- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple notebookok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
UX
tag
És akkor keresgélhetem az összes gyakran használt írásjelet. Szuper!
Az MX KEYS pont azért lett volna jó hogy elkerüljem a sima
PC-s billentyűzetem kettétörését, nem mellesleg, ergonómiailag fényévekkel jobb a magic keyboardnál, és nem egy fugázott csempén kell vakon matatni.
Mindegy, keresgélek még. -
UX
tag
Köszönöm a válaszod.
Közben visszaolvastam a fórumban, rákeresve a két monitoros megoldásra. Úgy látom sokan szívnak még kettővel is mac minin.A tapasztalatodra hallgatva, azt a megoldást találtam ki, hogy a TV-t azt el tudom engedni, megtartok egy PC-t erre a célra.
Ez filmezéshez és streamhez kell, de mostanában nagyon ritkán.- Szóval akkor marad két monitor (remélem így sem lesz nagy szívás)
- Az affinity az valóban jó megoldás lenne. PC, ipad, és mac verzió is elérhető. Weboldal tervezéshez kell egyébként.- Maradt még kérdésnek a hangkártya, amit a jelek szerint ide-oda dugdosnom kell, ha filmezni akarok pc-n..
A DisplayLink adapter driverének gagyisága miben mutatkozik meg?
Őszintén szólva, soha nem volt ilyenem, nem értek hozzá.
A stabil működés lenne a célom. -
-Skylake-
addikt
Oké , létrehoztam ezt a conf filet ( mert amúgy nincs, szóval az "edit" jól hangzik csak nincs mit ) etc alá is meg user alá is, mindkettőt meg is írtam a map=6-al , továbbra is semmi, nem értem. Dobhatna egy hibaüzenetet hogy mibaja....
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
-Skylake-
addikt
A NetworkDrive magának a mappának a neve ami a rootban van az SSD-n. Az már egyébként azutáni próbálkozás, hogy maga a natur sandisk nem működött, utána hoztam létre az említett mappát és próbáltam felmapelni azt.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Mert aki már félisten az megbízható eladó? Az csak annyit jelent hogy ezen fórumon régóta beleszól mindenbe.
Üzletben nincs barátság és rang. Plusz az is lehet, hogy nem elég kocka ahhoz hogy itt fórumozzon, csak látta hogy itt is van apróhirdetés, vagy valaki ajánlotta neki, hogy itt is hirdethet. Nem mellesleg a személyes átadást preferálja, ahol adott esetben ki lehet próbálni, adásvételit lehet írni. El lehet kérni a gyárszámát és ellenőrizni, hogy nem körözik-e. Plusz azt is meg kell nézni, hogy a gép ki van-e léptetve az iCloud fiókból.Szóval nem az újonc rang a legnagyobb probléma egy adásvétel esetén.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Lehet kapni 8GB-al is, és a 85k szerintem nem is olyan vészes(talán 80-ért is odaadja), ha otthon megtudja oldani az SSD frissítést. Amit kitermel belőle 1TB-os HDD-t, abból meg készíthet egy USB-s külső meghajtót a TM mentéseknek.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
30z.Samu
félisten
Az Epic hivatalos oldaláról szedtem le a klienst, de egyébként nem létfontosságú, csak kíváncsi voltam. A CSGO viszont megy normálisan. Igaz 60-80 fps-sel, de egy 75Hz-s monitoron bőven jó az. Mondjuk fHD-ban próbáltam, biztos ki lehet többet is hozni belőle, de annyira azért nem mozgat a téma. Csak kíváncsiságból nézegetem.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Nem gondoltam semmire, csak ezt a cikket találtam ezzel kapcsolatban. Lehet megpróbálok rámenni egy M1 gépre jó áron, de ha nem jön össze, szerintem akkor is jó lesz a 2018-as Mini is. Amire Nekem kell, arra tökéletes lenne, 1-2 év múlva úgy is lecserélném egy újabbra.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Kicsit utána olvastam, elvileg megkapják a 2014-es gépek is, viszont lesznek olyan funkciók, amik csak az M1-es gépen lesznek elérhetők.
"Az Apple szóvivője elmondta, hogy a portré módot és az élő szöveges funkciókat kifejezetten az Apple idegmotorjához tervezték. Az M1 chipekre korlátozott Apple Maps szolgáltatásokat az Apple szilíciumra tervezték, az M1 teljesítménye és energiahatékonysága közötti egyensúly miatt."
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
TechN7ne
nagyúr
Command+r kombinációval töröljek mindent a lemezkezelőben amit csak látok ,majd utána hozzak létre egy új üres particiót vagy az utóbbi már nem szükséges mert telepítésnél fog kreálni automatikusan egy újat?
Mikor megvettem a gépet még nem volt Macintosh HD data részleg ,csak 1db és kész ,így nem tudom újra megoldani hogy a régi maradjon?
Ha megtörténik a törlés ,hogyan tudok eggyel régebbi ami még aláírt rendszert telepíteni szűzen (11.5.1)?
-
V.Stryker
nagyúr
Köszi, megvan. De wtf, hogy a chrome mellé egy word-ot nem tudok behúzni?
-
-
-
-
Czo
addikt
No ez egy erdekes kerdes. C2D gepuket probaltam a gyari speckonal lasabb rammal, ott a chipset szerint okes lett volna a RAM, ki is irta a system profiler az alacsonyabb orajelet, viszont instabil volt egy ido utan (masik gepben, ami PC-s notebook volt, ugyonilyen chipset mellett, ugyonazzal a CPU-val, a RAM nem okzoott tuneteket Linux alatt, tobb hetes uptime eseten sem). 2011-es es 2013-as Core i gepet neztem gyorsabb rammal, ugy, hogy a sytem profiler szinten kiirta, viszont az akkor hasznalt xbench/geekbench alatt nem volt merheto. Regen a firmware kodjaban voltak RAM idozitesre utalo dolgok, itt a Mac Pronal jartam ugy, hogy az Intel szerint OK lett volna az 1333MHz memoria, viszont a Mac Pro-ban csak 1066-on ment. Miutan megkapta a hackelt ujabb modell firmwarejat, maris ment 1333MHz orajelen a memoria valtozatlan hardverek mellett.
Szoval ugy voltam vele, hogy minek adjak neki jobbat mint a gyari. Max akkor kapott jobbat, ha eppen az volt az olcsobb. Tehat amikor DDR3-1333 kellett, akkor azert kapott 1600-ot vegul az iMac, mert eppen olcsobban volt beszerezheto az 1600-os memoria.
-
poLeH
junior tag
Köszi , néztem tegnap ezt a kábelt , úgy tűnik ez tudja jelenleg csak átalakítani a jelet teljes-nativ Hdmi 2.1-re a kimenő jelet,thunderbolton keresztül . Ebben a rohanó világban, iparkodhatnának egyébként hogy az adó vonalon csak Hdmi 2.1-el szereljék a kimenő megjelenítő csatlakozást .. Egyre több monitor és tv jön magas teljesítménnyel amit csak a 2.1-el lehet kihasználni .
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Nem írtam, hogy rosszul írja viszont nem értítek amit írok, a feltöltőtt fájl eredeti formátumának van egy kiterjesztése, ez jól látszik a panelen a képeknél, jól látható, hogy mi volt az eredeti anyag, a MIME típus egy másik dolog, ha ott webp van akkor a Safari 14.1 Mojave alatt nem tudja kezelni, egy kérdőjel jelenik meg, ha jobb klikkel le akarod tölteni a képet akkor jpg-ként tölti le, más böngésző meg webp-ként. Ebből kifolyólag a Safari rosszul kezeli az egész történetet és a letöltött jpg sem jpg.
[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
zioncsabi
tag
Valami hasonlo valaszra szamitottam sajnos, hogy egy megmagyarazhatatlan fasság’ miatt nem megy a hdmi az erositon keresztul( hacsak valaki masnak nincs egyeb otlete).
Amugy felig-meddig HTPC-nek hasznalom a gepet. Amikor meg megvettem, akkor full hd tv-m volt, de a netflix es a hasonszoru dolgoknal nekem eleg a full hd, viragboltbol a 720-as felbontast rantom le ( konkretan nem latom a difit a felbontasban, kodec-beli kulombseget elobb eszreveszek), blu-ray-t meg PS Pro-n nezek. Szoval a 4k-ra eddig sem volt szuksegem es meg mindig nem erdekelne, ha lehetett volna kapni 4k-n kivul mas tv-t, amikor tonkrement az elozo.
Es igen, a full hd pal es secam ( marmint 50 es 60 Hz) volt csak HiRes-ben elerheto, szoval edesmindegy volt az is.Koszi szepen a segitseget!
-
zioncsabi
tag
1402 slim line es igen, pont igy lenne bekotve, ha mukodne.
En is igy tudtam, hogy van rajta. Vettem is egy toshlink-jack atalakitot es amikor bedugtam semmi. Megprobaltam masfele az optikai kabelt ( a tv-bol, az erolkodobol), mindenhol latszott a piros feny az uvegszalon, kiveve amikor a Mini seggebe dugtam. Ez egyebkent egy nagyjabol 3 eves problemam es egyszer bementem egy Apple boltba, hatha a Genius-ok tudnak segiteni. A geniusz asse' tudta mirol beszelek es azt monta, hogy nincs is olyan a gepen.
A Rendszerbeallitasok-Kijelzo alatt volt a szamomra lenyegtelenek kozott egy full hd-nak megfelelo(tehat 1920x1080 minden mas nelkul), a 4K is csak ilyen modon volt kiirva, egy 1080i, meg egy 1080p. Ugyhogy letoltottem az altalad ajanlott progit, beallitottam a felbontasokat... es ki is kellett kapcsolnom, mert az egermutato szaggatott es masfele is eszrevettem a recegest a rendszerben ( ez majd egyebkent egy kesobbi kerdesem lesz), szoval lattam, hogy feleslegesen dolgozik a proci a felbontasok kozott. Majd meg nekiesek jobban, hatha van valami arany kozeput...
Ezt az SMC reset-et majd megcsinalom, de a Night Shift dolgot nem talatam a gepemen. Ha jol lattam a keresesben, akkor a Kijelzo menupontban kene lennie, de nekem csak Kijelzo es Szin opcio van, Night Shift nincs, hiaba az Apple honlapjan az van irva, hogy 2012 utani Mini-en is lennie kellene. Esetleg ez Big Sur alatt jott be... masra nem tudok gondolni.Esetleg halbelekbol ki tudok majd olvasni valamit, de rumot-palinkat-ilyesmit nem ontok ki a foldre az isteneknek felajalva
Az LTT az a Linus Tech Tips, vagy valami IT dolog jelentese, amit nem dobott ki a kereses? Amugy nekem Szirmai Gergo mindegyik csatornajan konstans jelen van, de pl az Abroad Japan-nal meg csak 2-max 3 masodpercig. -
Mr Bond 007
őstag
Nem igaz, mert nekem már 2 éve is ott volt a 2008-as mbp-n catalinaval (de szerintem már el capitan-al is). Ez valami beépülő ha jól rémlik, csak annyira rég raktam fel hogy a nevére sem emlékszem. Aztán lehet hogy az más volt, csak az ikonjuk volt hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
nbg
senior tag
Koszonom szepen, nemi olvasgatas utan pont ebbe az iranyba indultam el, de sajnos valamiert nem csatolja fel a belso hdd-t recovery-ben...
Aztan kiderult, hogy ha 3-4 orat magara hagyom akkor bebootol, csak olyan lassu minden, hogy a elobb no ki a hajam, minthogy egy klikkre reagalna. Most eppen ott tartok, hogy nezem a tear down videokat, hogy hogyan ferek hozza a vinyohoz.
Van egyebkent barmi furfang, titkositas, anyam tyukja, stb. a "Macintosh HD" volume-mal kapcsolatban, amin meg fogok lepodni amikor fel akarom csatolni, mondjuk egy linux rendszeren?I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
poLeH
junior tag
Itt 6db világosan kiemelt app/program van, (Energia fülön) többi sötét szürke. Mindegyik mögött az van hogy alvó üzemmód megakadályozása :nem
Attol nem lehet az alvó modba való toltogetes/felebredes hogy új,1 napos még csak a gép /macos, és rendezi magának be amit kell, aztán idővel ez megszűnik ?
[ Szerkesztve ]
-
weberzolee
aktív tag
Ezen már túl vagyok, a jelenlegi beállítás 3, ezzel készültek a képek is. Az egész csak azért fura, mert 21,5" -es iMac -ből van FullHD felbontású is. Akkor azon is ilyen gáz a fontok megjelenése? Azért az vér ciki lenne egy 450k -s gépnél...4 különböző monitoron próbáltam ki és pont ugyanúgy néz ki. Ha esetleg valaki ki tudná próbálni Spotlight -ban a fenti karaktereket 1080p -n azt megköszönném. Bár kétlem hogy a Mini -vel lenne probléma, de kitudja...Vagy esetleg a BigSur nem tudja jól skálázni a dolgokat? A homályosodás a H-freq/V-freq módosításával megoldódna, de amint a Mac-re dugom a monitort, ez a funkció le van tiltva az OSD menüben és az auto kalibráció sem elérhető...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nekem az is jó, ha van valami Safari extension, mint ez is, csak nem merem feltenni ezt pl
Más, akinek esetleg fontos infó:
Szépen mennek a grafikus programok, Pshop, Blender (ezek már optimalizálva M1-re), de a Substance painter is brutális, nagy textúrákkal, pedig az még nincs optimalizálva sem.
Ami kicsit érdekes, hogy egy wacom Intuos Pro esetén, bár maga a driver már M1 kompatibilis, mégis mikor valamire ráklikkelek a tollal, egy pillanatra megtorpan, mielőtt tovább "indulna", mintha gondolkodna egy tizedmásodpercet, mire továbbmegy. Pont annyira, hogy zavaró legyen. Nem mindenhol csinálja, de pshopban észrevehető és idegesítő, hogy bepipálsz valamit, viszed tovább a tollat, de a pipálás pillanata után megakad egy kicsit, majd utána megy tovább.[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Igazából mindegy, most feltettem a sierra-t is, próbálgattam, visszatettem a big sur-t és bármit csinálok, amiket szoktam, még 80%-ot nem érte el a ramhasználat, ezen a 70-75%-on stagnál. Szóval egyenlőre megmarad. Attól, hogy látnám, hogy 70% szabad memória van és nem 25%, nem tudom mennyivel lenne jobb. Bár kétségtelen, hiba volt 4 gigával venni... csak annyira bennem volt,hgoy bővíthetőek, hogy f.szom, nem figyeltem.
-
-
-
Syl
nagyúr
Én a wheniskeynote.com-ról szoktam importálni a naptárbejegyzést. Általában 5-6 nappal az event előtt kerül ki.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
őstag
Nem akarom szét szedni csak azt akartam tudni van e esetleg ssd benne vagy hdd milyen,de ahhoz már az egészet megkell bontani és azt nem merem. Szóval itt ülök egy 16gb pennel és gondolkodom hogyan tovább jó lenne ha wines gépen lehetne bootható pent csinálnom mert machez alig értek. De próbálkozom azon is..Nem értem miért ilyen bonyolult,winre olyan egyszerü csinálni egy bootolható pent..
-
őstag
Értem 😊 Annyit megtudtam fekete a hátulja,és a talpán ott a címke. Lefótozta a párom,amennyire látom. 20" 2.4Ggz 1gb 320gb gondolom valami ős régi cucc, lehet nem is éri meg kinlodnom vele Azt hittem újabb lehet mert külsőleg szép ,egész nagy gépezet.
Igen van logo tölt,utána feke kép van ha végzett ilyen képet ad
[ Szerkesztve ]
-
Czo
addikt
Node, azt irta, hogy megjelenik az Apple logo (tehat nem feher), egy ido utan pedig fekete lesz (ami szinten nem feher).
Ami nalam jart az osszes ilyen gep mind vagy be se kapcsolta a kijelzot es mar a diagnosztikai led sem gyulladt ki, vagy bekapcsolta de feher volt es semmi nem latszott. A firmware szurke szine se.
[ Szerkesztve ]
-
Czo
addikt
Mojaven?
Pl nem tudsz letolteni friss Xcodeot (mert a most beta Xcodehoz mar Big Sur kell, a stabilhoz meg jo a Catalina, de ez par napon belul megvaltozik), emiatt nem tudsz mar ingyenes appot sem fejleszteni iOS-re. iCloud hasznalata eseten pl ha van legalabb 1 eszkozod, amin iOS 13 vagy Catalina van/volt, akkor az lefrissitette a Reminderst, emiatt a Reminderseidet mar nem ered el a regebbi verzioban. Kb 1 eve nincs mar Mojaves gepem, de a watch OS 7 megjelense utan a watch OS 7-es ora nem tudta unlockolni a Mojavet, ugyonakkor a watchOS 4-et hasznalo ora tudja unlockolni a Big Surt. Fejleszotkent az Apple folyamatosan pusholja elore a limiteket, igy kenyszeritve a fejlesztoket arra, hogy ne tamogassanak sok verziot visszafele.
-
Czo
addikt
Ismerve a ceg multjat, en ebben nem hiszek, de varjuk ki a veget. En nem szamolok ugy, hogy 1-2 foverzional tobb lesz meg az Intelnel. A sajat szolgaltatasaival pedig pont azt pusholja elore, hogy mindig, mindenen a legujabb operacios rendszert hasznald, mert a featureok nem mukodnek regivel.
-
Adee_91
aktív tag
Ha rendesen működne az egér (nem laggolna),akkor nem is gondolkodnék a trackpaden,de sajnos nem ez a helyzet. Talán megvárok még egy frissítést,hátha javítják.
(#33839) Syl
Na ez mondjuk jól hangzik. Ha ennyi gesztust fel lehet rá programozni,akkor az úgy működhet.
Köszönöm mindenkinek,majd kimatekozom mi legyen!
-
blakey
titán
De ennyire? Napok óta nem működik és nekem kéne 1-2 program.
Na mindegy, valahogy megoldom, remélem mihamarabb javítják.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
agyhalal
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a választ.
Csodálkoztam, mert tegnap 2x2 GB (feltételezhetően gyári)1333 MHz-es Samsungot és 2x4 GB 1600 MHz-es (fent az 1666 MHz elírás volt) Crucialt vettem ki belőle.
De akkor esélyes, hogy ha találok magasabb DDR3L memóriát, az működni fog benne.Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
-
Syl
nagyúr
Igen, az fut. De mivel a v11 az fizetős, nekem meg csak hobbira kell a virtual, így nem ér meg 150 dollárt. (Plusz, a v11 nem tudott semmit kezdeni a v12 virtuális géppel vagy annak lemezképével)
Más:
Aki hasonló gaztetten gondolkodik, mint én (Big Sur -> Mojave), az számítson arra, hogy a downgrade kinyírja a recoveryt!
Command+R
Alt+Command+R
Shift+Alt+Command+R
Mind ugyanide vezet:Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
Időközben megtaláltam ezt: downgrade youtube, a T2 módosítás nálam megvolt pár hete, amikor pendriveról futtattam a Memtestet.
Akkor egyedül az elhatározás kell, ami nem túl egyszerű, hisz pont két hete, hogy lemezformázással és nulláról belakással tettem fel a big sur-t...(#33399) moleculez
Indesign meg Illustrator nem megy böngészőből úgyhogy nekem stabil gép kell.
-
Syl
nagyúr
Idézet redditről:
I updated to Big Sur and then tried to go back to Mojave. Well, that’s not easy. I’ve learned (through error and trial), that the firmware installed by Big Sur on my iMac Pro is NOT a compatible with Mojave. There are problems. So after a week of hell, I’ve learned how to revert the firmware and now I have to install an is just go enable external drive booting in order to install Mojave. The problem is that when you revert the firmware, it locks the security T1 chip and you need to install an is to be able to change it to allow external booting. Then you can boot an external drive to install Mojave. I’m still trying to figure out if the problems have been resolved.
Hátööööö, lehet mégsem ugrok neki
-
MiklosSaS
nagyúr
Szerintetek mennyire "törõdik" az apple egy 2014-es masinával? Kb ezeket találtam, használtan de garanciával:
Mac mini i5-2.6 GHz, 16 gb ddr3, 1 TB ssd- £299 - 2014
Mac mini i5-2.6 GHz, 8 gb ddr3, 256 gb ssd, £280- 2014
Mac mini i3, 8 gb memória (gondolom ddr3), 128 gb ssd, £440 - 2018Vagy vegyem meg az M1-est £699-ért. Második gépnek kell, szóval nem kell annyira az "erõ".
Nekem az a 2014-es £299-ért korrekt ajánlatnak tünik.
Mit szóltok hozzá?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
moleculez
veterán
Nos, valóban nem erre van kitalálva. Amúgy ennek ellenére megküzd a melóval, VM-ben futtatott W10 teljesen jól fut, meg benne az appok is, csak néhol fordul elő ois lemaradás, meg (a VM) indításkor belassul, aztán 60% körül beáll a terhelés.
(Sajnos a Minitab natív Mac verziója nem ugyanaz, mint a Wines, aztán muszáj használni)
Jövőre tervezek egy 16" Pro-t, aztán pár évig el leszek.[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Az alap teljesítmény az kielégítő, de ha töltőn van akkor igazán elengedhetné magát.
Amúgy egy MBA2018, nem egy atomerőmű, Activity Monitor szerint olykor 90+% a CPU kihasználtság, csak nem tudom, hogy milyen fogyasztás mellett, avagy nem ismerem a rendszer hogy skalazodik terhelés alatt. Eddig nem figyeltem, mert amire használtam sok is volt, de most muszáj vagyok VM-t is futtatni, aztán érzem a gép határait.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Syl
nagyúr
Nem sokat dolgozol Illustratorban, úgy érzem. A renderelni való képet ki is kell ám számolni. Minden nap van dolgom olyan közepesen komplex (alig 20-30 MB) állományokkal, amik a legkisebb módosításnál is 3-4 másodpercig a standlabdát pörgeti GPU módban egy hat magos i5-tel. Megnézném mit villantana egy ARM-mel.
(#32942) CharlieDrop
-
zioncsabi
tag
Gyoker egy hetem lett miutan megkaptam a segitsegedet, szoval nem tudtam kiprobalni egybol amit tanacsoltal.
Viszont azota mar kiprobaltam, asse’ segitett.
Aztan kicsit belemerultem a dologba, sikerult is megoldani es meglepo lett a vegeredmeny...A tv-nek a képi beallitasait kellett GAME- re kellett allitani bzmg!!! Mert ez az egyetlen, aminel LEVESZIK a lagot!!! De ha ezt meg tudjak csinalni, akkor meg mi a jo k#*’a anyjukért nem teszik ezt alap beallitasra?!?!?! Maskulonben jo, ha lagol?!?!?! Eskuszom nem ertem ...
Mindegy is... koszi megintcsak a segitseged 👊
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Autós topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo P500 E85+ SFF PC, Quad Core i5-2500 CPU, 8 GB DDR3 RAM