Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• icecave

nagyúr

válasz Nyúltáp #5590 üzenetére

Na szóval. Kaptunk asseteket, csak épp semmit nem lehetett használni, mivel ez egy Full HD videónak készült, így nem lehetett a kis 1000 poly-s katonáikat felhasználni, így ingame rész nincs benne. Az eleje is highpoly, csak mivel magasan száll a madár, így nem jönnek le a részletek, meg a videó is full HD-re készült, nem youtube-ra. Ha megnézed a madár tollai is mozognak, stb, szal az sem low poly. Így első karaktertől az utolsó kőig mindent újramodelleztünk-texturáztunk-shadereltünk, stb. A hang kivételével mindet mi csináltuk, és igen, ez volt a Brigade eslő ilyen munkája.
    Kb. 5 hónapot tartott az egész, rendereléssel együtt. A renderről annyit, annak, aki rinyál, hogy micsoda gépek kellenek hozzá: ezt a animot kb. 20 géppel rendereltük, amikben volt egy alap Core2Duo, egy 8800 vagy 8600GT, meg 1 v. 2 giga ram... Persze, éjjel nappal mentek, ez tény.
    Megvolt szervezve, szóval modellezés,texturázás, anim, post, persze, az anim dummy-kkal ment, ennyi poly-t nem lehet realtime animálni.
    Perelni nem tudjuk a Brigade-ot, mivel mindenki be volt jelentve kb. minimálbérre, vagy fölé, és a többit kézbe kaptuk, adómentesen. (Meg lehet kövezni, ha valaki ezt olvassa, leszarom, majd ha a pénzem megkapom, akkor rinyáljon, én a munkámat becsülettel elvégeztem, csak az ellenszolgáltatást nem kaptam meg).
    Elkezdték mondogatni a projekt egy időszakában, hogy jajj, nem jött pénz, de a bejelentett pénzek jöttek nagy nehezen. A bökkenő csak az volt, hogy annyit dolgoztunk, hogy a bejelentett pénzeknél 3-4szer többet kerestünk egy hónapban, ebből adódtak a nagy tartozások, amiket nem fizetett ki a vezetőség. Aztán a vége felé már csak becsületből csináltuk, majd leálltunk, mondván, hogy előbb pénz, aztán meló. Erre becsődöltették a céget, mondván, hogy nem fizet a megrendelő. Ahogy látom a videót, még volt vele munka, de így is belekerült a játékba, ergo fizetett a megrendelő, a vezetőség pedig lelépett a pénzel.

Új hozzászólás Aktív témák