- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
válasz
FlashLed #26571 üzenetére
Röviden leírnád a menetét, hogyan is sikerült? Már csak a jövőre vonatkozóan
Most próbáld meg, hogy elindítasz az elő rendszeren egy magasabb verziószámú telepítést. Meghajtó csatol és el kell indítani egy telepítést. Lehet, hogy a magasabb verziós EFI újabb oprendszert is igényel.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
FlashLed #26568 üzenetére
Ettől féltem, hogy nem lesz még benne.
Az a gond, hogy nem vagyok ott, vagy hogy a gép nincs itt.
Csak azt tudom javasolni, hogy egy megbizható mac szervízbe elvinni és rendszertelepítést kérni. Ott, ha kiderül hogy hardver hiba miatt nem képes települni, akkor alkatrésznek még mindig el lehet sózni a neten keresztül. -
bmwk1200s
őstag
válasz
FlashLed #26566 üzenetére
Ha command+R -rel indítod a gépet az internet recovery elindul?
Ha esetleg igen, akkor a disk utilityvel újra formázd le a merevlemezt os x extended (journaled)-re, és próbáld meg netről telepíteni. Javaslom ethernet kábellel, wifivel sok idő lehet. (Már ha egyáltalán elindul) -
bmwk1200s
őstag
válasz
FlashLed #26564 üzenetére
Melyik oprendszer volt rajta utoljára? Fent van most is egy, vagy már le lett gyalulva a meghajtó?
Találkoztam már régen hasonló problémával és ott az oldotta meg, hogy 10.6.8at telepítettünk (itt jelenik meg az App Store) és utána már gond nélkül sikerült a Maverickset felrakni. Én itt sem mennék feljebb.
Ha nagyon nem megy a dolog, érdemes lehet egy megbízható szakértőtől árajánlatot kérni, de nem árt tudni, hogy ez a gép vintage. Nincs már hozzá hivatalos hardveres support.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jól megépített, erős irdodai vagy "kezdő játékos" PC eladó
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest