlathato minden
az ultimate megoldas meg: eger jobbfelso sarok, balalso sarok -> spaces+expose egyben, igy probaljon valami nyomoronc ablak elbujni
Esmein: szokj ra a Spaces-re, zsenialis talalmany! windows utan furcsa, mert ott semmi hasonlo nincs, en Linuxos multal elni sem tudnek nelkule
igy viszont abszolut felesleges a minimize, nem is hasznalom soha a sarga gombot
[ Szerkesztve ]
-
Esmein
nagyúr
Ti mit csinaltok az elszabadulo ablakok ellen? Kezd sok lenni a nyitott ablak, es nemigen tudom oket hova rakni. Amit pirossal zarok be, az sokszor ugye fut tovabb, de van mikor nem. Amit sargaval az meg eltomiti a kuka mellett a dockot. Expose a kedvenc programom egy ideje, de nem sokaig mehet mar igy tovabb. Nincs valami trukk?
-
rii
nagyúr
(#5892) Karma:
nem értem én ezt )-:ez a waterproof számomra iszonyat bonyolult.
nem értem, hogy a win alá, ami szemléletében nem tudott olyan felhasználóbarát lenni, mint az OSX, egy játszi könnyedséggel használható prog-ot nyotak ki, mint a NetLimiter. Erre OSX-re meg megírja valaki ezt eléggé alacsonyszíintû (úgymint túrbó pascal, C - magasszintû - assembly - alacsinyszintû) net-es progit.
köszi a tippet, de sajna ilyen mélyre nemtom beleásni magam a rendszerbe ...
--------------------------------------------
de ha a SNMP-re tippet kaphatnék még valakitôl, vagyhogy az a iEyeNet mukoggyon, örûnék'neki
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hát gondolom csak fogtak egy html megjelenitőt aztán azt most widgetnek hivják Ugylátszik semmi mást nem csinál, csak megjeleniti amit a böngészőben is tudnál nézni. A remoteUI-ját a Transmissionnak.
-
rii
nagyúr
meg esetleg nm tudja valaki, hogy az iEyeNet v0.96.2 widget -nek mit is kellene beadni?
a router/gateway sorhoz azt a címet írtam, ami a System Preferences / NETWORK / Router: / alatt van
nekem mégis TimeOut: No Response from .... -ot ír ki,
-
rii
nagyúr
transmission widget-t tett már fel valaki?
nagyon hülyén akar működni
egy webcímet kér.
amit a remote access -bekapcsolásánál kapok a transmissiontólpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
van egy app, iFreeMem
az lerugja minden prog veséjét, hogy adják vissza, ami nem kell. hatásos, ha valakit zavar a megcsappant mem, és jobb így a lelkének.nekem amúgy az nem tetszik, hogy elindul a PS, olyan kevés rammal az elején, hogy az iStat-ban nem is látszik, ma kis munka pár képpel, ... odanézek, a PS már 1 gigát zabál, képekre mentés, bezárás. Azt gondolná az ember, hogy ami a képek miatt kellett RAM, azt visszaadja, de b*szik. .... PS továbbra is 1 giga. .... ez nem szép.
-
Esmein
nagyúr
Oke, nem hisztizek (majd tolja a virtualis memoriat az ssd-re azt kalap )
azutan kezdtem gondolkodni, hogy ramcrashelt a wow mikor spacesben valtottam a masodik lapra. Valoszinu mondjuk hogy nem crash volt csak vmi grafikai bug en meg nem tudtam a szuper billentyukombinaciokat amivel korul lehet jatszani. Ezek szerint akkor nem. Amugy tokeletesen elegedett vagyok a kis mocsadekkal, sose rosszabb gepem ne legyen.
-
doc
nagyúr
nezd, az en oregecske (2007-es) MBP-mben 4GB memoria van, jelen pillanatban a kovetkezok futnak rajta:
Safari (kb. 40-50 fullel)
Mail
uTorrent
Steam
iTunes
Adobe Flash CS4
VirtualBox (Ubuntu)
VirtualBox (Windows XP)
X11a kicsiket (terminal, ablak nelkuli Opera, stb) nem sorolom
teljesen jol hasznalhato, gordulekeny az egesz, egyaltalan nem erzem hogy tobb RAM kene
-
Esmein
nagyúr
Vegulis logikus Akkor nem ma fogok meg 4 gigat rakni bele. Nem is terveztem alabol, mert nem olcso mutatvany, de igy sokkal nyugodtabban alszom... fene tudja miert a hibat keresem.
Alex91: jam. 4 volt az alapkiepites, de mivel csak 2 memoriaslot van benne, 2x4 gigas stick kene bele hogy fejlesszek, az meg baratok kozt is vagy +300 font, ha amazonrol veszem, akkor is :/ Nem olcsoak a 4 gigas sodimm ddr3-as stickek :/
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
-
Esmein
nagyúr
umm... remelem jo helyen kerdezem meg de erre nemigen kop semmit a google. Szoval az gond, ha a free ram eleg keveske, pedig nem hasznalok semmi komoly appot?
Wired olyan 500 mega, active 1.7 giga, inactive 1.4 a free meg 100-200 mega. Idegesitsem magam rajta, vagy ez olyan mint a linux hogy behabzsol amit bir aztan majd csereli ami a ramban van ha megse az kellett?
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #6017 üzenetére
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
doc
nagyúr
megnezem, koszi a tippet
mondjuk amire nekem kell (olyan AVI-t, amit a WD TV Live nem jatszik hibatlanul, atalakitani) tokeletesen megfeleltenyleg, ha mar temanal vagyunk: olyan programot tudnatok meg mondani, ami a videorol mindenfele letezo infot elarul? az mplayer -identify nem (eleg) jo, abbol nem derul ki hogy a lejatszo mit nem szeret (pl. QPEL, GMC, ilyesmikre gondoltam)
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
doc
nagyúr
ajanljatok plz olyan videotomoritot ami tud x264-et/mkv-t csinalni
a mencoder ami fent van sajna nem tud ilyet (bar ha van trukk amivel ez megoldhato, az nagyon jo lenne) -
Nyugdíjas
nagyúr
Ez igy is van. A Mini-t még az apple is ugy "ajánlja", hogy használd a meglévő dolgaidat vele. Azoknak jó vétel akik igy vannak vele (énis), szóval van ennek piaca, (persze ez egyértelmű) csak nem azok akik "nulláról" vesznek gépet.
-
-
Alex91
félisten
Ha mindent osszead az ember (moncsi, bill, eger, webkamera stb.), akkor mar megveszi az iMac-et. (Persze, ha torekszunk, az Apple cuccokra vagy legalabbis nem a leggagyibb, legolcsobb kiegeszitoket vesszuk hozza. Mielott valaki el kezdi szamolni! )
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Napelem
- Automata kávégépek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo P500 E85+ SFF PC, Quad Core i5-2500 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo E710 E90+ SFF PC, Quad Core i5-3470 CPU, 8 GB DDR3 RAM