Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dy_nmq
aktív tag
most nekem kicsit olybá tünik hogy ti eléggé elbeszéltek egymás mellett. Vrayben nincsenek "beépített" textúrák, szerintem arra gondolsz hogy vraymtl-t csináltál(de ez a problémánk esetében teljesen lényegtelen, ugyanolyan diffuz szlotba megy a textura mintha standard vagy akármilyen matit használnánk). Szóval első és legtisztább megoldás Icecave kollega modszere miszerint szépen kiuwézod aztán ráfested ps-ben. Másik megoldás hogy csinálsz egy jo tile-ozott texturát. Egyszerű modon kiválasztasz egy téglatextet körbevágod majd offset+healingbrush-al összevarrod vagy vmilyen direkt ilyen pluginnal megcsinálod(pl pixplant). a jellegzetes részeket(amik pont egyediséget adnának a faladnak, de ha többször fennt van a textúra akkor idegesítően látszik a tileozottság) spot healing brushal lekapkodod. Remélem jó problémára gondoltam

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest