Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
dy_nmq
aktív tag
most nekem kicsit olybá tünik hogy ti eléggé elbeszéltek egymás mellett. Vrayben nincsenek "beépített" textúrák, szerintem arra gondolsz hogy vraymtl-t csináltál(de ez a problémánk esetében teljesen lényegtelen, ugyanolyan diffuz szlotba megy a textura mintha standard vagy akármilyen matit használnánk). Szóval első és legtisztább megoldás Icecave kollega modszere miszerint szépen kiuwézod aztán ráfested ps-ben. Másik megoldás hogy csinálsz egy jo tile-ozott texturát. Egyszerű modon kiválasztasz egy téglatextet körbevágod majd offset+healingbrush-al összevarrod vagy vmilyen direkt ilyen pluginnal megcsinálod(pl pixplant). a jellegzetes részeket(amik pont egyediséget adnának a faladnak, de ha többször fennt van a textúra akkor idegesítően látszik a tileozottság) spot healing brushal lekapkodod. Remélem jó problémára gondoltam

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest