- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz WolfiMusic #26726 üzenetére
Nálam meg ez a gubanc van
-
cigam
titán
válasz WolfiMusic #26719 üzenetére
2011-es imac-en nem támogatott a W10. Viszont a 8.1-et felteheted.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
r4z
nagyúr
válasz WolfiMusic #26723 üzenetére
Kapjak be. Probald meg egy masik Mackel a telepito kesziteset, ha van ra lehetoseged. A drivereket es a support softwaret kulon is fel tudod rakni.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r4z
nagyúr
válasz WolfiMusic #26721 üzenetére
Az ugy fura. A legfrissebb Boot Camp Assistant van fent? 6.1.0 elvileg.
-
r4z
nagyúr
válasz WolfiMusic #26716 üzenetére
ISO-bol keszitsd a telepitot a Boot Camp Assistanttal, a kesz telepito pendrive-val nem tud mit kezdeni.
-
cigam
titán
válasz WolfiMusic #26716 üzenetére
Na de melyik OS fut a mac-en? Melyik Windows-t telepítenéd?
-
cigam
titán
válasz WolfiMusic #26522 üzenetére
pl. http://www.megaseg.com, http://www.mixxx.org, ...
-
jegesib
aktív tag
válasz WolfiMusic #26522 üzenetére
http://mixlr.com/
-
Macika_MC
tag
válasz WolfiMusic #26143 üzenetére
Az SSD biztos segít, mivel a mac mini-be 5200rpm notebook HDD-van, a iMac-be meg 7200rpm 3,5"-os HDD. Az SSD meg 5-6-szor gyorsabb a HDD-hez képest és a programok futtatásakor is számít az írás olvasási sebeség, hiszen a lassú adatátvitel is lassítja a programot.
De majd kipróbáljuk és megmondjuk melyik gép teljesít jobban[ Szerkesztve ]
Olvastam,hogy 1,7milliárd év múlva a Nap miatt el kell költöznünk a Bolygóról.....Örülök, hogy időben szóltak, mert nem szeretek kapkodni
-
wm2
őstag
válasz WolfiMusic #26141 üzenetére
kell a több memória, az a baj a soldered rammal, hogy az Iris is abból eszik és van, hogy simán lezabál legalább 2gb-ot, így kb. biztos jobban járnál 16 giga rammal, meg egy 4x i7 maggal, ha csak mixcloudra pakolsz fel mixeket, arra elég egy 8gb/i5, de komoly munkáknál egy Kontakt jah, megeszi reggelire
Ozora <3
-
blakey
titán
válasz WolfiMusic #26136 üzenetére
Értem én, a mondandóm lényege, hogy nem éri meg a 2011-es iMac, inkább újabbra váltanék.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
wm2
őstag
válasz WolfiMusic #26138 üzenetére
A 2012-es mini 4 mag/16Gb és 2x SSD-vel még mindig jó lehet zenélgetni. Az izmosabb IGP neked nem fontos. Az a dolga csak, hogy melóhoz mutassa a képet. A gép könnyen szerelhető és kellő erővel rendelkezik még mindig. Ha nagyon komoly (fél)stúdió munkákkal terheled a gépet, akkor érdemes egy régebbi Xeon munkaállomásban gondolkodni. Oké, hogy az i7 fasza meg minden, de ha komolyabban renderelsz és esetleg kevés lesz a 16Gb, akkor egy 5.1 Mac Pro még mindig könnyebben és olcsóbban bővíthető, mint egy iMac. Ha iMac-et néznék 2012/2013-asok közt keresgélnék. Ünnepek után januárban biztos több lesz belőlük az aprókon. Ha nem sűrgős várd még meg ezt a kis időt és hátha szerencséd lesz.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
wm2
őstag
válasz WolfiMusic #26136 üzenetére
2-3 év múlva egy 8-9 éves gépet használsz majd. Azért nehogy jövőre L kelljen adni.
Ozora <3
-
blakey
titán
válasz WolfiMusic #26130 üzenetére
2011-es iMac-et cseréltem 2012-es i7-es Mac Minire, nem volt visszalépés, sőt.
2014-es Minit inkább 2012-es cserélnék, vagy újabbra.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
istvan170
aktív tag
Azt szerettem volna írni, hogy nincs TB se, de látom, hogy az Imac-en van.
Kitöröltem a hozzászólásom.[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
Megeri lecserelni. A VGA driverekkel nem szokott gond lenni, amig a gep kap uj foverziokat, addig a VGA is tamogatott. Sierranal nyirbaltak meg a regi gepek tamogatottsagat, es a 2011 iMac meg tamogatott, ugyhogy meg 2-3 evig minden bizonnyal tamogatott marad.
Amiben visszalepes a Minihez kepest, az az USB3 portok hianya, 2012-es evjarattol viszont mar az is van.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz WolfiMusic #24069 üzenetére
Amíg nem bootol be a gép, nem csatlakozik a BT perifériákhoz, nekem is csak emiatt kellett anno vennem a hackintosh-hoz egy vezetékes billt, mert az Apple wireless billhez nem tudott csatlakozni boot előtt.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
TigerCat
nagyúr
válasz WolfiMusic #24069 üzenetére
Szerintem pontosan ez lesz a probléma forrása, hogy wireless. Néhány hónapja szórakoztam billentyűzetekkel, akkor fel sem tűnt. Sajnos most nincs kéznél, csak kábeles és gyári BT, így nem tudom csekkolni.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TBMC
addikt
válasz WolfiMusic #20552 üzenetére
formazd meg a particiot a win telepito alol. azt ahova telepiteni szeretned.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i7 9700E 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
- Eladó Brutál Gamer PC Használt/garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700E 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1070 8GB GDDR5 Rampage SHIVA 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z270 i5 7500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN S3 TG 500W
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest