Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
snots
tag
válasz
Feri7619
üzenetére
A Mental Ray mellett/helyett, melegen ajánlott a V-ray rendermotor megismerése, lényegesen szélesebb körben használt és elterjedt. Ennek folyamányaként oktatóanyagot is sokkal könyebben, nagyobb számban találni hozzá.
Valamikor annó én a Mental Ray tanulásával kezdtem, majd csak nagy nyögvenyelősen vettem rá magam, hogy átálljak V-ray-re, akkor is elsősorban csak valamilyen munka reményében. Azóta felé se néztem, különösebben már nem is emlékszem belőle túl sok dologra. Persze alapjaiban lényegében minden rendermotor egyforma, mármint az anyagok, shaderek, fényforrások, kamerák létrehozását illetően, leginkább csak a funkciókban, illetve a render beállításokban különböznek.
Szóval egy szó, mint száz, a személyes véleményem az, hogy a helyett, hogy beleveted magad a Mental Ray megismerésébe, hosszú távon jobban jársz, ha helyette inkább a V-ray-jel ismerkedsz meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mikrotik routerek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest